49

Чуденка

преди 10 години

До електорат матряловПеевски, ти ли си?

48

ho ho

преди 10 години

До сдге как с Батман и Робин

47

сдг

преди 10 години

До електорат матряловЯ се изкажи и за бюлетините които са били за зад граница,сигурно имаш идея как са щели да пристигнат за един ден в точката на гласуване по света????Ето такива глупави като тебе обичат да лъжат политиците!!!

46

Анонимен

преди 10 години

До електорат матряловтва че печатницата е на общински съветник от ГЕРБ кво значение има в тая държава ми кажи? ок, ако падаш от луната и ли си отгледан в саксия или си роден преди 2 дни те разбирам ама айде сега не излизай с тоя изтъркан аргумент. кво му пречи на пеевски или на станишко (и двамата мулти-мега милионери) да поръчат тоя гаф? ще си платят и готово, казваш го така все едно човек не може да бъде подкупен хехеех и после изведнъж само манолова знае за гафа хехеххе аре бегай че смех

45

ho ho

преди 10 години

До електорат матряловти си болен като Волен, предполагам че сами се прецакват нарочно да им е гадно, а по-лесно и правдоподобно е твоите другари да са купили този дето държи печатницата и да са ги напечатали

44

Kaleko Aleko

преди 10 години

електоратчо,аз също не понасям Тиквата, ама в случая Майчето и Бюреков се оказват в мнооооооого небрано лозе. И ако Цацаров реши да им обърне гръб и да си потърси друг кукловод, много кофти дни идват за тази хубава двойка :)

43

Болярина

преди 10 години

MADE IN BULGARIA

42

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа, на всички ни стана ясно, че компромата с бюлетините е поръчан от комунистите - дали БСП, ДПС - все едно и също.

41

ho ho

преди 10 години

До weти кажи как твоята партия спечели власта 1944 година и тогава имаш право да говориш

40

Схемата е ясна!

преди 10 години

Собственикът на печатницата си е взел комисионната за скалъпването на този компромат. Разпоредил е да нагласят нещата за пред камерите. По сигнал на Бареков, който е бил в екипа разработчици на плана, всички медии се скупчват и ето ти сензация от учебниците на ДС. После опозицията налива допълнително масло в огъня, като обвинява ГЕРБ в подмяна на вота, защото видите ли собственикът бил симпатизант на партията. Какво му трябва на лекомисления българин?! Кумунистите/ДС са обучени за това.

39

VikSf

преди 10 години

Тя бройката е ясна още от първото съобщение за тези бюлетини, което е меко казано СТРАННО! Играйте си игрите оттук нататък народа ще Ви бъде съдник!!!!

38

Анонимен

преди 10 години

До weи кво каза нищо не каза. Много си сигурен в нещата дето пишеш явно си вътрешен човек, може би си пиеш кафето с пеевски и си ядеш яйцата със станишев а? или други неща правите заедно хехеххе

37

Анонимен

преди 10 години

До АнонименБюлетините не са нито прерязани, нито прегънати - няма нищо случайно. Вероятно някой, който е съдействал в изработката на компромата, си е вързал гащите, в случай че някой някога му потърси отговорност.

36

6reeeeek

преди 10 години

Сега мая да излезе и да обасни защо какво и как разбра за тия бюлетини.Кой и ги поръча и да си каже как те "спечелиха" изборите и сега се радват на народната любов.

35

we

преди 10 години

Ами колко са бюлетините които не са намерени и бяха пуснати?! Всички ревете срещу БСП,но на колко години е тая партия,а на колко е ГЕРБ-тази еднодневка която вече се разпада? Няма нужда да казваме как спечелиха и президентските избори-по същия начин! Така че да се скриват в миша дупка или направо в затвора тези разбойници!

34

Анонимен

преди 10 години

Всеки, който по някакъв начин е участвал на тези избори, много добре знае, че няма начин да бъдат "пласирани" 350 000 бюлетини. Как щ ги сложат в урните? Кога? Нали в комисиите има представители на n на брой партии? Нали за всеки има протокол. Ами подписите на хората? Ако пък някой мисли, че е необходимо такова количество за "купен" вот, то дълбоко греши. За т. нар. "*** нишка" е необходима само една бюлетина, която може да бъде напечатана навсякъде!

33

Kaleko Aleko

преди 10 години

35, ходете при Вигенин да ви научи някой и друг нов лаф. В тва младежко БСП сте доста ограничени типове...

32

Анонимен

преди 10 години

Охооо, комунистите излизат със спасителен вариант как да не си подадат оставката и да не бъдат смазани от протестиращите, а ситуацията в страната да излезе "процедурна грешка" и изборите да бъдат касирани. Изглежда зависимостта им от съветския инвеститор е наистина въпрос на живот и смърт. Наистина нямат полезен ход. Ако притъпят протеста той сам ще се изостри, а един косъм да падне по улиците ще излязат стотици хиляди. Веднъж падне ли им имунитета и властта - майка им жална.

31

Мислителят

преди 10 години

Странно ..... един куп прокурори ги броят тези бюлетини вече повече от месец ..... Интересно ми е колко човека са нужни, за да изрежат и сгънат тези бюлетини ..... дори и без да отбелязват нищо на тях. А да и да ги извозят и доставят там за където са. И това всичкото да се случи за по - малко от 24 часа. Тука работата малко Sci Fi ми се струва ....

30

Анонимен

преди 10 години

Мале как смърди на тор от гербери в този форум ...