107

8888

преди 11 години

До DEVIL-JINТя тази креслива твар и на жена не прилича, черна като *** и нагла още повече.

106

Анонимен

преди 11 години

*** националсоциалистическа, научи правописа! Какво е това "аз е познавам"?

105

Анонимен

преди 11 години

Никол ми се чини, че е малка *** с куха главица.

104

Unufri

преди 11 години

Не мога да ви чета глупостите... толкова съм пиян, че едва пиша по клаватурата/// Алилуя

103

АНТИ

преди 11 години

Не се поддавате на ционистки провокации!

102

до национал..

преди 11 години

ех, момче... идеалист си ти... а това е супер и в днешно време рядкост. повярвай, животът ще бъде по-милостив към теб, ако не изпадаш в крайности в мненията си. в смисъл, всяко нещо никога не е само хубаво, нито само лошо. успех!

101

Анонимен

преди 11 години

За Бонка спор няма ..добре е че спряха да и дават гадния фейс повръщашеми се като и гледах "играта". Тая Маряна май и тя лилавее?

100

Анонимен

преди 11 години

Еее.. точно тази вечер ми е едно етнически толерантно.. язък, ще изтърва намалението.

99

Анонимен

преди 11 години

И пак в името на справедливостта - Бонка е типичната чалга певица с неоправдано високо самочувствие и хиперболизирана представа относно собствената си популярност. Етносът няма нищо общо.

98

до НС

преди 11 години

Що не сложиш Никол на стола да я питаш какво мисли например за Марияна, по какви причини номинира Патрашкова, наистина ли се стресна тона на Бони, когато я попита за маслото или използва случая да се включи в глутницата и да оправдае продиктуваната й от Патрашкова номинация? Не съм фен на Бони, да не си помислиш нещо, но справедливостта си е справедливост. А и случката най-ясно илюстрира мнението ми, че Никол е хитра и подмолна.

97

dio 143

преди 11 години

Mnogo wqrno.

96

калейчо

преди 11 години

..Голям праз !!утре да дойде горския и да ги изгони всичките..!!...Випове разни били...БОЖЕЕ..колко мъка има на този свят боже...!!Яд ме че им отделих и време на тия тюфлеци..!

95

до 135

преди 11 години

Лсаскин е арогантен и алкохолизиран, но не и ***. Нека разграничаваме нещата. Който си е заслужавал аругантността от него си я получавал. Ласкин в къщата беше един от най-честните и справедливите....друг е въпроса че ти като му се направиш на отворен, той ще те смачка на 4 уискита с думи. И без Уиски пак ще те смачка словесно.

94

Анонимен

преди 11 години

Тризначките са С-Т-Р-А-Х-О-Т-Н-И!!! На китайците им разбирам повече какво говорят.

93

Spacer

преди 11 години

Тук пишат само ***.да +да -

92

Аз

преди 11 години

Цялата работа е *** и Еврейска!

91

до 136

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

ти за кой се мислиш бе *** , че само твоето мнение е важно ли бе. И с тия големи букви явно криеш нещо малко ***. Бан ще слага ...брей много страшно, работи си там за кирливите левове и трай кво си тръгнал да крещиш по форумите. Никол е смешна и безлично същество нищо че е красива. Куха е и няма собствено мнение.

90

Анонимен

преди 11 години

Скапани Ники кънчевци...Поканихте Памела..тя се разкара за 24 часа...Ласкин се разкара щото му писна да бъде сред ***....Николай не искате да е в къщата...най-големият интелект.. Разкарахте интересните персонажи .и на всичкото отгоре вкарахте 3-те скапани близначки?Баси ***!

89

Анонимен

преди 11 години

Според мен Ласкин играеше поне 80% от времето.:)

88

?

преди 11 години

Абе това водеща новина ли е ?Една група хора с опит да си вдигнат рейтинга чрез това предаване?! Или че онази синоптичка е ВИП?Както каза един приятел преди години : There is something terribly wrong with the guyz in this country.