62

dedenze

преди 11 години

Пълно невежество, ако твърдението беше, че разхода се увеличава с 1- 2 % бих се съгласил, но 0,01 % си е чисто перпетуммобиле! Затова сме на това дередже, защото ни лъжат още в парламента ! Защото ни управляват от 23 години, крайно некомпетнентни политици !dedenze.blog.bg/drugi/2012/07/04/evropa-prycna-nie-shte-se-.975766

61

Шака Зулу

преди 11 години

А мое ли да караме на стопове, вместо на фарове.

60

240 БАН

преди 11 години

За един учен двама простаци от ГЕРБ дават ама кой ги взема

59

мучачо

преди 11 години

ко ривете ва *** избихти са по пътиштата и тва с фаровете е за вашта безопасност

58

Кратун

преди 11 години

Следващият закон, разбира се в името на нашата безопасност е: "Всички велосипедисти със застраховка Гражданска отговорност". Вече бяха изказани такива предложения (не се шегувам!)

57

Чиновник

преди 11 години

Ако направят бензина по 1.08 лв. тогава ще караме на фарове.

56

Анонимен

преди 11 години

МишиАми нормално. Лятото катастрофите и жертвите скачат до небесата. А ГЕРБ-ерската хунта губи гласоподаватели по този начин...

55

Килъра

преди 11 години

"Всички нови автомобили след 2008 година, които се произвеждат, са с включени фарове" :D

54

Пепе

преди 11 години

Задължително трябва да се кара на фарове, ЦЕЛОГОДИШНО. Точно за такива като някои от Вас. Писнало ми е в 6.30 сутринта в дъжд някой едвам да се вижда, но да не кара на фарове само щото било лято, или на извънградско, тръгваш да изпреварваш към 20.30 и виждаш на 50м от теб някой сивокафеникав в последният момент. С отлично зрение съм за протокола.Друго нещо, че ефективността на закона не идва от стойността на глобите, а от прилагането му към всички и винаги.

53

Анонимен

преди 11 години

58В Дубай на всеки светофар има камера. Тук на светофари с камери произшествията са 1% от общите сигурно. А как стои въпроса на светофар без камера ? Редовна гледка - светва червено и минават поне 2 коли още. За София говоря.

52

Житан до 56

преди 11 години

Въпроса ти праятел има само един отговор--НЯМА....а в доста от случайте има обратен ефект .

51

Анонимен

преди 11 години

Аз предлагам, освен фаровете, стоповете, аварийните и по една въртяща се лампа да сложиме, та България да заприлича окончателно на лунен пейзаж с луноходи.*** в НС как не се умориха да бълват простотия след простотия!Хора, които задниците от луксозните си коли не слизат, пишат закон за велосипедиста.А беше толкова лесно да направят закон за пътищата, в който да е записано кой е отговорен за качеството на пътната настилка, за почистените банкети, за осветеността, за знаците, маркиро

50

Лампата

преди 11 години

Аман от *** лобисти че и страхливци. Сега ще караме на лампи , след година ще искат и на клаксони че да не стават катастрофи. Некадърника ще бъде наказан на изборите.

49

Танкист

преди 11 години

Велосипедистите задължително със светлоотразителни жилетки каски наколенки застраховка живот ХАХАХА

48

Дидо

преди 11 години

Ей, тия коли да не са с разерите на въшки ве, че трябва да светнеш фарове за да ги забележат?! Целта е да се купуват крушки и акумолатори. Това е моето мнение.

47

Анонимен

преди 11 години

В Дубай при преминаване на жълт сигнал автоматично 100? глоба. Нарушението се отчита от камера . На червено,автомобила се отнема за месец и глоба

46

Анонимен

преди 11 години

-10Не ми пречат 2-3 часа. Обичам да пътувам .. дори предварително си правя маршрути и минавам от места където не съм. Имаме хубава родина и си заслужава да се види. Но има места където ограниченията са абсурдни. Повечето от тях са останали знаци след ремонтни дейности вече служат за хранилки на КАТ.

45

-10

преди 11 години

Някой може ли да даде поне един пример (статистика), в който да се казва - ето, след промяната на този и този член от закона за движение по пътищата резултата беше толкова % по-малко загинали, катастрофи, и т.н. Или само имитираме дейност в народното събрание и пълним гуши на монополи и олигарси.

44

Тони

преди 11 години

Всеки се има право на мнение. От 3 години насам карам целогодишно на фарове, дори през деня. Разхода в повече компенсира спестените нерви. Ако беше толкова безмислено, нямаше новите автомобили да ги произвеждат и с дневни светлини.

43

До 34

преди 11 години

Няма проблем - рент-а-кар-ът ще ти фактурира кола под наем за един месец плюс цената на принудителния паркинг - около 300 лева, плюс минимална глоба от 500 лева - по мои сметки се заформя една сумичка от минимум 3230 лева за кола от класа на Рено Клио...Ако искаш, можеш да си наемеш и бизнес клас за един месец....А, че законът е *** - да, съгласен съм. Също като това, което са гласували вчера - да не можеш да си продадеш имот или кола без документ от НАП, че си с платени здр. осигуровки