217

Анонимен

преди 11 години

Изберете си ги за "десни", но после като вземете да се палите и хвърляте от мостовете вече ще бъде късно! Те са просто некадърни "калинки".

216

Анонимен

преди 11 години

Над 60% от познати те ми ще гласуват за ГЕРБ.Какво ви е чудно че пак ще са във властта.

215

Анонимен

преди 11 години

БСП ни управлява 25 г.вече и какво?ЕДИН ГОЛЯМ *** ЗА ВСИЧКИ.А ДА ВИЕ ХАК.

214

psv

преди 11 години

Да но света се нуждае и от леви :)) Само с дясно не става трябва и малко ляво.

213

за БУДИСТИ

преди 11 години

....Но трябваше да изпие до дъно чашата на тази катастрофа. Никакви предсрочни избори не ни требваха. Борисов трябваше да управлява до края на мандата си, за да стане ясно и на последния ***, че управлението на една страна изисква интелектуален, а не физически труд, а той избяга, като ПЛЪХ избяга от потъващия кораб, който сам потопи.....

212

за БУДИСТИ 2

преди 11 години

Правилно, герп требва да спечелат с малко за да си продължът падението..... Заради избирателите на ГЕРБ, управлението на Борисов не биваше да бъде прекъсвано от спасителни акции и трябва да продължи. Корабът трябваше и трябва да бъде оставен да потъне и цената за избора на тази партия на този човек трябва да бъде платена докрай. От всички нас. Защото в противен случай ще продължим да робуваме на илюзията, че всеки може да управлява държавата. Дори и една бившо-настояща мутра.

211

за БУДИСТИ

преди 11 години

*** и *** .... все в тоя г*ъз

210

Анонимен

преди 11 години

Този съвсем е изкукал

209

Анонимен

преди 11 години

Няма значение кои е казал истината , тя е че ГЕРБ са наистина дясната партия в България.Дано спечелят изборите и то с много.

208

Анонимен

преди 11 години

мазохизъм- Извращение, свързано с получаване на удоволствие от изпитване на физическа и психична болка.

207

Дядо Петър

преди 11 години

Аз смятам, че управлението на ГЕРБ ще бъде запомнено с доброОт кого бе, Данчо?НИКОГА НЕ Е КЪСНО ЧОВЕК ДА СТАНЕ ЗА РЕЗИЛ.И ти с тия си изказвания го доказваш.Жалко.

206

Истината

преди 11 години

Резултатите на ГЕРБ,БСП И Атака ще бъдат приблизително равни. Герб няма да прехвърли милиона и ще бъде някъде около него. От БСП изтичат гласове към Атака и там ще бъде някъде около 700хил.-500хил. Костов и Натка Травестита са политически трупове и на 12 това само ще бъде официално обявено. Турците от ДПС ще си вземат своето, като голямата загадка е СДС-Кабацървул, който е в коалиция с Касим Дал, зад който не е ясно колко турци стоят, а също така и Пръмова-Кунева, не е ясно дали ще мине 4%...

205

Анонимен

преди 11 години

До Тиквена нацияОк, това е така, но това не важи само за герб. Забрави ли за бсп, сините и т.н, които също бяха свалени, но отново ще се кандидатират? То ситуацията си е идентична.

204

kornelija

преди 11 години

Toja mrasnik da malci i da si nalyaga parcala,zashtoto mnogo narad e obral.

203

Анонимен

преди 11 години

Скрий се бе ***!!!

202

бибиян

преди 11 години

До Тиквена нацияза мое съжаление? ти пък.. ако си един от нас защо говориш за нас в трето лице? учиш ни?

201

Анонимен

преди 11 години

Соколов ти си предател!ГЕРБ е дясна партия , колкото БСП е дясна!

200

Анонимен

преди 11 години

Абе,що ли всички ***.ераси подкрепят ГЕРБ?... Що ли?

199

кекуле

преди 11 години

До Фактитебоко не е ли комунист? да не разбираш, че боко е един от тях значи да си или много глупав или вербуван. ти от кои си?

198

Анонимен

преди 11 години

Проблема тук е не толкова кой ще дойде на власт, колкото необходимостта малко от малко народа ни да се промени. За съжаление българите сме свикнали да минаваме метър и "по-тънко", ако е възможно за всичко. Ние не знаем кога, защо и за какво точно да протестираме. Именно от това се докарахме до това положение в момента.Постоянно някой краде друг. Това от добросъвестност ли е? Докато не си променим закостенелите виждания за нещата, който и да дойде на власт, все ще си седим на това положение.