10

д-р емилова

преди 12 години

Англичанин,французин и Бай *** спорят за националността на Адам и ***; Англичанинът: - Адам е типичен англичанин.Само един джентълмен може да се лиши от едно ребро,за да направят жена от него! Французинът: - А пък *** е типична французойка. Само французойка може да се отдаде на мъж за една ябълка! Бай ***: - А според мен и двамата са българи! Само българите с гол *** и една ябълка в зъбите се чувстват като в рая!...

9

BATMAN

преди 12 години

Така е.. пълна глупост е това, което си мислят повечето хора,че едва ли не ЕС ни издържа.. нищо подобно! За да сме пълноправни членове там ние плащане такса в размер на 1 милиард и 200 милиона ( цифрата е нещо от сорта ) на ЕС всяка година ! А усвояваме не повече от 300 400 милиона.. Това са фактите.. Тези пари, които се отпускат като уж ЕС проекти, това са нашите пари.. не са германските, нито френските, нито белгийските..

8

според мен е ФАКТ

преди 12 години

РИСК ЛИ? НЕ Е ЛИ ФАКТ?!

7

до 4

преди 12 години

В БГ живеят добре лупените простаци като тебе.*** ти си токоз неграмотен,че не можеш да го разбереш!

6

САМО ГЕРБ

преди 12 години

Пак сме с тях на изборите! Поне още два мандата да изкарат и да видите как нещата ще се оправят. То се един мандат няма как да стане!

5

Киро

преди 12 години

"Друга препоръка е въвеждането на енергиен данък, с което да бъде насърчено повишаването на енергийната ефективност в страната."Аз като разправях едно време, че тоя ЕС ще ни ликвидира, некви тикви подскачаха по площадите! Начи бабката, дето едвам си плаща парното и тока требва и данък да плаща, че има парно и ток, така ли? Начи в ЕС ше ни наказват. щото ползваме енергия, която си плащаме на истински цени? Е^ах ти членството, без извинение!!! ДОЛУ ЕК, ЕЗ, ЕС и всичката евро- чиновническа ГАД!

4

Анонимен

преди 12 години

В БЪЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ.АКО НЯКОЙ ЖИВЕЕ ЗЛЕ ТОВА СА КОМУНИСТИТЕ И ***,АМА ТЕ СА СИ МЪРЗЕЛИВИ ПО ГЕНЕТИЧНИ ЗАЛОЖБИ И ПО ТРАДИЦИЯ.НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ.РАБОТА ИМА---ДА РАБОТЯТ.

3

баси тоя ЕС

преди 12 години

Къв е тоя ЕС в който държава,като БГ спазва една от най-драконовските фискални полити с нисък бюджетен дефицит и рестриктивна макроикономическа рамка и нито помощ нито стон?А разни ***,като лъжливите гърчуля,харчат на поразия чужди пари,разиграват цяла Европа и са в пъти по-добре от нас.Значи когато спазваш правилата те наказват,а когато лъжеш и живееш на заем ти опрощават дълговете и живееш на корем.Майната му на тоз ЕС!

2

Анонимен

преди 12 години

Колко пъти трябва да казват на нашето правителство господата от ЕС, че не се справя с управлението за да си подаде оставката?

1

BATMAN

преди 12 години

Какъв риск ? Риск от бедност има в останалите страните в ЕС.. в някои от тях по-точно.. В България си живеем в бедност от доста време