90

Стани Шефф

преди 11 години

г-н Бойко, добре, че тази сага, че да се почувствате и вие част от народа!другото, което е - едно е, че ни ощетяват, второ - искат пари за нещо, което е БЕЗПЛАТНО (а и държавата плаща, за да е безплатно) - в случая - БТВ (пПОНЕЖЕ Е ЕФИРНА ПРОГРАМА)МОЛЯ, ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ

89

vtm1

преди 11 години

До 112.А бе ти добре ли си,не знам на колко си години,но ако стане това бъди сигурин че ще плащаме всички докато сме живи ...Просто нямам думи,...промит червен мозък.

88

516+5151+66516+125

преди 11 години

Тоталитаризъм - Герб - комунизъм- олигофрения

87

dudon

преди 11 години

Докато върви битката за Иракли...Плажът "Корал" е пред застрояване ...Така наречената сделка Корал е една от най-големите далавери на българския преход ...

86

Анонимен

преди 11 години

Нашият мил премиер тия дни си бие автогол след автогол. След като скастри работниците във ВМЗ Сопот, че имали златни пръстени (Ама как, още ли не сте ги продали???) и удари едно рамо на Цеко в опитите му да съсипе де що е останала природа в Пирин, сега рещи и на ьТВ бакиите да оправя...

85

Анонимен

преди 11 години

Стотици работници на Peugeot Citroen окупираха планиран за продажба завод и на практика спряха производството, предаде АП.Работниците се противопоставят на планираните съкращения на автомобилната компания, която изпадна в сериозни затруднения в последните месеци.Фабриката в Олне е в центъра на битката за бъдещето на най-големия автомобилен производител във Франция. През миналата година от компанията обявиха, че планират да съкратят около 8 хил. работни места и да затворят завода, за да се опитат да подобрят конкурентоспособността си на вече силно стеснения европейски пазар.

84

до 112 худини

преди 11 години

Толкова ли си *** за да си помислиш,че частен инвеститор ще затвори бизнеса си защото Станишев и Овчаров са го казали.Трябва да използваш своята глава за мислене а не като папагал да повтаряш глупостите на всеки който гони свой интереси.

83

визирам тъпира 110

преди 11 години

Пак ли умирате от глад бе, пак ли нямате какво да ядете и са ви празни хладилниците бе? Ама пък имате компютри и интернет да серете злоба до посред нощ. Аман от вас бе, гладни другари! А вземете измрете, че да ни отървете от вечния си глад веднъж завинаги.

82

Анонимен

преди 11 години

София /КРОСС/ Информационна агенция "КРОСС" получи писмо от един от изявените млади социалисти. Става дума за Жеко Димитров, който бе организатор на флашмоба срещу Антон Кутев на 03.09.2012 година. Ето какво ни пише той:- с изграждането на проекта АЕЦ "Белене" ще се ликвидират над 50 000 работни места в ТЕЦ-овете. 50 000 души остават без работа и обричаме на глад тях и техните семейства.- изграждането на АЕЦ "Белене" ще постави край на въгледобива в България и ще остави без работа работещите в мините. Въгледобива е един от малкото отрасли в българската икономика, които все още се поддърж

81

Анонимен

преди 11 години

Държавата въвежда задължителна застраховка за помощ за българи в чужбинаМинистерството на външните работи предлага да се въведе нова задължителна застраховка "Помощ в чужбина", която да се плаща от всички българи, пътуващи зад граница.

80

ДалайМама

преди 11 години

До Танко.БГ,Готин, не бъди такъв ***, анти ГЕРБ не значи БСП.Корено-плодния зеленчук, на когото ти се прекланяш (Тиквата)остави почти толкова безработни в България, колкото и Втората световна война. А ти му лижи патъка, щом те влече.

79

Анонимен

преди 11 години

София /КРОСС/ Информационна агенция "КРОСС" получи писмо от един от изявените млади социалисти. Става дума за Жеко Димитров, който бе организатор на флашмоба срещу Антон Кутев на 03.09.2012 година. Ето какво ни пише той: - с изграждането на проекта АЕЦ "Белене" ще се ликвидират над 50 000 работни места в ТЕЦ-овете. 50 000 души остават без работа и обричаме на глад тях и техните семейства.- изграждането на АЕЦ "Белене" ще постави край на въгледобива в България и ще остави без работа работещите в мините. Въгледобива е един от малкото отрасли в българската икономика, които все още се подд

78

Анонимен

преди 11 години

ХАХАХАОЩЕТЕН БИЛ,КАК МИСЛИТЕ ДАЛИ НА ТОЯ ПОЖАРНИКАР НЕ МУ СЕРВИРАТ ВСИЧКО БЕЗПЛАТНО .САМО ЗА ЕДНО Е ОЩЕТЕН ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДА ВСЯКА СУТРИН ЛЮБИМИТЕ СИ ПОДМАЗВАЧИ ОТ ДВЕТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И НАИ ВЕЧЕ СУТРЕШНИЯ БЛОК НА ТВ 7 -НЕГОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ,КЪДЕТО НЕ СЕ СПИРАТ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ДА ГО ХВАЛЯТ.АМА ТО МАИ ТВ7 САМО ТОИ СИ Я ГЛЕДА ,ТО НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТДАВНА СПРЯХА ДА Я ГЛЕДАТ.хахаха

77

бат бойко

преди 11 години

Е крайно време беше и бат'Бойко да се намеси :)

76

ВВВ

преди 11 години

ПИСНА МИ ОТ ТАЗИ МУТРА НЕ СТИГА ЧЕ СМАЗА НАРОДА ОТ БЕДНОСТ БЕЗРАБОТИЦА НАКАРА СУМА ТИ ХОРА ДА ЕМИГРИРАТ ЗАРЯЗА ПОЛУГОТОВ МАЩАБЕН ПЕЧЕЛИВШ ПРОЕКТ ЗАГРОБИ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ТОЗИ Е ПО-ЗЛЕ И ОТ ВИДЕНОВ.

75

TankoBG_

преди 11 години

ДалайМама "Борисов бил ... ощетен от сагата." А, колко българи са ощетени от "сагата Борисов"__________________________________Всички БСПинозни.

74

ДалайМама

преди 11 години

"Борисов бил ... ощетен от сагата."А, колко българи са ощетени от "сагата Борисов"!!!

73

Съжалител

преди 11 години

Миличкото пожарникарче... Не може да си гледа една от нещастните телевизийки, дето му *** г*за ***! А па на мене ми е кеф!!! Немам *** реклами, немам турски бози, нема да гледам големия г*з на Христина Балинска (примерно и не само!!!) Нема да гледам по 18 пъти "Умирай трудно" и "Сам в къщи"!!! Имам си обаче НВО и Cinemax!!!

72

lul

преди 11 години

Тоя що се прави на ощетен?Сигурен съм,че не знае даже колко е таксата ( както и че Не той я плаща,а гледа на аванта...та нали той е звездЪтЪ по който и да е канал)

71

Анонимен

преди 11 години

Аман от този !!! СМЕШЕН Е !!!!!!