186

До цър цър

преди 11 години

Браво за мислите, които си изказал. Трябва много повече хора в тази държава да разсъждават като теб. За съжаление обаче не е така и затова сме на този хал. Всички "политици" от 23 години са престъпници, които ни окрадоха и продължават да ни крадат. Каква е тази дебилност, която е завладяла народа, да се делят на цветове и партии. Всички са еднакво крадливи. А в даден момент някои крадат повече от другите, защото са на власт и имат по-големи възможности. След това ролите се сменят. Нищо ново.

185

Бай Ставри

преди 11 години

А къде е президента мълчи като .......

184

безпартиен

преди 11 години

аа, стига ве, то няма един в тоя ГЕРБ, дето да е читав, всички са корумпирани и замесени в какво ли не...наистина съм изненадан...

183

boicho.boichev.7

преди 11 години

гербавите са се хванали за изборите като удавник за сламка.Единственият начин да не влязат в затвора цялата банда-и Флоров, и Цецо и тиквата , е да продължат да управляват.Което пък няма как да стане, но много им се иска.

182

АНОНИМЕН

преди 11 години

Чета и не вярвам,Флоров е от Видинския край,работил и близък с градския му Миков,разследван по времето на Р.Петков и Миков,пърдяли в едно гърне заедно,сега Цветанов и Бойко виновен .Какво спяха и не го хванаха мокрия влах Миков и пикльото.Политика и удари под кръста на мутри от прехода му казвам аз на този фарс.

181

цър цър

преди 11 години

До Анонимен 203 : че има нови - има - и то доста... А ако не намираш такива просто негласувай. Трябва да намерим начин да обявим изборите за невалидни ако няма нужни 50% 60%... или някакъв ясен процен... освен това трябва да се промени закона и да проумее и да е ясно, че : НЕГЛАСУВАНЕТО СЪЩО Е ВОТ

180

Анонимен

преди 11 години

Защо все още не е задържан под стража?Защо все още не е паднал на колене,така както се полага на престъпниците и както казваше Р.Василев

179

Анонимен

преди 11 години

Не познавам човек, който ще гласува за ГЕРБ, нито човек, който през 2009-та да е гласувал за ГЕРБ. Всички са отвратени от некадърното им управление.Ако има хора с такива познати, то да си подпбират познатите!

178

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 36Абсолютно сте прав ! В БСП са част от бившите комунисти, в ГЕРБ са истинските настоящи комунисти. Трябва да ги изчистим.

177

Анонимен

преди 11 години

До Василевхахаот колометри си личи, че си млад гербераст, мечтаещ за парче от баницата. Уси некадърни сте!

176

Дано!

преди 11 години

Първият от тройката Борисов, Цветанов, Флоров ...Хаирлия да е ...

175

hm

преди 11 години

Pak da popitam...Koga shte si govorim za istinskite problemi na horata? A shte sprem s kiorfishecite? Koi shte predloji po-dobra alternativa za stranata?Neshto mi pisna vse predi izbori da izlizat nekvi "radeteli za zakonnosta" i bash togava da vadiat papki s interesni neshta....? Zashto ne gi izvadiha tezi neshta predi dva-tri meseca?

174

Анонимен

преди 11 години

--200Няма нови ,..какво предлагаш?Всичките са ---ЕДНАКВИ !

173

Анонимен

преди 11 години

За сега прокуратурата ми харесва. Дано не се окаже кьор фишек всичко. Ако тя си е на място политиците малко или много ще се замислят дали да направят някоя друга далавера.

172

Анонимен

преди 11 години

До JamА аз до колкото си спомням Цвъко имаше 4 години за да го отстрани

171

цър цър

преди 11 години

колко сте плитки... я се стегнете... червени, зелени, сини... има ли значение. Който е въртял далавери, нека да понесе цялата строгост на закона. А ВИЕ тук вместо да се карате по междуси, вземете се обединете и проумейте едно - ВСИЧКИ СА КРАЛИ ОТ НАС. - Сега е въпроса да се види толкова ли сме глупави че пак да гласуваме за тезе от последните 24г.

170

Анонимен

преди 11 години

Браво Цаца,браво!Покажи какъв трябва да бъде главния прокурор на тази държава.

169

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 195Извода какъв е от тази сметка- всички са един дол дренки и произхождат от едно котило.

168

факт

преди 11 години

ГЕРБ се доказаха като специалисти в подслушването,рекета,контрабандата и трафика на наркотици.Факт е нали ?

167

Анонимен

преди 11 години

179ГЕРБ=ТИМБСП/ДПС,СДС,НДСВ=СИК/ВИС