234

В.Вълчев

преди 11 години

Поклон,Кала!Дълбок поклон!

233

анонимен

преди 11 години

отива си една епоха в българската култура .почивай в мир

232

Илиян

преди 11 години

мир на прахта му, и ние си отиваме след 3 дни така че все тая

231

Анонимен

преди 11 години

Съболезнования на синовете и съпругата му! Вечна му памет! Навремето бяха тримата велики комици: Георги Калоянчев,Георги Парцалев и Стоянка Мутафова. Имах късмет да живея по времето на тяхната звездна кариера,когато бяха на върха. Имах удоволствието да ги гледам наживо по телевизията,както и в техните филми и театрални пиеси. Гледайте един от първите му филми-комедии "Специалист по всичко" където играе в партньорство с един от най-великите български актьори,незабравимия Апостол Карамитев.

230

Анонимен

преди 11 години

Поклон, Кала!!Голям талант, Велик артист!Почивай в мир! :(

229

руми

преди 11 години

Голям артист, голям гадняр.Всички които са работили с него , знаят номерата му. Но сега само хубави неща за починалия. ВЕЧНА МУ ПАМЕТ.Дано в отвьдното няма БКП или нещо подобно....

228

Анонимен

преди 11 години

Бог да те прости, Кала! Благодаря ти за усмивките, които така щедро ни подаряваше! Светлина по пътя, добри човече!

227

Поклон!

преди 11 години

Всички го обичаме,всички ни разсмиваше и ще продължава да ни разсмива.Калата е национално богатство и заради такива хора е чест да се бия в гърдите,че съм Българин.Физически ни напусна, но този негов дух и заразяващ чар ще е винаги около нас!!!И все пак е тъжно,много тъжно......

226

pele

преди 11 години

Велик най-големия думите са малко но всъщност Калата остава безмъртен ,Поклон пред светлата му памет.

225

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Страхилов. Аверче , прекаляваш с алкохола и кръчмарския патриотизъм ! Напиши нещо хубаво за Калоянчев ,нека го изпратим с добри думи ,които той заслужава !

224

Скалата

преди 11 години

Лека Му пръст и поклон пред паметта и таланта му.

223

Страхилов

преди 11 години

***!!!5 ВЕКА СА НИ МАЧКАЛИ, 5 ВЕКА СМЕ БИЛИ УНИЖАВАНИ ОТ ТУРСКАТА ***, НО НЕ СА УСПЕЛИ И НИКОГА И НИКОЙ НЯМА ДА УСПЕЕ ДА ПОГУБИ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯ НАРОД! ДА СИ БЪЛГАРИН Е ГОРДОСТ, ДА СИ БЪЛГАРИН Е ЧЕСТ! ОБИЧАЙТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ И ПОМНЕТЕ НЕЙНИТЕ ГЕРОИ! ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!

222

евлоги

преди 11 години

вечна ти памет Кала ,дано там кадето отиваш да намериш сцена за твоя талант.бог да ти прости и лека ти пръст

221

Хаджийски

преди 11 години

До Мехмед До кога ще слагате коментарите и на тази турска ***???Не ви ли стигат 500 години турско иго???Давам пример за този Мехмед и оня Рамзи...

220

Анонимен

преди 11 години

Поклон !!! Велик Актьор, Велик Човек, Велик Българин !! :((

219

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Просто няма как да отмине човек тази новина без да напише възхищението си от ролите на този велик актьор ! НЕКА ДА ПОЧИВА В МИР !

218

Мехмед

преди 11 години

До 238 - Ето това са на боленчо сидеров, за тях няма уважение, те са нискокулгурни лаещи ***, искат да въвлекат нещата в посока на омразата, а става дума за велик артист ! Поклон пред светлата памет на великият актьор Георги Калоянчев !!!

217

Анонимен

преди 11 години

Дълбок поклон. Отиде си един титан. Почивай в мир ((

216

Поклон!

преди 11 години

Дълбок поклон пред делото и личността на този велик актьор! По-долу, в друг коментар тук, е написано нещо много важно - таланти като Георги Калоянчев наистина обединяват нацията!И една забележка към автора на материала: Когато изброявате авторите, в чиито пиеси се е изявявал този велик български актьор, да бяхте започнали с Иван Вазов, а Маяковски можеше да бъде споменат по-нататък. Нали все пак доживяхме времена без политическа и идеологическа цензура /или поне се надяваме, че е така/.

215

Аз

преди 11 години

Поклон!