260

niki tesla

преди 10 години

До 8088Какви червени?!Няма червени ,няма жълти ,няма сини...народа иска да живее достойно,не иска борба с безработица ,иска работещите да могат да посрещат най-елементарни нужди!ББ направи ли това?!Не ща магистрали,искам да мога да зареждам колата си и да е по-нова ,ако може...кое не разбирате?

259

Kaleko Aleko

преди 10 години

niki tesla,към правителството има много искания, проблемът е, че те не устройват не само него, ами и политическата класа като цяло.

258

Прогнози

преди 10 години

Следващият път герб ще видят власт е:НИКОГА

257

Анонимен

преди 10 години

Протестиращи, с толкова много злоба и омраза към Болен, който единствен имаше волята да вкара за гласуване да отпадне двойното гражданство за да не гласуват Анадолците и ''мръсните турци'', ще си докарате хемороиди.Такива има Гнойко от много интимни срещи с Ердоган и всички турски фирми, които вкара в България, за него гласувайте, за преБройко, да ви вкара Турция в ЕС, да ви питам тогава искате ли турци или не !!!

256

Анонимен

преди 10 години

8088Ти си ба си простака ***!Бизнес се прави с цел ПЕЧАЛБА, като голям % от нея идва от експлоатацията на наемния труд!

255

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Зъл,Тиквата имаше много кусури, но едно не мога да му отрека - ако нещо се окендзаше, уволняваше наред. Това дооооста тушираше напрежението и затова изкара почти цял мандат.Между другото, за толкова време така и не разбрах Вие какво предлагате като изход от настоящата ситуация? Ехидните коментари са ни национален спорт, но какво бихте предложили Вие? Да си караме с този кабинет, или...?

254

niki tesla

преди 10 години

До 8088Глупави герберю,прочете ли предишния ми пост?Искаш ББ на цената на всичко?!Не искаш да се чистят проблеми,а да не се говори за тях,както беше преди година?За мен няма значение кой е ,ако изпълнява волята на народа

253

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 447, Преди години, може би поне 15, тук беше един спец по икономическа география, май беше холандец. Човекът каза следното: "България е като уродливо дете: огромна глава - София, и хилаво тяло - провинция". А това беше преди 15 години. Човекът предупреди, че ако не спре изтичането на млади и можещи кадри към София, това ще е пагубно за провинциалната икономика. Реално сега София не е България, но е много, много голяма част от нея...

252

Анонимен

преди 10 години

432 зъл, ама не щат да го проумеят това, че в герб са комунист до комунист, самата им партия е организирана на авторитарен принцип, един човек е партията! Каквото каже той това става, а утре ако го няма, кой ще ги води, кого ще слушат?!?

251

Анонимен

преди 10 години

8088Богатите индустриалци давали хляб на народа!ХАХАХАХАХАХАХА!

250

Анонимен

преди 10 години

Няма такова лицемерно племе. Февруари месец общата нагласа беше "София се напълни със селяни". Сега пък "хора от провинцията, помагайте". Протестиращите били платени. Да, докато не се видя нагледно безкрайният поток от хора. Сега "София не е България". Дали? Дали избора на България наистина е да бъде управлявана от украйнска ***, турчин и Ямболски ром? Дълбоко се съмнявам. Ще бъда откровен - на изборите гласувах за герб-НЕ ЗАЩОТО СЪМ СИМПАТИЗАНТ, А ЗАЩОТО АЛТЕРНАТИВАТА БЕ ГЕЙ, БОЛЕН И МЕТАН.

249

Революционер

преди 10 години

Волен и Местан ще ви оправят, свикайте Велико народно събрание и те са готови с новата конституция.

248

niki tesla

преди 10 години

Логични искания,ако протеста е ЗА народа:1.Оставка на Станишев ,за да видим на какво е способен Орешарсли2.Уволнение на всички партиини(особено на ДПС) назначения,за да е кабинета това,което беше обещано3.Намаление на всички акцизи,за да са съобразени със стандарта на живот у нас4.Проверка на всички концесии и на всички фирми,които в момента са монополисти на пазараАко махнат свирките от устите си в тишината могат да се родят още такива искания,а току виж някои от тях изпълнени

247

Анонимен

преди 10 години

Странно! Наложи ми се днес да извървя разстоянието от Орлов Мост до Народното Събрание между 18.30 и 20.30 часа няколко пъти. Не видях протестиращи. Имаше само двама полицаи.

246

Анонимен

преди 10 години

Като ви казвам, че в световен мащаб ако поглднеш протестите, дори в България част от плакатите и вникнеш в смисъла, всичките много напомнят на ВОСР 1916. Ама не ми вярвате. Идва ново преразпределение на благата. А вие герберчета се качвате точно преди влака да катастрофира!

245

Анонимен

преди 10 години

Ако искате протестирайте нон- стоп с индииски коноп, ОСТАВКА НЕ ДАВАМЕ!

244

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Зъл, на Георги Иванов космодрум ли му е правен? ;)Или, ако някой иска да е космонавт, да му кажем да не лети в облаците, а да се радва на 5% по-нисък ток и да бачка шофьор на баничарка, че и баща му е работил същото :D

243

Анонимен

преди 10 години

Парадокс по български - лявата БСП насърчава бизнеса и оправя грешките там създадени от "дясната ГЕРБ".К'ви леви, к'ви десни?!Матряла е лош-факт,но не мога да понеса,че тъпата Мутра го казва,че ако не беше този мат'тял кога щеше да пипнещ власт бе, ***?

242

Анонимен

преди 10 години

408, трябва да Стане ГЕРБ и БСП да са ИЗВЪН парлмента!Като не постъпихме катонромънците 90-та година, сега ще е такова, положението!

241

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Зъл,за съжаление сте прав, но и сегашното положение е ужасно: реално г-н Станишев дава мило и драго, за да запази властта си и позволява на Местан и Сидеров да го "гърбят" всеки ден за постове и пари, само и само да благоволят да му осигурят кворум. Това за мен не е работещ кабинет, съжалявам.