224

до 282

преди 11 години

ти пък какво лошо видя от бсп и какво добро от герб или само си пишеш простотий

223

до 282

преди 11 години

Браво ,лилянче.....--------------браво и на тебе че нямаш грам мозък

222

Анонимен

преди 11 години

и прожължават да ни морят

221

Анонимен

преди 11 години

и ако мислите че тази магистрала ще сгрее душата на българина -грешите мис пиги лиляно

220

до 281

преди 11 години

пак не си разбрал- готвят я за американския фонд АЕЦ Белене

219

до 279

преди 11 години

ами да пуснат акции на борсата да видим дали няма пари за АЕЦ Белене. Страх ги е, само говорят, защо не го направят?

218

Анонимен

преди 11 години

писна ни и от молове и от спортни площадки и от магистрали и от добре оредени плажове кога ще се заговори за истинските проблеми в държавата

217

само ГЕРБ

преди 11 години

Браво Лилянче, точно така. 2017 пак ще си ти на тази служба, не бой се :))) БСП вече ще са само опозиция и ще се облизват за кокала, ама отдалеч.

216

до275

преди 11 години

а ти за лизинг чувал ли си- точно това предлагат руснаците- строят я за негова сметка, после, от печалбата се изплаща

215

Анонимен

преди 11 години

хората искат работни места да могат да си гледат семейсвата много ли е трудно да рзберат

214

до 209

преди 11 години

Стига си наричал министърката свинкя бе ***.Кой знае жена ти каква е крава,та тука си изливаш мъката.Лили си е хубава така, може и да отслабне с повече упорство, ама то аман от кухи силиконки, но жена ти по-далече от кухнята няма да стигне,да не говорим за поста,знанията и интелекта на госпожа Павлова,ще ви задави злобата.

213

до 264

преди 11 години

Това, че аец белене има европейски сертификат и бойко го призна и казваше, че е най-добрата ,най-новата и с европейски лиценз. После дойде хилърито и нещата рязко се обърнаха- може би искат да я дадат на американски инвеститор-чети че продават част от БЕХ- точно НЕК, аец козлодуй и лиценза за строителството на аец Белене, барабар с готовата площадка за 1,3 милиарда.

212

ha

преди 11 години

Тва управление трябва да бъде запомнено,като управлението на обещанията и нито едно завършено дело.Все магистрали строяли,обаче само дето не ги виждаме тия магистрали.Видите ли гербер да ви казва ,,добър ден,, гледайте къде е слънцето.

211

Анонимен

преди 11 години

а заводите кога ги почват

210

Радио Престилка

преди 11 години

Спокойно хора не се набирайте за аецове и така нататък, всичко е предизборен трик и намек на богатите фирми кого да подкрепят финансово! Това са много пари казано на прима виста а след време може и да се удвоят, само да станете спонсори! да не си мислите, че Шеврон е спрял проучването за Шистов газ, няма такова нещо проучват си работата не е спряла, в Шумен нощува една група от 160 румънски работници по тази част! Лъжат ни и ние им вярваме, че мислят за нас! Интереса клати феса!

209

до 266

преди 11 години

АЕЦ Белене е на НЕК, строителят е Атомстройекспорт, ти като си викнеш майстор да ти построи къща, на майстора ли е или твоя?

208

асфалтаджия

преди 11 години

Ей , да знаете тая снимка е фалшификат!! На пръв поглед всичко е наред - магистрала, лента, менче - ама има много съществена липса - липсва главния ЛЕНТОРЕЗ... Е, тва не може да бъде!! Фотошоп е и толкоз...Пробутват ни тука ментета..

207

Анонимен

преди 11 години

ХОРАТА СА ОБЪРКАНИ незнаят от къде пет лева да изкарат на тази и е широко покрай врата

206

до 264

преди 11 години

закъснял си с информацията- АЕЦ Белене има европейска лицензия , никой друг няма

205

до 262

преди 11 години

не- българскта е , строителят е руски. Това като магистралите- строи ги гръцка фирма, но бойко вика ,че са български, даже са на софиянци. Та АЕЦ Белене е българска ядрена централа- възложителят е НЕК.