174

Анонимен

преди 11 години

Томас,а представяш ли си да не се извършват ремонти и строителство-ще се върнем на състоянието отпреди 3 години-лунен пейзаж и джипове-пътища за офроуд!

173

До Владо

преди 11 години

Човече,ние намаляваме не в последните 3 г.а в последните23г,и причините са комплексни,защото разбиването на държавата беше заложено от Луканов и творчески доразвито от следващите управляващи наи вече по време мандатите на БСП.По тези времена за Бойко не бяхме чували.Знаеш ли,най-големият проблем на работодателите от всякакъв калибър е намирането на работници,въпреки ширещата се безработица,разбираш ли за какво иде реч.

172

МАЙНАТА ИМ

преди 11 години

КРИЗА НЯМА- НА МОРЕТО НЯМА КЪДЕ ДА СТЪПИШ- САМО РЕВЕТЕ КАТО МАГАРЕТА И ДИПЛИТЕ ПАЧКИ

171

горчо

преди 11 години

българинът никога не е имал истински водачи -от там му идват проблемите в редките случаи когато истински хора са сядали на БГ трона сме били империя-така че стига с оплюването на народа-всичко идва от липсата на истинска интелигенция -умните си заминават-да но те явно са само умни а водач трябва да е умен ОТГОВОРЕН МОРАЛЕН И ПАТРИОТИЧНО ОБРЕМЕНЕН ЧОВЕК-ето това е водач а не физик химик или математик...е те такова животно НЕМА у БГ

170

Томас

преди 11 години

185Те магистралите ни са само на приказки - дупките по пътищата са през метър

169

болните мечки

преди 11 години

този е изключително гнусен червей

168

Владо 30г.

преди 11 години

Накрая пиша към оня с двете висшета:) Един цитат от Русо и отивам на кафе:) "Каква е целта на политическото съдружие?Опазване и благоденствие на неговите членове.А какъв в най-сигурният белег, че те се опазват и благоденстват?Техният брой и прираст."Айде сега седни и сметни дали се увеличаваме последните 3 год или намаляме:)

167

BG-681

преди 11 години

През 1846 год.т.е. преди 166 г.НЕОФИТ БОЗЛЕВИ описва така българите: те уста имат, език нямат, очи имат, но не виждат, уши имат, но не слушат,теглят повече от скотовете и ЗАЩО ?-не смеят да питат, стоят просълзени горките, гледат нечувствени и умаени като гъски, ходят в темната мъгла....КАТО ЧЕ ЛИ ТОЗИ ГОЛЯМ БЪЛГАРИН говори за нас,днешните българи!!!!

166

горчо

преди 11 години

така е -написаното отговар на истината но никой не казва защо се стигна до абсурда в който живеем-а тя е че тези социолози лъгаха 22 години хората в зависимост от приходите си и сега когато ударихме дъното се опитват да ни изкарат ***-да останаха само *** в държавата благодарение на именно тези политгурута-но видиотяването засяга и тяхните бизнеси и от там идват тревогите им-а ще става още по лошо така че сърбането на *** попара ще е с по голями лъжици...

165

Анонимен

преди 11 години

С никакви магистрали и зали не може да се компенсира липсата на сигурност, здравеопазване и образование - основните неща, за които е длъжна да отговаря държавата! Живеем в ***, а не в държава, затова и българите бягат. Накрая прословутите магистрали ще ги ползват само *** с каруците им!

164

Владо 30г.

преди 11 години

Това с внасянето....внасяли сме ДДС от връщането. Което не е непременно лошо(някой по-скоро учил и по-добър икономист от мен, може би по-добре ще го обясни, че моето е по смътни спомени от преди десетина год.). Т.е. наши стоки са се продавали в чужбина-т.е. раздвижва се производството. Това е в краткосрочен план по-скоро зле, но много добре в дългосрочен план. Обаче производство основаващо се на ниски заплати, ще остане такова-производство основаващо се на ниски заплати. Т.е.-пак зле.

163

Анонимен

преди 11 години

Ей Андрейчо Атака ви е неудобна и затова лъжете за рейтинга и а мишок!

162

Анонимен

преди 11 години

Иванов-България има много измерения-и хубави и лооши и за всички вина носим ние с действие или с много действие!Пак гласувайте за доказани бандити-крали,източвали,пренасяли наркотици и платили си да влязат в парламента,а вие от носталгия пак идете на Бузлуджа,омесете се с олигарсите-най-верните ви синове,яжте две кибапчета и пак гласувайте за хората дето не ядат асфалт,ама си нямат хабер ко ще правят с парите дето им се дават ама точно за асфалт,ако ги дадат за пенсии-няма пари!!!

161

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Навсякъде канен, навсякъде приет... - Дяконе, Апостоле, извинявай, но Борисов те надмина по мащабност и значимост...

160

Гергьовден-2012

преди 11 години

Андрей, че е капан капан е. Че излизане няма, засега няма. Но не ти ли си струва, че вътре в този капан има още един капан?Защото ми се струва, че ние сма във вътрешния капан. А във външния, спиралата на конформизма продобива все по-опасно-посредствена форма на затвор?

159

изморени народе став

преди 11 години

1. Станишев го видяхме докъде ни докара - оценка слаб 22. Костов преватизира икономиката ни що и дето може изцоца - оценка слаб 23. ДПС - са най големите крадци - оценка лош 14. Кунева разбрахме че е гладна но чак пък толкова години да не си заделиш от 15 000 евро заплата е срамота - оценка слаб 25. ГЕРБ са недосегаемите и на тях неможем да пишем оценки а ще търпим... ето 13% пак се вдигна ток сега и гражданска с 10% а още колко коствени данъци плащаме И на фарове да караме!

158

Анонимен

преди 11 години

До сега сме внесли 6,3милиарда в европа а сме взели 5,7милиарда!А иначе Европа искала от нас това искала онова!

157

Silent Bulgarian

преди 11 години

Българите си "Траят" :) ***, това е вица на века. По-ревливи от нас българите няма бе, хората питейна вода нямат и не реват като заклани като нас. Разбира се естественият път е напред и нагоре, но хайде малко да слезем на земята. В момента а и през последните 22 години, няма правителство, което да ме е карало да си мисля, че има някаква посока ( не говоря толкова за резултати, защото досега и посока не съм виждал), сега с това правителство се вижда посока и желание за промяна, това е!

156

Анонимен

преди 11 години

Щом стадото е готово да си прежали свободата и гражданските права в името на някаква химерна сигурност, значи илюминатите са почнали да побеждават. Целта е близо - тотален контрол под мъгливата мрежа от зомбиращи приказки, насяващи омраза, страх и доброволно отдаване на личната свобода. Измислени генерирани кризи, терор, създаден от същите, които създават кризите, докато стадото само се нареди пред кланицата и си наведе главата с кравешки поглед. Има ли достатъчно умни хора, за да се спре това?

155

Иванов

преди 11 години

По време на това управление Б.Борисов се закани да внесат законодателни промени за неизплатените заплати, после някой му сви сърмите и... Повечето фирми не съкращаваха работници, разчитайки че сами ще напуснат, след като не им изплащат заплати и така си спестиха компенсации. Така се случи на практика, но това не намали безработицата, а сви потреблението, за което всички пищят. А някой казват, че спестяванията са нараснали, но това същите неизплатени заплати в личните сметки на работодатели.