71

?

преди 12 години

Беше ясно от самото начало ,че е той. Физономия на *** ......друго не може да очакваш от такъв.

70

ПУРАТА

преди 12 години

НА ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ ПУРАТА, ЩЕ ЯДЕТЕ!

69

отврат

преди 12 години

А с Пламен Трифонов, какво става? Или него ще го забравим. Тая гнусна *** да си получи заслуженото, а клошаря как ще си потърси правата за този тормоз.

68

....

преди 12 години

Много е гнусен.

67

Anonimna

преди 12 години

Ebati oligofrena ,gnusen

66

t33n

преди 12 години

Добре бе, на тоя само като му погледнеш лицето и ти става ясно що за извратен *** е - има нещо супер психарско в погледа...Тръпки ме побиха, сериозно.

65

АРМИЯ

преди 12 години

Армия от полицаи , а престъпниците навън.Ако така продължават нещата май отиваме към гражданска война.Хората няма какво да ядат.Младите пият и стават наркомани и психопати.Пенсионерите не ги стигат парите за лекарства само.Не виждам как ще продължават така нещата безкрайно.....

64

тъпак

преди 12 години

Като един обикновен БГ *** искам да попитам ще има ли наказани за грешките на: обвинението, полицията, експертизите...Ще има ли някакво извинение на клошара.....Ама нали съм ***...сигурен съм,че няма да има наказание и извинение. По-скоро накрая на тримесечието може да има парични бонуси....

63

Ани

преди 12 години

Най-после !!

62

Разумен

преди 12 години

Е евала !!! Тоя *** бега в друга държава, че се кри, че накара Марковски да го защитава и карбовски да ни реве колко е невинен, а беше ясно че не е читав. А Цвръчко и нашите заухави куки освен да се засрамят от некадърноста си....

61

полицейщина

преди 12 години

Къде е сега Дон Цвъки да ни обясни кой е убиеца и как съда за нищо не става? Ама скоро май ще трябва да импортираме полицаи от Австрия.

60

до днес.бг

преди 12 години

Оправете си мобилния сайт, като ви отворя на мобилния тоя красавец ме гледа на цял екран от телефона все едно водя видеоразговор с него. Направо ми настръхнаха косите.

59

Анонимен

преди 12 години

Тоя нерез може да я е изнасилил и после убил за да не го издаде .Те такива *** вечно се оправдават, че жената си го търсила ,пък как била облечена... като му гледам гнусната мутра коя жена ще прави доброволно секс с такъв!!!!????

58

насилник

преди 12 години

Не беше ли и при Белнейски такава една сигурна работа, с едно такова сигурно ДНК? И полицията милата 3 години се чудеше кой може да го е направил? Тук този даже сам си каза и те пак не го харесаха?

57

Анонимен

преди 12 години

Бивш полицай - наш човек. Какво значение има някакво *** пък и някакъв клошар.Всичко е наред *** измета ликвидира.Само защо тия пичове пратиха пробите в Австрия оплескаха всичко.Боже пази България

56

Анонимен

преди 12 години

И кога ще пуснете новината за атентата в Украина ? На 37-ми Май ?

55

Анонимен

преди 12 години

Ко речи?

54

митко

преди 12 години

*** гнусния тип е тоя, мазен, мръсен и дебелак с малка ***

53

jon

преди 12 години

do 63 Първата улика която сочеше към тоя *** е отвратителната му мутра. След това бяга в Турция, както се казва гузен негонен бяга.Правил е секс с жертвата, има присъда за проявено насилие, лека телесна повреда мисля. Какво още ти трябва, видеозапис как я е удушил ли ?

52

ВИСАРИОН

преди 12 години

Аз не бих правил секс с тази ***!