154

Анонимен

преди 10 години

Иван Костов е *** Кунева е тотурутка Борисов е наивен ***!

153

Велес

преди 10 години

до 137... Виж сега,приятелю! Никъде и никога не съм си и помислял,още повече казал,че БСП и ДПС са "непорочни" партии! Не е възможно една партия БСП,наследила най пошлото от БКП,една противоконституционна партия ДПС,която е създадена именно за такива братоубийствени събития като сегашното,и някой нормален да ги подкрепя? Но и тези,които са вдигнали слепешки очи към ГЕРБ,пречат на истински родолюбивите да постигнат целта,стояща пред страна и народ! В еуфорията най-лесно се манипулират хората !

152

Анонимен

преди 10 години

Аз виждам следното развитие, връщаме ГЕРБ - пак нови протести, само че ако сега са 15 000, зимата бяха 60 000, проста аритметика....пак махаме ГЕРБ и тн....

151

достоен гражданин

преди 10 години

заради такива лъже патриоти кото БОЛЕН СИДЕРОВ понякога изпитвам чувство на срам пациент който настройва българи срещу българи и повтаря 2-3 фрази които може да запомни с пилешкия си мозък "колко ви платиха" "колко пари взехте"явно съди по себе си,че при него всичко се продава и явно на доста висока цена ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ КОЛКО Е ВЗЕЛ ЗА ПОДКРЕПАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДА ОСИГУРИ КВУРУМ ДА ИЗБЕРАТ ПЕЕВСКИ!!!

150

а3

преди 10 години

Отворете си очите хора !!! Ако има избори не гласувайте за тези партии които до сега са участвали пряко в властта (НДСВ ГЕРБ БСП СДС ДПС) направете така че те да станат политически трупове и да се отървем един път завинаги от тях. Не се изправяйте един срещу друг, българин срещу българин с това нищо няма да постигнем. Трябва да се обединим с една обща кауза която да се стреми да направи България една страна с възможности за реализация и една достойна страна в която да живеем.

149

Анонимен

преди 10 години

Ни Бойковица...ни Станишевийца....да дойдат нови хора.....

148

а3

преди 10 години

Номер 161 е прав. Нима Волен направи държавата такава каквато е и днес. Помислете малко за първи път този човек имаше някаква роля в този парламент и допусна грешка с гласуването за кворум и вече всички му се изсипахте на главата. А партиите които всички тези години крадоха и все още крадат за тях няма ли да хвърлите някой друг камък или бутилка. Какво стана с омразата към БСП ДПС ГЕРБ НДСВ СДС нима ги забравихте това са партиите който докараха държавата до крах. Волен няма такава вина като тях

147

Анонимен

преди 10 години

Да хървме по една стотнка.

146

57

преди 10 години

Одавна журналистите трябваше да игнорират не само Болен, но и други "герои" на дена. Но нали са алчни за клюки. Същото беше с един никаквец дето журналистите постоянно наричаха "барона", а на село бил никой си. Постоянно в ТВ канят различни шарлатани за "компетентни" мнения.

145

Анонимен

преди 10 години

Герберушки, Бойко на бял кон няма да го върнете, не се хабете...

144

Анонимен

преди 10 години

" стефанова преди 3 минутиНе мога да разбера каква е тази злоба към Волен? Нима той е управлявал България за тези 23 години???? Нима той съсипа селското стопанство, нима той води към фалит БДЖ, нима той продаде БТК, БГА "Балкан", Булбанк и много други за жълти стотинки, нима той е в енергийната мафия на собственици на фотоволтаици итн? ''Права си Стефанова...но отиди да обяснявай това на народа...те просто си търсят жертва...а забравиха кой всъшност окраде държавата...............

143

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Зайо Лисицин,пак изпълзя от някаква...дупка.Усети че има...моркови за хрупане и наостри уши.Освен...моркова на Сидеров и атакистите,други...моркови не виждам.

142

Анонимен

преди 10 години

До стефановаНе, той просто им се подложи на всички тези, които съсипаха страната- на комунистите

141

jpn

преди 10 години

Това е сценарий за отвличане на вниманието. УБИЙ *** С МЪЛЧАНИЕ е много добра поговорка. Нека изразим безразличието си към този ненормалник и се заемаме с основната задача на БГ -- ///ДА СВАЛИМ ПРОДАЖНОТО И КРАДЛИВО - СБИРЩАЙН- ПРАВИТЕЛСТВО////

140

стефанова

преди 10 години

Не мога да разбера каква е тази злоба към Волен? Нима той е управлявал България за тези 23 години???? Нима той съсипа селското стопанство, нима той води към фалит БДЖ, нима той продаде БТК, БГА "Балкан", Булбанк и много други за жълти стотинки, нима той е в енергийната мафия на собственици на фотоволтаици итн?

139

Хаджи Генчо

преди 10 години

БЪЛГАРИ, спрете да пишете и да коментирате въпросния болен човек и кликата му. Те не съществуват за нас. СПРЕТЕ да ги споменавате, СПРЕТЕ да им обръщате внимание и те ще ИЗЧЕЗНАТ. Бъдете сигурни. Ние им даваме почвата да виреят, това им е торта. Нека да си останат сами в задоволството и глупостта си. Аз приключвам с темата. Няма ги за мен.

138

Az..

преди 10 години

До BilyanaVФокуса на проблема е, че волен с еднин глас легитимира най-безпринципното правителство в историята на България! И сега той се опитва да отмести фокуса от простотичта която сътвори с измислени терористични атаки срещу него!!! Защо онзи ден не дойде да се мъжкарее на площада по-рано когато бяхме 20000 а) защото щяхме да го изядем б) защото е мишкав) защото може да каже за 100 човека провокатори на герб, но за 20000 не може г) и трите

137

аз

преди 10 години

а бе, кой ви пита дали искате или не искате да ходите пред централата на Атака...щом ГЕРБ ви плаща да се правите на маймуни и на челна стойка ще стоитебунаци:))))

136

Велес

преди 10 години

до WhenYou А да не би Атака да назначи мутрата Пеевски? Атака е против Пеевски-това е истината! Значи,колкото ГЕРБ е виновен за назначението му,толкова и Атака! Що щете тогава пред централата на Атака,а не пред ГЕРБ-аджийската? И ще ми говорите за спонтанност,а? Спонтанност,ама подплатена както с финикийски знаци,така и с онези опияняващите стоки,от които бате Ви Буда,тръгна още с ОПИЦВЕТ...Помните ли?Каптагоновата афера,а? И лицата които излязоха наяве,и за тези,за които се говори и досега?

135

Анонимен

преди 10 години

Хамстера Станишев в момента какви бисери ръси на пресконференцията по К3... Вика: "Дано партия Атака не се поддава на провокациите на протестиращите" АХАХАХАХ