30

Анонимен

преди 11 години

До 36Е, сега ще има репортажи :)

29

Анонимен

преди 11 години

Така де мачовете свършиха сега се пускаме тука да плюеме малко и си лягаме :)

28

Мариян

преди 11 години

Големият мъж с дребна черна душица трябва с огромна разлика да бъде прогонен от Къщата - толкова злоба в един човек, такъв копнеж да обижда и унижава с непрестанно подигравателно поведение, липса на грам сила да приеме поражение (било в игра, било като оценка в очите на другите), не мисля, че съм срещал досега. А при Юлиян със сигурност изредените квалификации са в повече, защото сто на сто не забравя, че камерите го следят и си поставя някакви спирачки от време на време. Може като певец да е

27

до 31

преди 11 години

Не знам защо намеси ракията. Тя си е нещо хубаво за разлика от другото, което изброи.

26

Анонимен

преди 11 години

"Не мога да разбера, какво не му харесват на Къци?!""Златка и Багата трябва да се съберат отново. Лика прилика са си. Той мълчи, защото в езиковия му речник има само 30 думи"Ами то като си *** по-добре е да си мълчиш и всички да го предполагат, отколкото като Къци да говориш и да докажеш пред всички, че си такъв.Багата=Мълчаливия Къци.

25

Анонимен

преди 11 години

Цялата нация върви надолу по *** начело с разни Тикви, мутри, мезонетовци, милиционери, трафиканти и Живкови авери. Тия простаци на екрана само ускоряват процеса. Това е матр'яла. Дайте на простият народ селяни като Борисов, Златка и Юлиан, малко гола гърда, малко евтина ракия, най-ниските заплати в Европа, на всеки 6 месеца 5км третокласна магистрала с дупки и кратери построена от ВАШИТЕ малки средства и простият народ ръкопляска в синхрон: ГЕРБ! ГЕРБ! ГЕРБ!

24

Анонимен

преди 11 години

Юлиан да излиза!!!

23

Анонимен

преди 11 години

1- здрав но, ретард Орлин 2- необразована ,но злобарка(особено към къцо) Златка 3-малко по образована ,но злобарка (към половината съквартитанти) Марияна 4 - бай *** пътува -пее из европа,но ....пак си е *** балкански Юлиян 5- дебелак ,но алконавт Фънки 6- дее тоя ...спи Багата 7- маниак ,но изгаснал шоумен-Къци що е то?

22

Анонимен

преди 11 години

Така е, 22. Но на Златка може да й бъде простено. В такава среда се движи момичето, а и се подведе по акъла на "интелигентите" в къщата - толкова беше горда милата, че не я игнорнаха и се правеха че й симпатизират. За Юлиян обаче няма смекчаващи вината обстоятелства.

21

varg

преди 11 години

За пръв път гледах толкова мног от vip brother тази вечер откак е започнал понеже реших да си почина.Та виждам някакви неизвестни за мен хора освен Къци.А пък с тая Никол съм говорил по телефона и имам запис когато водеше едно предаване по телевизия ММ.Как така стана вип за 5-6 годинки ми е ясно всъщност де.Няма един дето да е написал и едно изречение съпоставимо с някоя творба на Ботев или Вазов в тая къща.С интелект на 14 годишни ще са интересни най-много за децата.

20

германа

преди 11 години

Когато съседът ви се кара с жена си напрягате ухо да чуете за какво.По същата причина гледате и брадъра....Сами си направете заключение що за хора живеят в България...по темата 8-ми го е казал точно и ясно ..

19

Анонимен

преди 11 години

А тая набутана от Нова "синоптичка" какво само хвали тоя мазен чалгар Юлиан. Енциклопедия бил. Аааахахахах БУАААААХАХА... ех да, като й гледам нивото на тая...чалга, чалга и пак чалга, а сигурно с*ре с тия токчета

18

Анонимен

преди 11 години

Ухилена, самодоволена, злобна, комплексирана и сигурно миришеща на чесън и компот *** Юлиан, направил фронт заедно с тюфлена-алкохолик и изтеричната ромка/тъпунгера срещу наистина единственните нормални хора Къци и Марияна. Жалка картинка.А тая Патрашкова ...цяла България видя истинското й лице тази вечер. Арогантна, злобна, некомпетентна, псевдо-интелектуална, най-обикновенна селска пръчица мижитурна.

17

Анонимен

преди 11 години

Юлиян и Златка може да имат някои добри черти, но и двамата са простаци - на моменти до гнусност!... Нека си припомним случая от преди няколко месеца, когато Константинов се беше държал хулигански - точно като мутра, и беше нападнал един журналист от БНТ, който му беше направил културна забележка за арогантно паркирания му джип!... Ако не бъркам, Константинов го бешже ударил.

16

Анонимен

преди 11 години

Патрашкова нали я изгонихме, защо продължават да ни я натрапват като коментатор?! Противна е, не искам да я виждам повече!

15

ZAX

преди 11 години

Не мога да разбера, какво не му харесват на Къци?!Юлиян е един ***. Казват, че бил енциклопедия. Явно отговорите на елементарните въпроси от едно инфантилно предаване по Нова тв те правят енциклопедист?Златка и Багата трябва да се съберат отново. Лика прилика са си.Той мълчи, защото в езиковия му речник има само 30 думи, а тя само бърбори, също с багаж от 30 думи, но в постоянен цикъл. Изобщо са примитивни хора.

14

емич

преди 11 години

Златка патката да си ходи у наше село. Щом е толкова чувствителна да седи до печката и вари боба, а не да се бута из хайлайфа.

13

Анонимен

преди 11 години

Не е злобна Патрашкова, а е жалка и нечестна. Няма друг избор след недостойното си държане в къщата освен да продължи с атаките към него - ужким принципна позиция. Ама пред Блъсков внимаваше много много да не се изхвърля, че туй не са й Златито и Николчето все пак.

12

Ники Пънчев

преди 11 години

Абе тая Патрашкова май се изживява като народопсихолог? Егати злобната комплексирана жена, ще се спука от яд, че я изгониха. взе да ми писва и от театрите на Златка, време е да си ходи. Юлиан също е супер ***, понякога изглежда като 12 годишен. Абе който и да си отиде от това трио все добре. Николчето го играе много добричка, ама е прозрачна.

11

Анонимен

преди 11 години

Кои са тези?