112

viva

преди 11 години

до 98:ами я си представи, че гласуващите искат да доведат гласуването до абсурд, след като са поставени в абсурдна ситуация, като гласуват с по 18 гласа за всеки от кандидатите?щом има процедура, въпреки че е ***, редно е да се спази.

111

116

преди 11 години

Ааааа каква била работата. Аз пък не го знам какъв е що е този Калпакчиев, просто гледах по телевизията директното излъчване и останах с такива впечатления.Щом и той не става, значи най-добре да си сложим Бойко или Станишко за гл.прокурор и да се миряса най-после.

110

Градски

преди 11 години

Така ще ни прецакат и на изборите. Ние ги нещем от ГЕРБ. Те ще фалшифицират изборите.Ако бе спазена процедурата - нямаше да го изберат.Жалко за тази красива държава.Поне децата ми са на Запад - САЩ и Франция.Аз ще се боря до край срещу мутрите и за връщане на демокрацията. Да сте чули Б.Б. да споменава думичката демокрация?

109

Анонимен

преди 11 години

Вижте портрета от който струи неподкупност и благородство на духа.

108

Petrov

преди 11 години

E kak 6te ima osadeni dilari kato te si pla6tat na GERB..

107

преди 11 години

Калин Калпакчиев далеч не е сам, дами и господа, зад него стоят Отворено общество, БХК и цялата останала соросова ***. Не си мислете, че всичкия рев е продиктуван от нещо друго и някакъв идеализъм, просто това беше борба на две лобита, в която *** загубиха за сметка на местните селски мутрички. И много ги е яд сега. Лошото е, че ние, като граждани на тази държава, духаме супата и в двата случая...

106

до 116

преди 11 години

Твоят човек Калпакчиев прочете дълго и тягосно слово написано предварително от вашите драскачи на Позитано. Когато гоце избираше и назначаваше еднолично по всички институции вие хейтъри и червения сайт тук мълчахте, като риби и си затваряхте очите нали?

105

ще поживеем и видим

преди 11 години

Дали ще му стиска на Цацаров да повдигне обвинение срещу Бойко след падането от власт след няколко месеца !?

104

Анонимен

преди 11 години

Всичко в тази държава е далавера!!!!! Точно този избор ли ще направи изключение???????

103

бай Петко

преди 11 години

Пак създадоха работа на Европейската комисия...

102

Анонимен

преди 11 години

Така като ги гледам, май само Калин Калпакчиев заслужава да стане главен прокурор. Този човек се изправи сам, срещу всички.

101

Smurf

преди 11 години

Има и още нещо след 4 години успешна борба с организираната престъпност единствения осъден ефективно и лежащ в затвора и към момента едър наркодилър - Митьо очите е от времето на тройната коалиция а при Герб имаме само издънени разследвания сал едни килъри на първа инстанция

100

РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ

преди 11 години

"Странно стечение на обстоятелствата за Тонева имаше най-малко постъпили въпроси, срещу нея нямаше сигнали. Всички очаквания бяха, че нейното изслушване ще продължи най-кратко.Второ странно стечение на обстоятелствата изслушването на Сотир Цацаров продължи най-кратко, а за него имаше най-много постъпили въпроси, имаше и сигнали." - И КАКВО СТРАННО ИМА? ИЗБРАН Е ЧОВЕК С "БОГАТАШКИ" ОПИТ, АМИ ТОЯ ПОСТ НЕ Е ЗА СИРОМАСИ....

99

Анонимен

преди 11 години

До Чудя се.... А можеш ли да събереш 2 и 2 или и за това много ще се чудиш.

98

Smurf

преди 11 години

До 105 аз пък се чудя за чии бяха издигани други кандидати, след като дори не бяха подложени на гласуване ей така само за да се убедим че ще съберат 18 гласа против.

97

Анонимен

преди 11 години

До 100Ти в час ли си въобще?Този избор е нагъл , по нагъл от "Наглите"!Това е Държава , а не частна фирма!

96

Анонимен

преди 11 години

Цацаров беше изслушан последен, а гласуването започна с него. Защо ли? Поредността можеше да е с жребий примерно.

95

Анонимен

преди 11 години

Тук наистина се е напълнило с ***...Как не разбра този народ,че мачкането на съда не е правене на реформа.Как не разбра,че като се вмъкват чрез квоти шефове на съд като Янева нищо не се прави-очертават се само конфликти.Защото най-опасното нещо е узурпирането на съда .Хората така и не разбраха,че осъдителни присъди се дават на основата на ДОКАЗАТЕЛСТВА,а не на базата на досъдебно производство???И най-големият проблем остава непрофесионалното събиране на доказателства...

94

Анонимен

преди 11 години

Аз останах с впечатлението, че регламента на гласуването не беше ясно на гласуващите.Или пък умишлено реагираха така, за да подсилят съмненията.

93

Анонимен

преди 11 години

Изборът на правосъдието е........да няма отново правосъдие!!!!!!!