64

lukareli

преди 10 години

До МагдаленаПо-добре ги научи на труд, а не на лентяйство по площадите...

63

lukareli

преди 10 години

По принцип е нормално да има недоволни от ГЕРБ, защото намаля лапачката. Но разцепление не може да има, защото това е авторитарна партия с един крал слънце и сателити гравитиращи около него.

62

lukareli

преди 10 години

По принцип е нормално да има недоволни от ГЕРБ, защото намаля лапачката. Но разцепление не може да има, защото това е авторитарна партия с един крал слънце и сателити гравитиращи около него.

61

Магдалена

преди 10 години

Аз съм Протестираща и ходя с двете си деца на Площада за да ги уча на демокрация.Децата ме питат постоянно за заобикалящата ги среда.Питат ме за Сидеров защо този луд чичко милее за Народа си а възпитания Батко-Цветанов който по приказки и лицемерие прилича на леля Стефка комшийката не му дреме а брои само пари откраднати от Татко и теб Мамо?!Какво да кажа на детето относно Шизофренията която ни вмениха лицемерите като този тук?Казах му на милото ми детенце че са му объркани хормоните

60

megi 55

преди 10 години

Само за протокола искам да отбележа,че всички написали коментари тук сте момчета над 95 кг,без образование нискоинтелигентни злобари .Слава богу,че се броите на пръсти! Вие сте продажни жалки душици,платените провокатори на митинга. Вашите минуси нямат значение Те са само потвърждение на мнението ми за Вас!

59

Богдан

преди 10 години

Червените се *** пак зинаха ама скоро ще им се затвори устата задълго, ще им изтръгнат езиците издълбоко,всички под ножа

58

Софийска Мутра

преди 10 години

Аз съм от ГЕРБ защото ще ми донесат кинти с безредиците които майсторски те направиха сред простия Народ които излязоха да грачат Долу-УУУУ...***....аз си бях на уиски с две студентки голи които следват Право и ще ви учат и съдят на Морал.След като свалим тва правителство излизаме ние с браточките и си отпочваме пак рекета като се отчитаме на ГЕРБ и господин Борисов.И пак яко кинти за нас пичовете с стероиди и бухалки...а за *** дето сега се напъват да протестират пак 400 лева заплати.Тва е

57

ББ

преди 10 години

КАкви са тия глупости, че Щулц казал на Борисов да си изтегли протестиращите??! Как точно ще стане това като тези хора на 95% протестират и срещу неговата клика. Мутрата е напълно наясно, че няма контрол над тези хора! Айде да дойдат да ми платят или да ме "изтеглят" от улицата. ГЕРБ за другата страна на монетата БСП, а аз не приемам и двата клона на мафията!!!

56

tatiana6108

преди 10 години

Това е мутренска държава.Бойкофашизъм, Станишефизъм и много такива има . Сега Делян ами хора събодете се аз съм бивша сервитьорка зная ги всички . Слугувала съм им и съм слушала пълни МОШЕНИЦИ са ВСИЧКИ !Българино събоди се !Нека децата да ни останат в България. Не мога да повярвам че такива идват на власт да грабят малко ли е на Делян ресторанта който много добре работи или измислините вестници пък да не казвам за мама колко е грабила Ирен . Смях за света .МЕЧТАЯ ДА ДОЙДЕ НАРОДНАТА ВЛАСТ И ВСИЧКИ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ ЗА ДВАДЕСЕТ И ТРИ ГОД.В ЗАТВОРА ДА ИМ БЛОКИРАТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ А ТЕЗИ ЗАМЪЦИ В СИМ

55

Анонимен

преди 10 години

Гербавите изплющяци за 2 месеца извън властта почнаха да се роят, а след още 2 ги чака съдбата на НДСВ!!!

54

София-Запад

преди 10 години

Вчера палихме знамето на АТАКА в центъра на София!Докъде ни докараха парите които ни дадоха едни пичове(Ц.Ц) от Герб- да се прегръщаме с Гей-общноста като им рекох да не ме целуват с език и да не ме опипват по к.ура.И това аз татуирания дрогиран Фен от София-Запад в момента съм карикатура в центъра на София за 50 кинта за вечерта.

53

batman

преди 10 години

Еее, щом Емо Ротманса е от реформаторите, смятайте за коя шайка става дума :)))

52

diadko50

преди 10 години

Социализмът си беше ОК!

51

до червените лузъри

преди 10 години

Следващото правителство ще е на ГЕРБ!!! Сори! Дръжте се прилично, за да не ви спираме помощите! Ставате само за плювни и простотии, ама не можете да си изкарате хляба за децата! Айде къш!

50

Лесно се смятат!

преди 10 години

Още през м. април Цветан Цветанов призна че има спестени 30 милиона лева от партийните субсидии от предишни години.10 хил протестиращи по 50 лв на човек правят половин милиона на ден.30 милиона стигат за два месеца по 10 хил протестиращи всеки ден!Всъщност, тези пари не са на Цветанов - ние сме ги платили, а той си е гласувал как да си ги харчи!

49

Цецо ми Плати

преди 10 години

На мен ми платиха 50 лева в Люлин за Протеста.Учудвам се че някой от вас си губи времето за без пари.Това е наивност граничеща с върховна глупост.И после защо децата ви са същите нещастни аутсайдери като вас с по 3 Висшета.На мен кинтите ми ги даде Любо Младежа който е братчед на Любо *** а парите идат от Таки който никой не го знае и се издирва(пие кафе в Кувейт)по заповед на Цветан Цветанов.Трябва да свалим това правителство защото има опасност маските да паднат и вие глупаците да се събудите

48

Въпрос?

преди 10 години

Защо нито един журналист или ТВ-водещ никога не попита Цветан Цветанов дали е бил член на БКП?Преди 1989-та за да започнеш работа в Държавна сигурност беше задължително да си партиен член или най-малкото кандидат в последна фаза преди приемане!

47

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 50Не е достатъчно само да иска - Трябва и да може !

46

иван

преди 10 години

този сайт на БСП ли е че цензурерате мнения различни от на БСП и ДС нали всеки има право на мнения разбира се като не използва неприлични думи

45

GERV OVER

преди 10 години

на срещата на председателя на Европараламента Мартин Шулц с Бойко Борисов, Шулц в прав текст е поискал Борисов да изтегли протестиращите си и да не предизвиква хаос в държавата. Същото искане към Борисов е било отправено и от страна на ЕНП, откъм Виена, научи АФЕРА. И Шулц, и ЕНП били кристално наясно, че част от протестите са подстрекавани от партията на Бойко Борисов ГЕРБ.