168

по повод калинките

преди 12 години

Не е луд който е изял зелника,а който му го е дал.В Разград е пълно с калинки от всякакви партии.

167

До rono2

преди 12 години

Като ти гледам писанието, ти си готов за министър бре. Толкова *** и неграмотни хора рядко се срещат по територията ни.

166

Анонимен

преди 12 години

Какъвто премиерът такава и Калинката.Фалшиви подписи и фалшиви хора.

165

до 200

преди 12 години

*** тъпакът си,а знаеш ли как живее народът там бе *** червен,защо светът е пълен с китайци и продължава да се пълни,от добър живот ли е това ? *** червени ***.

164

rono2

преди 12 години

отде па разбраха 4е тиа самата е фалшифицирала? много 4есто се слу4ва да вземе6 диплома, а п4к не6то обаркали и дали друг документ, а и да е фалшива за6то тя е виновна, може да е друг

163

Това е ГЕРБ

преди 12 години

Калина Иливеа - младата надежда на ГЕРБ.Цар Киро - почетния член на ГЕРБ.Лъчо Мозъка - стратега на ГЕРББочко от Банки - вожда на мафията повел народа в борба срещу мафиятаЦецо - корумпирания борец срещу корупциятаФидосова - нотариус ходатайстващ за свои хора по митницитеЦачева - Мис Турист на България за 2010 и 2011Найденов - вносител на развалено месо, сега определя качеството на храните.Младенов - върл борец срещу комунизма, иначе издънка на комунистическата номенклатура.И още, още .

162

до 205

преди 12 години

Глупчо ГЕРБ плащаха по 30 лева на *** във Варна какво се правиш на света вода ненапита.Сякаш хората не знаят кой гласува за ГЕРБ.

161

Анонимен

преди 12 години

Последните изследвания показват, че *** и за градинска тор не стават. Тровят почвата и нищо не никне после.

160

асан

преди 12 години

хас пък одих у парви клас ама не го заварших от герб министър ша стана ли омръзна ми да паса офсете

159

до 196

преди 12 години

Всички гейберски душички са все такива простаци и *** като теб!Какъвто е електората на ГЕРБ такива са и "големите им управници"!

158

Анонимен

преди 12 години

Аз имам средно образование не съм висшист. Малко разбирам и английски. Дали щях да бъда назначен от ГЕРБ на един хубав пост ако бях член на Партията или близък с Бойко?Ако да: +Ако отговорът е НЕ: -

157

бехи

преди 12 години

до анонимен: Китай е смятана за една от най-големите икономически сили, те какъв режим са?

156

бг

преди 12 години

За да излезе ББ чист трябва всички по веригата дето са я назначили да си го отнесат. Нали ББ ?

155

Анонимен

преди 12 години

а за годините,в които е получавала заплата за ВИШИСТ,и за годината,в която взема майчинство според тази яка министерска заплата КОЛКО ПОДПИСА ОЩЕ Е СЛОЖИЛА ? а под всеки документ колко още подписа е сложила? - за всеки подпис по 6 месеца да и дадат,пак ще и е малко!

154

Анонимен

преди 12 години

Калинка, бидейки член на ГЕРБ, е назначена за шеф на фонд Земеделие, управляващ милиарди, от правителството на Бойко Борисов на 28 години, без никакъв управленски стаж и с фалшива диплома!

153

Анонимен

преди 12 години

Бойко издърпва покрай себе си само неграмотни престъпници и посредствени ***. Като себе си.

152

Анонимен

преди 12 години

"Сравнете ФРГ и ГДР. Южна Корея и КНДР.И едните и другите строят нали?"Ми сравни България 89г с Бангладеш, Хаити, Салвадор, Либерия. Все страни развиващи капитализма от десетилетия. Ама не ти отърва.А ние точно в кюпа на тия държави отиваме. Имахме шанс ако развием построеното през тези 45г да станем държава, и заради дървени философи без капка акъл в главата като теб го пропиляхме.Поне банани да растяха, че бананова република да станем, а то и това няма.

151

бг

преди 12 години

Твърдо 8 години затвор - подигра се с цяла България.А дали ще излезе бременна от затвора не знам .... ;-)

150

Анонимен

преди 12 години

На бас ,че тази ще получи или условна присъда / заради това ,че е майка на малко дете / или пробация ,пак по същата причина .Или както е тръгнала ще роди още едно и пак ще и се размине .НАШ кадър е ,на ГРОБ .А такива не се наказват .После в последния момент ,ще се пенсионира или прокурора или друг ,и целия цирк ще почне от начало .

149

Анонимен

преди 12 години

Цялата герберастка *** е като тази -***, нагли, некадърни.