29

Анонимен

преди 11 години

Дянков,това и малките деца го знаят и то отдавна! Ти или си абсолютен некадърник ,или гониш свои облаги.А може би и двете!

28

Не така

преди 11 години

Дянков,не приравнявай така наречените "медицински специалисти" с държвните служители.Сметни дали им се събират 40часова работна седмица.Те работят по 6 часа държавно,и то е спорно как,а другото е частно.Не прави тази грешка!!!!!!!

27

РРР

преди 11 години

До #29! Абе недей така говори за Людмила Живкова!!! Тя беше народен човек и я убиха от КГБ задно с ДС, защото се захласна по запада и нормалния начин на живот. И милея за Бай-Тошовото време и ми липсва, ако че съм на почти 40 години и си го спомням с добри моменти... Не всички разбира се. Бил съм остригвам гола глава за наказание, дупки по ушите за обеци, пънк, метъл, музикант... Свирил съм по мазета и актове са ми правили...

26

UFO

преди 11 години

повечето граждани на западно европейски държави ако ги питаш - ще ти кажат че преди да влезе еврото са били много по-добре

25

Анонимен

преди 11 години

Правилно, Дянков, добро решение!

24

Анонимен

преди 11 години

Нямаме работа в еврозоната , както въобще нямаме работа в ЕС!Незабавно трябва да го напуснем!Не виждам с какво ни е помогнал.Безплатен обяд - НЯМА!

23

Киро

преди 11 години

Това ми звучи като Митьо Пищова да каже : -Не ща Адриана Лима,много са и зелени очите!***!!!!!!!!

22

РРР

преди 11 години

Е нямаме изгода от еврозоната да... Защото се изнесохме всички да живеем в нормални държави и сега няма кой да ви бачка и да ви плаща данъци и глоби и да рекетирате народа... Останаха само пенсионери, *** и тук-таме някой родолюбец, какъвто съм и аз, ама ще си дода в БГ за 1-2 месеца и пак си заминавам за нормална държава където предпочитам да си плащам данъците за реални неща и здравеопазване и чисти пътища и улици и да не ви гледам всеки ден грозните муцуни в всеки инфо сайт или ТВ. ДГД!!!!

21

Анонимен

преди 11 години

Да бе друго си е освен за преводи банките да ни цакат и за обмяна евро/лев при преводите :))) да не говорим за лихвите

20

Анонимен

преди 11 години

Гърците искат да излизат от Еврозоната, а ние да се натискаме ли да влезем?По-богати няма да станем. Пак ще си бъдем последни на опашката.

19

до 19-ти

преди 11 години

Дай боже да се сринем като Гърция, Испания и Италия.Та ха дано мръднат нищожните ни доходчета.И не забравяй от какво се страхуват фалиралите.ДА НЕ СТАНАТ КАТО НАС-БЪЛГАРИТЕ.Анадън му?

18

ddd

преди 11 години

ТО И ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ИЗГОДА ИМА САМО ЗА ГНУСНИТЕ ЧИНОВНИЦИ !!!

17

Еврозона към Дянков

преди 11 години

А кой ти каза на тебе очилат бръмбъзък, че сме готови за еврозоната? Или младата ти любовница ти разправя колко велик финансист си, като и разписваш месечния бонус?

16

@

преди 11 години

Ам те от Европейската централна банка казаха,че не сме готови!К'во искате,гербер да си признае ли :))))

15

Анонимен

преди 11 години

Така говори защото под негово управление, България силно се отдалечи от еврозоната :)Иначе ползите ще са за всички .......... като почнете от по-ниските банкови лихви и стигнете до повече приходи от туризъм.Единствените, които са против въвеждането на еврото в Бг са банките, тъй като ще им секнат приходите

14

Анонимен

преди 11 години

Дянков, то и от тебе нямаме изгода, ама те търпим, изтръпнал!

13

Баба

преди 11 години

идими- дойдеми

12

Лили

преди 11 години

Много сме черногледи това българите.Дори когато такъв дразнител като Дянков каже нещо свястно, пак ръчкаме и плюем.Ама радвайте се бе, хора - финансовия министър е казал нещо разумно.

11

Браво

преди 11 години

.....на Дянков,че отряза тъпите лекари,мед.сестри,фелдшери и така наречени медицински специалисти.Не стига ,че работят по 6часа на ден и само си клатят краката,ами и пари ще искат.

10

не син

преди 11 години

И преди не беше особено изгодно, но сега вече дори трябва да се дърпаме !