77

Анонимен

преди 11 години

lactobacilicus BULGARICUS!!ЧЕТЕТЕ НЕГРАМОТНИЦИ! БУЛГАРИКУС!

76

Македониja силна

преди 11 години

Грци прават джироси, а Турци прават дюнери по улиците ви. Американци и Руси ви се мешаат во политиката и ви кажуваат што да правите. *** и татари се наголемиот дел од населението ви, а вие се нарекувате и мислите дека сте ***.

75

Хахаха

преди 11 години

От къде са продуктите и тяхната еволюция изобщо няма значение! В случая става въпрос за рецепта! А рецептите са като програма ,стройство или каквото и да е открито и регистрирано от някого. Няма как да има шопска салата в Македония ,най- вече защото там няма шопи , който са един вид измислили рецептата за салатата!Ама цялата история с тия салати вина е супер смешна , не че самата Македония която е местност не е смешна ,де...

74

до 90

преди 11 години

Коментар номер 81 е специално за теб и Сали.

73

за Йогурта

преди 11 години

само вижте как е на латински: lactobacilicus BULGARICUS!!!КАЗАХ!

72

Загрижен

преди 11 години

Признавам, чисто македонска е: едно време като рече Македон "да бъде светлина", пося домати, поля ги с бистра охридска водица, че знаеше у неделя, че се пие... и те така.Ама после, преди 23 години пустите му червенокожи македонци, земаха тоа неземен зеленчук(или плод, че май е червен - македонски), и го занесоха у американско, та бяха го забравили до вчера!Ама да са живи (здравето им е само благодарение на нашите харизани танкове)!

71

за 85

преди 11 години

До Анонименразликата е в качеството - йогурта е ***

70

:)

преди 11 години

Македония е област в България! колкото до БЮРМ - той е населен с албанци и сръбски ***!

69

Анонимен

преди 11 години

Освен това от БЮРМ претендират за права върху БЮРек, БЮРо, и са готови да влязат в лют спор с Бурма за името...

68

Анонимен

преди 11 години

Абе какви са тия Македония да се върне в България бе, ние сега си имаме достатъчно ***, за какво са ни още 1 милион *** и 1 милион албанци, да ги храним ли? Не ги искам, не сега, никога, да си се обединят с Албания и готово, то и без това така ще стане! И за ЕС се запътили чак, ще стигнат ЕС, когато ЕС приеме Велика Албания, след 50-на години.

67

Анонимен

преди 11 години

Вие си спорете за произхода на думата "йогурт" аз ще ви кажа само две думи, а вие направете връзката с киселото мляко- лактобацилус булгарикус.За справка- Лактобацилус Булгарикус е млечнокисела бактерия, която се среща в свободно състояние единствено в България.

66

Анонимен

преди 11 години

До ФенКОГА ИДЕТЕ ПРИ САШЕТО.

65

Макета

преди 11 години

Не случайно салатата се казва ШОПСКА, а не македонска! хахаха Всички макета на мезета!

64

Анонимен

преди 11 години

За пръв път чувам да има държава Македония... знам, че има БЮРМ и там живеят гордите бюрмаци... Александър Бюрмски познавате ли го? ;)

63

Анонимен

преди 11 години

НАВРЕМЕТО СЪРБИТЕ НЕ ГИ ИСКАХА В ЮГОСЛАВИЯ И ЗАТОВА ГИ ОТДЕЛИХА В ОТДЕЛНА РЕПУБЛИКА ЗА ДА НЕ ИМ ГЛЕДАТ СЕЛСКИТЕ ИЗЦЕПКИ.

62

Анонимен

преди 11 години

До ФенМАКЕДО НИЯ КЕ СТАНЕ ЦЕЛА КОГА СЕ ВЪРНЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ.

61

Анонимен

преди 11 години

Тиквешко вино - Pumpkin wine :)))))))))))

60

Код

преди 11 години

Когато ние българите сме си правили "Шопска салата", Вие драги ми ***-----ци сте го духали под вода, докато изсъхне. Шопската салата е продукт на "Балкантурист". Доц. С. Дечев е издал книга човека, с научни факти и т.н. е направете си труда да попрочетете!

59

Б. Димитров

преди 11 години

Глинен фалос за БЮРМ!

58

до 50

преди 11 години

Сори, не се "вика ЧУШКИ": освен пиперът, чушки (шушулки) имат и бобът, грахът и др. За да не спорим, бих приел както ПИПЕРКИ, така и ЧУШКИ в ежедневния език. :)