62

Анонимен

преди 11 години

Мислех,че повечето българи са животни но явно съм сгрешил.

61

до 62

преди 11 години

Българин е всеки, който живее в България.

60

Анонимен

преди 11 години

***, няма лошо човек да се бъзика по форумите и да се радва на минуси ама в този случай никак не е смешно да знаеш. Никой не знае какво ще го сполети.

59

Анонимен

преди 11 години

Дано има повече такива хора. ПОКЛОН !!!

58

Ужасен Ужас

преди 11 години

Само егоистичен гербераст с морал и интелект на кота 0 може да сложи минус на коментар за благородното дело на този скърбящ човек! Как не ви е срам бе тиквени кратуни недодялани или ви е яд на човека защото не се казва Бойко или Цеко или Цветелина Бориславова...а те тази сума която човека дарява я крадат за седмица от народа!

57

до 60

преди 11 години

Къде ги видя тези "7 млн. българи" ? Българите най-много да са останали около 5 млн. в страната, от които 1,5 млн. пенсионери и 1 млн. непълнолетни.

56

С благодарност

преди 11 години

Ако трябва по някакъв начин да оценим жеста на този българин е достатъчно да си отговорим на въпроса какво благородно дело е направил някой от всеизвестните наши олигарси или свръхбогати управници.

55

Анонимен

преди 11 години

Моите съболезнования за човека. Страшна драма е да загубиш детето си.

54

до 46

преди 11 години

Заради такива егоисти като теб никога няма да се оправяме... Ако всеки даваше от нас (7 млн българи) по 1 лев всеки месец щяхме за половин година да направиме такава онкоклиника! Но ти явно предпочиташ да ги дадеш за едно кафе сутрин вместо да помогнеш..

53

Алов до 56

преди 11 години

то хубаво да има такива и да им измира челядта та да се сещат за дарения.

52

До 56

преди 11 години

Всъщност завършва с "Народе ????". Иначе смисълът е същия, но четирите питанки показват, че никой, дори Левски не е способен да разбере мисленето и действията на българския народ.

51

до 50

преди 11 години

Ей заради такива като теб,няма да се оправим и винаги ще ни сочат с пръст .Ти прочете ли какво си написал ?Дано никога не ти се случи такова нещо!***

50

Killuminati

преди 11 години

Много благородно дело, дай Боже повече такива хора

49

цитат

преди 11 години

ЦИТАТ ОТ ЛИЧНОТО ТЕФТЕРЧЕ НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ : "От българско ла*но - кирпич не става. Народе !?"

48

mein kampf

преди 11 години

Alov dali prosto taka si pishesh neznam...nee vuzmojno da si takv ***....tebe prosto trebva nekoi da te hvane i da ti prusne shibaniq mozuk....posle da te dere kato jivotno....nai nakraq da te svarqt v edin kazan...i bezplaten obqd za psetata

47

Dana

преди 11 години

Трябва да се радваме, че все още има такива хора - кой от днешните богаташи е направил нещо за страната си - да построи училище, болница?

46

_Ястреб_

преди 11 години

Пред такъв българин феса си свалям и главата си скланям! Браво!!

45

Родител

преди 11 години

Толкова ли е трудно да се оцени по достойнство един благороден жест. Ако не сте способни да кажете едно простичко "Благодаря", поне прикрийте злобата и завистта с мълчание ... дори и за минута ... в памет на детето.

44

Алов

преди 11 години

Ама и тоя е будала.Дъщеря му била казала.Ами направи се ,че не си я чул и това е.. Некво си хлапе ще му дава тон в живота.

43

ХГ

преди 11 години

Поклон!