184

rumen221

преди 10 години

До Анонимен 194,Сугарев, като е такъв "МАЧО", ЗАЩО НЕ СИ ДРАСНА КЛЕЧКАТА...- ЩЕ ГО ОПЕЕМ И ЗАБРАВИМ, както той забрави 6 000 000 гладуващи българи (по данни от Е.С.)...- АМА НЕ МУ СТИСКА..., ТО САМОЗАПАЛВАНЕТО НЕ КАТО ДА ПРАВИШ МАЙМУНДЖУЛУЦИ...- ПОКЛОН НА ИСТИНСКИЯ МЪЖ - САМОЗАПАЛИЛИЯТ СЕ ПЛАМЕН ОТ ВАРНА...!!!

183

rumen221

преди 10 години

До ббТези КОМУНИСТИ ли имаш в предвид1. Бойко Борисов комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.2. Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС и масов убиец Григор Шопов.3. Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов комсомолски секретар, племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Росен Плевнелиев - първи секретар на общински комитет на ДКМС.

182

rumen221

преди 10 години

До Анонимен 187,Енергийната олигархия се представлява от ГЕРБ, Първанов и Цветелина Бориславова (дъщеря на високопоставен генерал от ДС)..., която също е "кукла на конци", защото не може да каже как с 300 милиона наличности гарантира заем от 3 милиарда, инвестирани във ВЕИ само за 2 години..., при гарантирана цена на енергията от 75 стотинки..., за 25 г.Енергийната олигархия вече се отказа да се бори за властта с проекта "Борисов" и заложи на проекта "Безуханова"... Чакаме и новото "ляво".

181

Shop

преди 10 години

До Ghero Не е чудно, че се изумяваш. С малко акъл, това сигурно лесно ти се удава.

180

бб

преди 10 години

До rumen221ето това сте вие комунистите!..човешкия живот за вас е нищо..не виждате ли,че вие подкрепяте партия,която ограбва вече 100 години българския народ...не ви ли идва на акъла че те потриват доволно ръце,купуват имения,пълнят банки ,а вие и ние лапаме само мухи и вие се гордеете със нещастието си,защото щастието на едни се определя от нещастието на други!!

179

chach

преди 10 години

o6te edin osvidetelstvan

178

rumen221

преди 10 години

До Флоки- НЕ МЕ ПРИРАВНЯВАЙ СЪС СЕБЕ СИ...!.

177

гост5

преди 10 години

Никой не трябва да си съсипва здравето заради тея ***.

176

сигурен

преди 10 години

Дано бъде спасен този изключителен българин - Едвин Сугарев.Това никога не можеше да се случи при Премиера Бойко Борисов. Бойко фор евър!!!

175

Анонимен

преди 10 години

До rumen221А те още по-малко те бръснат за слива. БСП е енергийната олигархия, кое не си разбрал още. И ако трябва да се избира, предпочитам, образованата олигархиа, не тая дето качва батко и братко, балдъзата и баджанака за министър. Стига селски манталитет вече!!!Главните букви не те изкарват по-умен, дори напротив :-)

174

Пурко

преди 10 години

Не е това начина да се бориш за каквото и да било, в нашето съвремие няма да промени нищо....

173

Ghero

преди 10 години

ShopГерберската мисъл не спира да ме изумява. Как го извъртя та стигна до този извод не е истина, ти изнасили логиката направо.И предполагам всъщност бсп финансира тези протести, за да си свали тяхното правителство нали :) ))))))Не забравяй хапчетата приятел...

172

гого

преди 10 години

До кога ще ни занимават с тая откачалка , той не е за психиатър, той е за 4-ти километър

171

Анонимен

преди 10 години

ЕДИ ИМА 8 ДЕЦА, НО ДРУГИТЕ 4 СА МАЛКИ И Е ПРОТИВОПОКАЗНО ДА ГЛАДУВАТ

170

rumen221

преди 10 години

До ФлокиАз съм Свободен Българин и не се подвеждам по "селските" маймунджулъци на който и да е тарикат (политик)..., особено на чуждоземните...- Нашите са толкова *** и алчни, че изобщо "не ги бръсна за сливи"....

169

Shop

преди 10 години

Именно БСП ги е страх да не бъдат обвинени в погазване на демокрацията, затова са наредили на медиите да отразяват всичко. И съответно да изразяват нотка на съпричастност, за да изглежда, че все едно всичко е поръчано от ГЕРБ.

168

Shop

преди 10 години

До GheroДа, естествно, че не изпълняват поръчка. Всъщност изпълняват поръчка на БСП, за да не ги обвинят, че заглушават информацията и още повече да ядосат хората.

167

fakt

преди 10 години

Докато софиянци вземат големите заплати в София, пазаруват в мола и си мислят , че са хванали господ за шлифера, *** убиват родителите им по селата в провинцията.Около 21:00 часа снощи в село Кардам 78-годишен е бил пребит в дома си от неизвестен извършител (***), в резултат на което на възрастния човек е причинена черепно-мозъчна травма.

166

rumen221

преди 10 години

До 169,- ПАРТИЯТА НА ИНДУСТРИАЛНАТА ОЛИГАРХИЯ (БСП) СВАЛИ ОТ ВЛАСТ ПАРТИЯТА НА ЕНЕРГИЙНАТА ОЛИГАРХИЯ (ГЕРБ)...- ЕНЕРГИЙНАТА ОЛИГАРХИЯ ПЛАЩАШЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ, НО... И СЕ ВИДЯ СКЪПО (скъперници са като всяка олигархия) И... СИ ПРАВИ НОВА ПАРТИЯ... (САША БЕЗУХАНОВА)- ТИ КОЯ ОТ ДВЕТЕ ОЛИГАРХИЧНИ ГРУПИ ПОДКРЕПЯШ...???- В БЪЛГАРИЯ НЯМА ИСТИНСКИ ПАРТИИ - НИТО ЛЯВА, НИТО ДЯСНА, ЗАЩОТО "ЛЯВО" И "ДЯСНО" Е ПЪТ ЗА РАЗВИТИЕ НА СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА, А НЕ... СЛУЖБА НА ЧУЖДИ ОЛИГАРХИЧНИ ИНТЕРЕСИ....

165

62616

преди 10 години

И като пукне, та какво? Светът нито ще свърши, нито ще се промени от неговия гладуващ рекет.