91

до 53

преди 11 години

Не четеш ли? Министерството на вътрешните работи са какво да се занимава, с външни ли? А, както казват, че от това зависи и националната сигурност - ДАНС знаеш ли какво е?

90

Анонимен

преди 11 години

Всички да ви увият така само, че в черни чували!

89

тити

преди 11 години

добре де, според новината бб праща данъчни и данс по веригата, не само при производителите. всъщност изглежда, че най-малкото съмнение е в производителите. проблемът е, че няма да свършат работа - няма да покажат картелните споразумения между големите вериги. ще хванат някой кокошкар. истинският проблем - нищо не става без заповед на вожда, никой не си върши работата освен ако не е експлицитно накаран (демек му е позволено или наредено). бб е криминален тип и би трябвало да е в затвора.

88

Яко

преди 11 години

...цените на млякото и месото...Най-висока е цената на Тиквата - непосилна за българския народ...

87

Професора

преди 11 години

до 96Първо повечето крупни бизнесмени не само замевладелци са от тези среди да.Но ти от кои среди мислиш,че е Борисов-естествено от същите.И никой не рекетира правителството просто Герб повишиха цените на ток,горива,вода и после се чудят защо всичко поскъпва.Борисов като ужким се бори с монопола защо не разследва Златев и ЛУКОИЛ за цените на горива?Е как защо защото той е пудела на Златев и неговата фирма Ипон спечели милиони от охрана на рафинерията.А колко взе Борисов от контрабанда?

86

az

преди 11 години

Поредното хвърляне на прах в обите на хората. Идват избори, трябва да се имитира дейност...Това е. Същото стана и с картелните споразумения за цената на горивото - ами няма такова. Онзи ден ви го съобщиха официално. И тук няма да намерят нищо...просто защото няма да търсят...Ама простаците ще вярват дотогава, нали?Като няма хляб, нека има зрелища -това е маскимата на която се подчиняват управляващите!

85

Мирко Н.

преди 11 години

Охааа таз питка кашкавал дали мога да я изям на един път?

84

Ха ха хааааа

преди 11 години

Идват лоши дни за кръговете от фирми и спонсорите на комунистите.

83

Анонимен

преди 11 години

98Това казвам, че имат пари много, а ревът, че нямат и искат още.

82

Анонимен

преди 11 години

Борисов за пореден път се изявява като смешен популист и на всички им е ясно, че никаква работа не върши!

81

Анонимен

преди 11 години

Ще ви кажа само едно. В момента в България всички едри бизнесмени и производители са произлезли от редиците на БСП и ДС. Съвсем нормално е да правят секано на ГЕРБ, като правят картелни споразумения всички едновременно да вдигнат цените. По този начин дестабилизират държавата и повдигат нивото на недоволсвото срещу ГЕРБ, въпреки че сега не сме социализъм и правителството не може по никакъв начин да влияе върху едно частно производство

80

Анонимен

преди 11 години

Путинизация в действие :))) и другаря Путин така се бори с цените, резултата е 400 рубли за кг. свинско месо, 29 рубли за 500 гр. хляб, 80-90 рубли за кг. домати. ....... 20 рубли са 1 лв.:)

79

Анонимен

преди 11 години

Аз лично познавам един крупен земевладелец/животновъд от Северна България.Сина му още на 18 години имаше кола за 80-100 бона. Жена му кола за 100 бона, той кола за 100 бона. 2 апартамента + 1 в София. А да не ви разправям за "виличката" му.. по -скоро ЗАМЪК.И ревът, че ще фалират и искат още пари...

78

до 89

преди 11 години

Тъй си мислиш 20 % отива у държавата първо после са другите производители посредници и търгаши.

77

онбашията

преди 11 години

храната трябва да е скъпа, за да не се плодят бедняци и ***

76

Професора

преди 11 години

Положението в България е следното.Управлява ни(или по-точно разграбва ни) мутро-милиционерската мафия наречена Герб.Същата тази хунта поради криминалното си минало е зависима от кукловодите,които я изтикаха напред посредством своите зависими медии.Герб за да се отблагодари на кукловодите си затриват малкия и среден бизнес и цялата икономика минава в ръцете на шепа хора,а народа мизерства.Решението-кардинална смяна на партиите управлявали България и издигане на национално отговорна партия-НФСБ!!

75

Анонимен

преди 11 години

Веднага обяснявам :Най-голямата част от печалбата отиват при търговските вериги - поне 70%.По-малка част отива в преработвателите иПочти нищо не отива в производителите.

74

мнителна

преди 11 години

още едно съсловие за разсипване. където минат, не хващат истинските, че са техни, а малките рибки- малкият бизнес е убит от ГЕРБ

73

Професора

преди 11 години

до 74 е как да стане като мафията предвидливо затри армията ни

72

Анонимен

преди 11 години

" Само военно положение може да оправи тая гербава лакомия за пари. "Обаче нямаме воиска... нали я махнахме за да сме модерни (те САЩ и другите не са модерни щото имат огромни армии) така че военното положение го забрави.Трабва гражданско общество, което протестира и си отстоява интересите.