70

Анонимен

преди 11 години

Що сега не говори за кучета, пържоли и дюнери?

69

жираф

преди 11 години

Ей сега бате Бойко ще им покаже на терористите как владее каратето..............хахахахахаааа

68

Анонимен

преди 11 години

***,ПЪК ПРЕМИЕР.И АЗ ИСКАМ АМА НЯМАМ КИНТИ.

67

Анонимен

преди 11 години

Тоя ***, ще ни забърка във война!!!

66

Съби

преди 11 години

Мачкай Бойко, хаахахахаха

65

...

преди 11 години

То си стана навик плюенето по Герб, така че сигурно ще бъда охулен, но все пак.. Да не мислите, че ей така с добро желание се спират терористични актове...то тогава и службите на Израел и САЩ трябва да са съставени от пълни некадърници...не е проста тая работа, камо ли за нашите способности и опит в областта. Не умувайте много, а се молете това да е единичен случай вместо да попаднем между шамарите за постоянно. Защото къде-къде по-големи държави не могат да се спасят от тази напаст.

64

О С Т А В К А !

преди 11 години

Освен сигналите, които българските власти имаха от преди месеци, че на територията на страната ни се очакват атентати срещу израелски граждани, стана ясно, че и преди фаталния взрив на летище Бургас е имало време за действие.Цял час преди трагедията в офиса на туроператорската фирма е получено телефонно обаждане от непознат мъж. Той е казал, че израелците ще бъдат посрещнати от две бомби, съобщи кореспондентът на БНТ от Бургас.

63

Пърл Харбър

преди 11 години

........ами то цирка тепърва започва......гледайте само как ще го насметат МОСАД и ЦРУ тоя тапир Б.Б........щял да ме управлява тоя ***,две думи свързани не може да каже,ама да прави пози и да ми се прави на "АЗ СЪМ ГОЛЯМАТА РАБОТА" е пръв.Невинните хора загинаха заради пълното му безхаберие !!!

62

bojee

преди 11 години

Каква неграмотност се шири тука, по-плашещо е и от терорист с бомба...плаче ми се, хора, стегнете се. А и експерти, като гледам, дал Господ.

61

Месия

преди 11 години

Бубу, той знае, просто го позволява. Защо, той си решева!

60

UK

преди 11 години

Надявам се Dnes.bg да ни информира за текущите новини от Бургас както и преди по време на големи събития в България. Ако се надяваш на телевезии и медии закупени от хунтата Герб забрави. Те вече са се прибрали у дома и чоплят семки. Тук във Великобритания при такава новина има репортери през цялата нощ които информират за последните развръзки на живо на всеки 15 минути. Говоря за телевизииони канали като SkyNews,BBCnews24,ITV и други.

59

Анонимен

преди 11 години

боко, боко много си зле боко!и твоят паж цвъцко!айде за ръчичка и ДИМ ДА ВИ НЯМА!

58

do 72

преди 11 години

trq ti kaja che v momenta ni opravqlava nai prostata tikva koqto sabra samo negovi xora slushai shtom si vishist ako si na Simeon Dqnkov chinovnik v svetovnata banka v Amerika zashto shte idvash v Balgariq da ne bi tam da mu davat po malko pari???? ili e doshal s cel da pomogne na Balgariq????

57

Мраднааме га

преди 11 години

"Виновните ще бъдат наказани с цялата строгост на закона"!!!!Да, братя Галеви вече са по следите им и до ден-два, най-много три-четири ...А, Цецо?

56

до 66

преди 11 години

Тъй като гледаме единствения *** си ти, защо казваш ние, вие колко човека го пишете един пост г-н гербер, явно че имаш и помощник(ци) Чудно колко човека са нужни за да постнете един свестен герберски коментар.

55

Анчо

преди 11 години

Мухобойко-*** да си обира крушите! Банкянски мишок!

54

ххххххх

преди 11 години

а защо идват да играят хазарт тук като религията не им позволява

53

Анонимен

преди 11 години

До 66Сладур, позволи ми да добавя твоя пост към скромната си колекция от герберастки "бисери"!Ей този ми е любим:"Не съм нито с основно образование, нито безроботен лентяй, нито извънземен, напротив, вишист съм и претендирам за висока обща култура, много като мен има които харесват Бойкозащото е човек естествен, искрен, справедлив, вслушва се в гласа на народа, и най-важното е силна личност, всява респект, което мисля че е особено необходимо когато управляваш балкански народ""контрОлира"

52

Анонимен

преди 11 години

"Нема страшно бе, дюнерите ни пазат."

51

шишо

преди 11 години

Те сега Боко, че смае свето. Ще разбере света, какво може селянина от село Храбърско. Много хора може би не знаят, че е роден в Храбърско и на осем години семейството му се премества в село Банкя.