470

44444444444444444444

преди 11 години

Всички гърберони сте в някаква особено тежка нереалистическа деменция, обаче...

469

тя

преди 11 години

Тогава за какво са ни нужни министрите щом ДИКТАТОРА решава всичко сам.

468

Анонимен

преди 11 години

Селски шегаджия!

467

Анонимен

преди 11 години

ХОМО МИЛИЦИОНЕРИОКУС!

466

Анонимен

преди 11 години

Боко е Еврейче........!!

465

Анонимен

преди 11 години

В ГЕРБа са се събрали калинки, ***,скакалци и сек'ви буби с фуражки!

464

Анонимен

преди 11 години

Бойко не е *** !!

463

Анонимен

преди 11 години

Интересно защо ли операторите са намерили за най -интересно и любопитно да фокусират вниманието си върху Тиквата? Явно има нещо нередно в поведението му. И какви толкова СМС-и ще му пращат министрите? Че той Тиквата никога не е знаел за какво става дума. И нищо не е зависело от него.

462

пръц

преди 11 години

бас ловя че Тиквата докато е спинкал се е и изпуснал 2-3 пъти! Вижте му физиономията - ***.

461

Анонимен

преди 11 години

Ние следваме прищевките на един хахо, който смята себе си за изключителен футболист, за голям тенисист и незабравим държавник. Голяма част от българите, които гласуват за него, си мислят, че гласуват за политик, а всъщност си избират шут, който да ги радва вечер по телевизора и да ги краде, задоволявайки двете български ценности сеирджийството и мазохизма.

460

Анонимен

преди 11 години

676Ами кради и ти като знаеш къде и как бе?Или си толкова залюхан че не можеш?

459

Анонимен

преди 11 години

Абе ЗАЩО никой не пише че Боко е ЛОВЕЦ???ЗАЩОООООООООООО???

458

Peter Georgiev

преди 11 години

Vsichki ot kostov do sega dokazaha che sa ot edin otbor. Sega Kuneva starata predatelka mi izkacha s nqkakva izmislena partiq. Turcite svormirat noca partiq za izborite. E vreme e da kajem stiga na tezi pomoqei,vreme e da se slushame v dumite na nashite nacionalisti ,koito veche 10 god se machat da razoblichat prodajnicite.. Volen Sidefrov edin istinski bulgarin!!! Da jivee Bulgariq..

457

Анонимен

преди 11 години

КУЧЕТО СИ ЛАЕ - КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ - КРАДЦИТЕ СИ КРАДАТ НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНО !!!

456

OLE

преди 11 години

И какво толкова е направил компира? Досега наблюдаваме само празни приказки, изцепки от сорта" европейците да взимат български пенсии и заплати" , едно голямо нищонеправене, назначаване на нЕк'ви каки с купени дипломи и партизанско минало, харчене на пари от резерва като за последно, само че като свършат почва веселбата и още много примери за нескопосаното им управление. Той не губи нищо, губим НИЕ!

455

Анонимен

преди 11 години

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР,ченге от ДС. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен,ченге от ДС. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси,ДС. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП,ДС. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,ченге от ДС 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп 12.Фандъкова член на БКП и дейно работила за ДС,КГБ 13..Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

454

Анонимен

преди 11 години

смех, платения гербер във форума не може да насмогне да отбива ударите! Да не пусне по невнимание освен дадения му коментар и разясненията от централата отдолу както вече се случи.

453

Анонимен

преди 11 години

Дали е спал или е писал SMS няма никакво значение ! За стоящите около него това е толкова недопустимо и не тактично,колкото ако беше излязъл на трибуната по спортно екипче на бистришките тигрета,барабар с тохката под мишница !Бойко вярва ли си,че все още някой го приема на сериозно ? А това на езика на дипломацията,особено след посещението в САЩ,където опъваше шия , като пуяк,означава-Гледайте си работата,от вас не ми пука ! Аз си имам Обама !

452

Анонимен

преди 11 години

а може би звъни пак на ЕГН-то на Танов за ново назначение на канала за амфетки и цигари на митницата?

451

hre

преди 11 години

Добре,че наближават избори!Малко ли ни беше простотията на бай Тошо,та сега и това пожарникарче ни се натресе!?