173

Morski

преди 11 години

До 157 Пази се бабо да не те срещне мечка, че лошо. Дано на никой не се случва. Иначе кой, какъв, злоба нищо няма значение. Жалко за момчетата

172

Анонимен

преди 11 години

Според така написаната статия и изчерпателната информация за тоя смърф и дъщеря му излиза че загиналите не са ВАЖНИ.Били са на неподходящото място в неподходящото време.Тоя трябваше да е мъртъв, а сега щом не е трябва да лежи в затвора поне едни 20 години, но според нащо законодателство мъртвите са си мъртви а наще хора са на свобода.До кога така обързаните с власта ще бъдат над народа и живота на обикновенния българин.Те винаги са по по най, никога нищо не ги лови нито закон нито нищо.

171

Анонимен

преди 11 години

Я,стига ,викали си самолети.Не самолети,космически ракети да повикат все тя.При св.Петър няма ваши,няма наши,няма бедни и богати.Но това не ни топли.Истината е ,че повечето от нас са големи шамандури и *** парчета.В главата му само бръмбари,но се качил на мощната кола и цепи въздуха, и си мисли,че е безсмъртен.Абе, майчин сине, дори и легендарния Ахил си имал ахилесова пета.Повечето пътища като след война, хората *** като мухи.Млади,здрави отгледани с много любов и грижи и убити като кучета

170

ivan

преди 11 години

i tva e ministar toa *** kade trea da e otgovoren

169

Анонимен

преди 11 години

Виждал съм как по същия път джипове на софийски *** карат и в двете платна и изпреварват където им падне.Май прекалено много станаха ***,които се правят на Вождове на племето.Ало,КАТ,защо се правите,че не ги забелязвате?Дянков,тия с новите джипове платили ли са данък на парите ,с които са ги купили? коко,един от племето

168

Анонимен

преди 11 години

Какво значение има от коя партия е ? Хора умират, а вие гледате, сини, червени, жълти, *** и тн. Ей затова ви трябва още 100 години робство, да ви дойде акъла, всички са хора, а не цветове.

167

Анонимен

преди 11 години

БОг да прости загиналите младежи в "опел"-а... Сега обаче ще изкарат един от двамата виновен иначе и Кирил Маричков, и Стависки трябваше да са по затворите ама оцеляха, а този е ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР ПО ФИНАНСИТЕ!!! Очаквайте скоро, версията че загиналите са били наркомани криминално проявени и с по 2-3 промила, без книжка и с краден автомобил... Мир на праха им!

166

HAHAHAHA

преди 11 години

TOCHNO!!! Ot napisanoto izliza 4e edva li ne toq e jertvata na katastrofata....a oniq s opela - ave kyde sa se navreli i te....ne gi e sram :))) Hahahaha...ABSURDISTAN!!!

165

Анонимен

преди 11 години

A KAKVO STANA S UBIECA VELIKOV

164

Анонимен

преди 11 години

Крадец и нагляр , какво да направи кога живееш с беззаконието и караш така.

163

Полковник от ДС

преди 11 години

Ако беше влязъл навреме в затвора, това нямаше да се случи.

162

тихата_стъпка

преди 11 години

Двете жертви са напълно обезличени като анонимици в тая статия, акцента пада върху личната драма на тоя убиец и неговата дъщеря, как те са изживели произшествието и в какво състояние са. Очевидно е, че гарван гарвано око не вади, поради което е и тази явна поръчка към медиите да смекчат обществената реакция с такива долнопробни похвати. Водело се досъдебно производство срещу неизвестен извършител... сега да не се окаже, че и предизвикалия катастрофата приличал "на 80%" на Катев, ама не бил той.

161

Анонимен

преди 11 години

Еми едно ще ви кажа, надявам се някой от родителите на починалите момчета да се погрижи с присъдата, то съда е ясен. Око за око, зъб за зъб

160

Анонимен

преди 11 години

Ако сме общество ще протестираме този да влезне до живот в затвора!!! Сигурен съм, че ще му дадат условно!!! За това трябва да протестираме! За всяка една несправедлива присъда трябва обществото да се надига. Това не го ли осъзнавате, хора?! Докато не се променят законите, докато не започнат да се налагат адекватни присъди. Научете какво е демокрация и научете какво означава обществено мнение!!! Иначе едни и същи наглеци ще ни управляват цял живот.

159

Анонимен

преди 11 години

Жалкалко за случилото се! Престанете да си изливате злобата ! ! ! Дано на никой не преживее и не попадне в подобна ситуация!

158

Попа

преди 11 години

Накратко българи, особено вие дето гласувахте за новите спасители ндсв, а сега и за герб, да ви кажа простичко, че с вашите парички тия управлявали и управляващи си викат специалисти със самолет, докато вие само можете да си мечтаете за нещо такова (дано не ви се случва). Така де, да продължавате да гласувате за тях. Дет' съ вика, нищо фатално не е станало - тоя човечец на снимката ще се отърве САМО с условна, дано му се оправи детенцето да го гушка и така.

157

аз до 165

преди 11 години

Ти си един доста смешен жалък вярващ ***. Цъкни на youtube и търси Richard Dawkins - по воля вкарай и GOD или VIRUS в заглавието.Всички вярващи в призраци, еднороги кончета, хвърчащи тостери сте отчаяни лузери, на които само идеята за следващ, по-добър свят ги крепи.

156

до умниците

преди 11 години

всеки може да направи грешка, когато шофира, молете се да не ви се случи, а да си съдия и палач явно е лесно

155

ivan

преди 11 години

e tva e ministur bil *** mrusen

154

....

преди 11 години

Kолко души още трябва да загинат на пътищата,за да предприемат нещо нашите "мили" управници?Не разбраха ли,че с легнали полицаи,включени фарове,колани и тем подобни нещата не се получават.Да приемат за птп-отнемане на книжка доживот и парична глоба,за убийство на пътя от 25-доживот,тогава да видим!