639

Анонимен

преди 11 години

До До Недоволен полицайДано ти и семейството ги усетите върху себе си :))))) Никаква подкрепа за вас. Много ви се плаща даже. Частника ще ви оправи а ако сте много смели идете там да хвтрляте дето ви плащат малко. Палячовци.

638

Военен

преди 11 години

До ДО ВОЕННИЯЩом се позволява от обществото значи така трябва да е. Щом ти не спориш когато махат нас значи не сме нужни или ти си безволево глупаво същество. И в двата случая не си струва да те пази някои. Затова и ням да подкрепим и остро ще осъдим всякакви действия срещу правителството което и да е то.

637

ДО 855

преди 11 години

И на Гошо сестра му така беше като твоята, и много се хвалеше, ама минаха годините и се оказа, че не е осигурявана и сега се чуди кво да прави, на 61г. болна, безработна и без достатъчен стаж за пенсия. Затова внимавайте навън, времето тече и един ден да не се каете за лекомислието.

636

До Недоволен полицай

преди 11 години

Рискове за живота, викаш.... Сигурно рискуваш да се задавиш сутрин с баничката.

635

Недоволен полицай

преди 11 години

До ДО ПОЛИЦАЯИ аз си гладям работите съвестно и редовно поемам рискове за живота си че и за живота на семейството си, но когато поисках нормална заплащане, ти и другите от болното ни общество Не оплювахте. Затова НЯМАЮ ПРАВО ДА СЕ ГАВРИШ С КАТО ХВЪРЛЯШ КАКВОТО И ДА Е. КОЛКО РАБОТИШ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКТО И ТЕБ НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА НА КАКВО СЪМ ПОДЛОЖЕН АЗ ЗА ТВОЕТО СПОКОЙСТВИЕ. ТОВА Е ПАРЛАМЕНТА И ГЛАДАЙ ДА НЕ ГО ЦАПОТИШ. АКО СИ НЕДОВОЛЕН СПОРИ С РАБОТОДАТЕЛЯ СИ, НО И ТАМ НЕ ОЧАКВАЙ ПОДКРЕПА.

634

ДО ВОЕННИЯ

преди 11 години

АКО ГЕРБ СПЕЧЕЛЯТ И СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ- ХАК ДА ВИ Е ЗАКРИВАНЕТО НА ПОДЕЛЕНИЯТА И СВИВАНЕТО НА ЧИСЛЕНОСТТА И МАХАНЕТО НА ДВАДЕСЕТТТЕ ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ И УДЪЛЖАВАНЕТО НА ВРЕМЕТО ЗА СЛУЖЕНЕ.САМО ЗА ПУШЕЧНО МЕСО НА НАТО СТАВАТЕ ! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС !

633

varg

преди 11 години

Снощи получих безпрецедентни заплахи за живота си от гербаджий.Досега никое правителство не е използвало силови методи,за да се задържи на всяка цена на власт.

632

ДО ПОЛИЦАЯ

преди 11 години

ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ- РАБОТЯ , ДАЖЕ НА ДВЕ МЕСТА РАБОТЯ, ЗАЩОТО СЪМ ВИСОКО КВАЛИФИЦАН КАДЪР, НО НЕ МОГА И ОТ ДВЕТЕ ЗАПЛАТИ ДА СЪБЕРА ПОЛОВИНАТА ОТ ТОВА, КОЕТО РАБОТИ СЕСТРА МИ В ГЕРМАНИЯ- ОПАКОВА ДРЕХИ.А РАЗХОДИТЕ Й СА КОЛКОТО МОИТЕ. ДОБРЕ ,ЧЕ Е ТЯ, ЗА ДА МОГА ДА ОТИДА НА МОРЕ.

631

Военен

преди 11 години

Герб ще спечелят и следващите избори. Долу БСП. (h-p://lesni-paribg.alle.bg/ система за печелене от дома )

630

ДО 847

преди 11 години

И ОЩЕ:ЗА ДА СЕ НАПРАВИ ПЪТ, ИМА ДЪЛЪГ ТЕХНОЛОГИЧЕН ПРОЦЕС НА ПРОЕКТИРАНЕ, ОДОБРЕНИЕ, ОТЧУЖДАВАНЕ, ТРАСИРАНЕ И ПОЛАГАНЕ НА ЛЕГЛОТО НА ПЪТЯ И ЕДНА ТОГАВА ИДВАТ ВАЛЯЦИТЕ. БОЙКО ЗАПОЧНА ОТ ВАЛЯЦИТЕ. А ЗА АМ СРТУМА СТАВА ДУМА ЗА ПРЕУСТРОЙСТВО НА СЪЩЕСТВУВАЩ ПЪРВОСТЕПЕНЕН ПЪТ

629

ДО 847

преди 11 години

ДВЕ ЛЪЖИ:СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ- МИХАЙЛЕВКИ ПОКАЗА В МИНАЛИЯ ПЕТЪЧЕН КОНТРОЛ НА ДЯНКОВ СПРАВКА ОТ ЕК ПО ПРОГРАМИ- КЪМ 06.2009 ГОДИНА НЯМА СПРЯНА НИТО ЕДНА ЕВРОПРОГРАМА И ПОМОЛИ НИКОГА ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ ТАЗИ ОПАШАТА ЛЪЖА НА БОЙКО. СЪДЪТ ОПРАВДА ОПЕТНЕНИЯ ОТ КАЛИНКАТА КАЛИНКА, КОЯТО НЕПРЕКЪСНАТО ПИШЕШЕ ДОНОСИ ДО ОЛАФ, НО СЕ ОКАЗА,ЧЕ Е ПРВОСТО ТЪПО ПАРЧЕ, НАРИСУВАЛО СИ ДИПЛОМАТА.ВТОРО- МАГИСТРАЛИТЕ СЕ СТРОЯТ ОТ РЕЗЕРВА И СЛЕД МОНИТОРИНГ,КОЙТО ОЩЕ НЕ Е МИНАЛ, ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ 70% ОТ ИНВЕСТИРАНОТО

628

Недоволен Полицай

преди 11 години

Накой тук се чудеше къде сме били вчера. Ами вчера бяхме където бяхте вие когато ние протестирахме :))) Не ни подкрепихте и дори ни оплюхте. Хак да ви е. Никаква подкрепа за никой. Нямата право да искате и дя мятате домати. Нито работите като хората нито знаете толкова че да изкате каквото и да е. Като шпочнете да работите като германци, тогава искайте германски заплати.

627

до 841

преди 11 години

Викаш Бойко строи с парите на Станишев, с кои пари по точно да те питам, с парите от спрените еврофондове ли ?

626

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са пътници. Плачете герберони, плачете, пишете, малко ви остана.

625

Оса

преди 11 години

Дали ГЕРБ са пълен провал или не не не ме интересува щом БСП наъ после изгубиха скорост. Единствения начин да заработим е да сменим *** най-накрая (lesni-paribg.alle.bg/ лесна идогходна работа от дома )

624

позеленял

преди 11 години

абе 4ервеношиики..прави сте 4е 4ервения цвят не избелява,той е като хамелеон.днеска 4ервен,утре син,после турско син,кеф ти оранжево.а бойко ви е като трьн в дебелите ***,е малко е просташко,но пьк то4но в целта.вие не милеете за бьлгария,целта ви е власта,за да ошушкате каквото е останало от светата троица.

623

КЪДЕ БЯХМЕ ЛИ...?

преди 11 години

...у дома на топло с шишенце вино и вкусна пържолка -----ТАКА СЕ ПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ ,БАКЕ.. !!А , ТИ ...РУЧАЙ РАЗВАЛЕНИТЕ ДОМАТИ И КРАСТАВИЦИ .....и се прави на "революционер"!Ха , наздраве...!!!

622

Анонимен

преди 11 години

България е единствената страна от ЕС на която и повишиха рейтинга по време на кризата! Помислете за това и тогава ми разкажете за провала на Герб.

621

ДО 839

преди 11 години

ДА- ЦИФРИТЕ И ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ. АКО МОЖЕШ ДА ЗАЩИТИШ ОБРАТНА ТЕЗА- ДАВАЙ !

620

ДО БЪЛГАРИНА

преди 11 години

ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ- ФРАНЦИЯ ТАЗИ ГОДИНА, ГЕРМАНИЯ ДОГОДИНА СА ЛЕВИ.