65

Бърз и Яростен :(

преди 11 години

Бог да прости загиналото нелепо детенце !!! :( Макар че за тези 12 години,които е живяло едва ли е направило грехове,който трябва да му бъдат простени ! :(.. Относно УБИЙЦАТА..Жена?!? Шофьор?!? На 47?!? С "БМВ"?!?! Повече какво да говорим?!?!.. Нещата се изясняват с някои ключови думи! :( А като погледнем,че е станало и в Свиленградско! Там където всеки втори е милионер и хубавите,скъпи коли сигурно ги нямат за нищо... Както и карането с доста над допустимата скорост! Кой знае чия "жена" тази !

64

are_kulata

преди 11 години

Който и да изкочи и какъвто и скок да направи, ако си карал с нормална скорост ще го видиш и ще спреш навреме!За това си има ограничения на скоростта в населени места!Не защото имам пеперуди или за да зяпаш моловете, а именно защото има деца и те ''изскачат''

63

Begemot

преди 11 години

Дано и на нея се случи същото!!! Докога ще избиват децата ни безнаказано?!?

62

are_kulata

преди 11 години

Айде бе плювачи на пешеходиц къде сте, как ще оплюете невиннот дете сега???На пътя няма култура, когато се кара автопилот!Тази трябва да плати 1 милион кръвница и след това поне 10 години затовир там да си мисли за БМВ-то и бека, който и го е дал!Всички да знаят, че на пътя се кара бавнооооооооооооооооооооо !!!

61

Анонимен

преди 11 години

защото са безнаказании бг съда ще я освободи, имаш ли пари можеш да убиваш, това е неокомунизъм

60

Teo

преди 11 години

До БaткоХайде да не говорим за интелигентност, в София почти всяка жена спира на пешеходна пътека, докато мъжете НИКОГА не спират даже те псуват защо и как смееш да му пресичаш пътя на тъпата пешеходна пътека, като той бърза за някъде, за къде и той не знае.

59

Shop

преди 11 години

Не е 20-годишна пикла, а жена на възраст - 47 годишна. И напишете с колко е карала, това несъобразена скорост е тъпня. И разберете, не може да има Зебри на междуградски път, на улици с няколко платна, това е предпоставка за смърт на пътя. Сега какво като я вкарат в затвора? Детето вече го няма. А вината е в тези, които подлъгват пешеходците да скачат пред колите.

58

до 62

преди 11 години

съгласен съм с теб, и вероятно не допускаш че това дете може да е... както и да е. нека сме.

57

filip.simeonov.9

преди 11 години

хора четете заглавията, какво значение има вида на колата, какво ли би станало ако тази водачка на mps би карала с допустимите за населено място скорост от 45 km? това е неописуема трагедия, съболезнования на родителите на починалото дете. не съдете, а да вземем пример и крайно време е да се поучим и дано да се понаучим.

56

До 56

преди 11 години

Много необмислено изказване. Повечето опасности на пътя са от "уникалното" каране на мъжете, които си мислят, че са недосегаеми на пътя - понеже са мъже. Ако си караш по правилата, спазваш ограниченията и т.н. в такива ситуации ще имаш възможност за реакция и много от тези инциденти ще бъдат предотвратени.... Жалко за детето!!!

55

kaamen

преди 11 години

Това е трагедия. Съболезнования на родителите и ... нека сме милостиви към виновните - ако дамата е нормален човек.. не ми се мисли какво и е в главата в момента.

54

Анонимен

преди 11 години

държава с говорилня не се прави.

53

Анонимен

преди 11 години

Щофьорът е вновен без съмнение. Трябва да си получи адекватно наказание. Със сигурност обаче детето е изскочило на пътя внезапно и без да се огледа. ТОВА Е ВИНА И НА РОДИТЕЛИТЕ, че не са го научили, че преди да съпиш на пешеходната пътека трябва да да се огледаш и внимателно да пресечеш. Преди малко на светофара на Т. Александров и Д.Петков една жена на около 65 г. с *** най-безотговорно тръгна да пресича на червено и когато и направих забележка ме наруга. Е, що за хора сме?

52

Анонимен

преди 11 години

Хората в БГ са все още много изостанали.Все още нивото на мислене им е следното :" Излязъл е пешеходец на улицата,не е на пешеходна пътека,аз съм с предимство а той в нарушение следователно имам възможност и е правилно да го блъсна,убия,нараня." Имат ограничение 30 километра а те карат с 80. Изобщо нивото на развитие на страната е че все още се счита за нещо готино да сгазиш някой на улицата.Преди поне от куртоазия изказваха съжаление.Сега дори се хвалят във фейсбука как мачкат ***.

51

Неспазване на закони

преди 11 години

Нали в населените места има ограничение на скоростта и на пешеходна пътека трябва да се спре!! Всички беди в България са заради неспазване на законите и правилата и то от голяма част на населението, защото няма наказани! На всеки може да се случи на тесен път, при остър завой, без видимост, при лош път и условия, извън населено място, да се сблъска с нещо или някого, но в населено място, на прав път, на пешеходна пътека, с висока, непозволена скорост, означава,че шофьорът(ката) е нагъл нечовек!

50

...

преди 11 години

хората които карат в нарошение трезви са по-големи престъпници от тези които карат пияни

49

Карагьоз

преди 11 години

тая да плати. И да роди едно дете на родителите на момчето!!!

48

Beta

преди 11 години

Gospoda, hubavi sa vi komentarite, no zashto kato ima protesti sreshtu beobraziata po patishtata vas vi niama. Do koga shte se pravim na maze po forumite. Ne rzbrahte li, che bez protesti za KONKRETNI neshta neshtata shte se vloshvat. Useshtam, che naroda se gotvi za porednata driamka moze bi tazi shte e po dalga ot predishnata 23 godini.Strahlivci, ne se razichavate po nishto ot ubijcata.

47

гном

преди 11 години

Война не ни трябва,дивата селяндурщина ни е достатъчна.Докато законите не заработят така ще е,черната хроника ще ни засипва всекидневно...

46

Samuilov

преди 11 години

До sssДебеловрати спонсори, драги.