423

Анонимен

преди 12 години

473Дрън дрън дрън бла бла бла... писна ми от дебилни като теб. Ае бегом към Северна Корея и не се връщай !

422

ИК

преди 12 години

Всичко по сценарий, спираме АЕЦ Белене -след 10 години копуваме ел. Турция и Франция. Добиват американците шистов газ, продават и на нас, но познаи на какви цени - няма промоция.Иван Костов трябва да върне парите дадени от американците деветдесетте години , както сега дават на Сириците.Лошото е ,че без значение кои управлява няма национална политика.

421

до 462 от славянин

преди 12 години

Това че в САЩ е под 100 долара не означава че и в колониите на САЩ ще бъде толкова бе изпрана кратуно! А и за колко време смяташ че в САЩ ще бъде на тази цена!? Според техни изследвания шистите в Европа са доста по-твърди и по-дебели от тези в САЩ И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ДОБИТИЯ ГАЗ ЩЕ СЕ ОСКЪПИ ПОНЕ ТРИ ПЪТИ!

420

Даскала

преди 12 години

Диляне къде ти е дипломата?

419

...

преди 12 години

Тоя е същият *** като предшественика си!

418

Анонимен

преди 12 години

Абе я русофилистичните да кажат за поне една страна в света, която да купува по скъп газ от България ?

417

И тоя е продажник

преди 12 години

Нито шистовия газ ще е наш,нито ще ни компенсират за отровените земи.Просто ще използват нашия ресурс,нашата плодовита земя,за да напълнят джобовете си с долари,пък после като отровят почвите,като отровят водите и хората започнат да умират от рак,никой няма да ни помогне.Поне да беше наистина наш на 100% и за наше ползване този газ добиван с отрявяне на почвата,а то някакъв абсурд,за нас отровите,а газта и парите за американците.Пфу.

416

Анонимен

преди 12 години

466Първо, били са само 60 хил. руски войници.Второ, това е била 13та руско турско война.трето, руснаците трябва доживот да ни се кланят за религията и азбуката !

415

Анонимен

преди 12 години

464Щото заради *** като теб, страдаме всички.

414

Анонимен

преди 12 години

Ей, престанете да плюете по Русия и да внушавате, че е някакво плашило! Ако не беше Русия да пролее кръвта на 200 000 руски войници, сега щяхме да правим *** на анадолските ***, да им играем кючек, да им варим пилаф и да им бъркаме шербет! А сега си споделяте спокойно в българските сайтове, на български език, необезпокоявани, плюейки тъпо против Русия и кланяйки се на някакви измислени независимости, ама приклякайки с оголени *** пред шеврон и хамериканците за шистовия ***!

413

ПРОСТА ТИКВА

преди 12 години

Абе всички прости защитници на шистовият газ неразбраха ли че България от цялата работа ще вземе някви СМЕШНИ ПАРИ,след което Шеврон ще ни го препродава.

412

до 457 от славянин

преди 12 години

Абе вие демократчетата защо сте постоянно в предистерично състояние и съвсем малко провокация ви трябва за да се истеризирате съвсем!? Като сте толкова неуравновесени се лекувайте навреме, че ще свършите зле! А плюнките и храчките от ваша страна са признак за недостиг на мозъчни гънки, ама по този начин те не могат да се компенсират! Като ти гледам богатия речник ми става ясно че когато е трябвало да учиш си се занимавал със други неща!

411

ii

преди 12 години

до 457,Моля те погледни тази шушумига на снимката по горе ... и ми кажи че това дете заслужава и е най-подготвен за МИНИСТЪР на ИКНОМИКАТА на БЪЛГАРИЯ?!?!Това момче сигурно ще му поискат личната карта ако излезе след 23:00 в някое заведение.Освен PR акцики на милиционерщина последните 2-3 години няма нищо като прогрес.- Здравеопазване- Безработица- ниско образование- Виски цени (на горива, на цени)- голяма администрация- 2 /1 са работещи/песнионери а какво ще правим след 20 години ?

410

Анонимен

преди 12 години

460Бягай на позитано да си ъпдейтнеш информацията. Не ги гонят от никъде.Зомбиран *** като теб как ще обясни, че шистовата газ в САЩ е вече под 100$ за 1000 кубика ?

409

турбопростак

преди 12 години

до всички газаджии искам да ви добивам газ от шисти в дирниците ви нечисти, ще ви нагнетя от зад с моита сонда х.... космат, впръскам ли ви от разтвора де се влива през топора ще забравите за шисти, газ и долари зелени, просто ще сте осеменени, туй за герб е панацея, щот му мяза на тиквони гея, всички гейбери простаци лапат х.... ве *** мойта мъничка бухалка за ***...те ще е кат залъгалка.

408

до 453 от славянин

преди 12 години

Гонят ги, ти като не следиш събитията аз какво съм ти виновен, гонят ги от Еквадор и Бразилия, а че плащаме най-скъпия газ на Газпром за това сме си виновни ние, така сме подписали договора! А ако твоята глава е толкова *** да вярва че Шеврон ще ни продава добивания от тях НАШ газ, ще продава евтино газ на колониите си - значи наистина освен че си ***, си и зомбиран от пропагандата им!

407

Анонимен

преди 12 години

Това масонче май няма да си изкара мандата до края. Явно много подкупи са взели от Шеврон.

406

ii

преди 12 години

Вижте от Любопитство "Газланд" ( в ютубето)Това е нещото от което се плаши 456! Информирайте се просто от любопитство, какво искат да ни предложат.

405

Анонимен

преди 12 години

Мама ви деее,*** комунистическа, долни и продажни безотечественици, които окрадахте до шушка държавата ни и сега, когато най-после имаме национално отговорно правителство и проевропейско управление, вие *** *** *** ще си изкарате мръсните черва навън от плюене по Бат Бойко. Ама като дойдат избори независимо какви, ББ много добре ви млати по празните червени кратуни, за това един съвет: като дойдат следващите избори трябва да си слагате освен червените прашки и каски на *** безмозъчни кратуни. Колко и да пищите по форумите като бити ***, ГЕРБ ще управляват още 2-3 мандата! Гаранция!!! Абе ***, не ви ли стана ясно, че сте *** в тая държава бе скапаняци недоклецани, нищо хубаво от вас тая държава не е видяла, преди 50 год. - комунистически терор, после мизерно социалистическо съществуване, а сега при червения капитализъм използване на робски труд /мините Горубсо и Мадан/, кражби, убийства, изнасилвания, чиито извършители се пускат от корумпирания и супернагъл Гоцевски съд и отгоре на всичко мръсната *** *** плюе срещу Борисов, човекът който влага цялата си енергия да ни изведе от комунистическото блато в което сме затънали до шия и няма излизане! Защо бе червени *** не се засрамите най-после след всички тия зулуми или поне си трайте, а вие сте зинали като вдовица за х-й, ако толкова не ви харесва управлението на ББ, махайте се в С. Корея, там да лапате жълтите *** на другарите си комунисти и да пеете На всеки километър, ама ще ви влиза по цял метър и ще ви излиза през минетчийските комунистически уста! Егати ***, могат единствено и само да плюят като дръгливи камили, *** недоклецани крадливи ***, начело с педералисимус Станишко и ония триперливия агент от ДС!

404

Анонимен

преди 12 години

455Забрана няма освен във Франция и България. Има временно прекъсване на места поради протести на *** като теб.