472

Пича с джапанките

преди 12 години

Ми след инвеститорите на бял кон => Русия , САЩ , ЕС , Китай , леля Дилма от Бразилия , що не и Катар важното е мат'рияла да ВЕРВА и да е в анестезия хахахахахахахаххаха .

471

до 256

преди 12 години

Тоя *** пак се изцепи,че влезли 20 милиарда от Станишев ха ха *** ,екзалтирано комунистическо изчадие.Оди лъжи бабите на село,които гледат телевизия и нишо не разбират освен сапунките.

470

до 560

преди 12 години

Нема как да го качат Искрето на правителствения самолет. За него трябва да се наема Мрия че да може да побере тия месища дето ги е разстлало Искрето.

469

kaleicho

преди 12 години

..ЕЕХХ...Великият ХАЙТОВ го е казал..:".Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто да го направиш.."!!!..Такъв резил не помня да се е случвал на такова ниво някъде!Оставете тиквите,джапанките и строените като паметници пион..опс..министри и "биззнесмени"/,правещи тънки сметки как ще ги прекараме и тия...Е ДААМА НЕ!!!ПОЗОР!

468

:)

преди 12 години

Нашите политици са абсолютни аматьори ... поне да бяха преоблекли прислугата си в местни одежди, та да заблудят журналистите ... Срам и Позор ... отиваш да молиш за пари, а никой да не ти обърне внимание ... ОСТАВКИ!!!

467

Тинчо

преди 12 години

Тикво тикво Станишев до като лети ти все още пълзиш.Ако бяха там Станишев,Доган и Сакскубурготски разликата щеше да бъде от земата до слънцето.По времето на Станешев нямаше усвоени еврофондове но нод 20 милиярда инвенстиции влязоха във държавата а през твоето време за 3 години нито лев във хазната само источвате и крадете докарахте държавата до просешка тояга и на вратата *** фалита на държавата така както и ти се изрази ,настана време да си подадеш оставката заедно със цялото си крадливо племе

466

Марги

преди 12 години

"Преговори в Катар"Катареца: Много сте зле!Цецо,превежда: Бойко, тоя ни хвали!Бойко: Сигурен ли си!Цецо: 100%Катареца: Да си върите от дето сте дошли!Цецо, превежда: Бойко, тоя иска да се кандидатира за ръководител на БСП!Бойко: Ей сега я втасахме!Катареца: Върете си, ще вигам полиция!Цецо, превежда: Хвали полицията, Бойко!Бойко: И тука те знаят, Цецо!Катареца: Еми ще играем на вълчи поглед тогава, явно сте нахални и няма да си ходите,,,, и кой тоз дето ви покани!Цецо и Б

465

ТИКВЕНИК С ЛУК

преди 12 години

Ми те ми знаят *** номера, знаят и как правя избори с полицията напред и с пари от подкупите на контрабандата. Какво има да си говорим.

464

бренеке

преди 12 години

Трудно се прави бизнес с ислямисти.Ако бяхме мюсюлмани,с друго око щяха да гледат на нас.Там са силно религиозни.И Доган ако бяха изпратили,пак щеше да е провал,защото му знаят историята.

463

боби

преди 12 години

Евала на фотографа - снимката е ТРЕПАЧ! Браво - просто няма нужда от думи и коментари!!!!!!!!!!

462

Анонимен

преди 12 години

Вече виждах очертанията на 1863 метровия небостъргач в Полски Тръмбеш "Бурж ал тиквар" построен от катарски инвеститори

461

Булгаристанец

преди 12 години

Та видяли катарските бизнесмени, че пристигат бившите ченгета и мутри от разбойническо-мениджърската приватизация, сега и те вече "бизнесмени", та си рекли: "Тия опоскаха една държава и сега идват за друга", дааааа ама НЕ. За справка миналата година са инвестирали $42млрд., ама тук писта за Ф1 не щааааааат.

460

Анонимен

преди 12 години

току що по тв-то обявиха,че Никито казал - не е провал.До май месец ще се сключи подробно споразумение .Много набързо го смотолявиха.

459

Добра среща

преди 12 години

Дано Катарецът да си е сложил поне бельо ! :)))))))))))))))))))))))

458

Станишката е виновен

преди 12 години

Абе Вие не разбрахте ли Станишев е виновен за всичко ! :)) нали Бокич кажи им този номер още върви тук там.

457

Анонимен

преди 12 години

Като гледам "успехът" на делегацията изчезва, скрива се от медиите, изтиква се така, че да не се вижда, ако специално не я търсиш.Браво на Днес.бг, че си стои на място.

456

Анонимен

преди 12 години

ахахахахаха Не мога да спра да се смея!!! Не стига че нито 1 не отишъл, ами и по джапанки ни посрещат държавния глава- хахахаха!!!ГОЛЕМИ ПИЧОВЕ СА ТЕЗИ КАТАРЦИ- ИМАТ ПО 1 СТУДЕНА КАМЕНИЦА ОТ МЕН!

455

Анонимен

преди 12 години

В момента текат новините по БНТ - нищо за екскурзията до Катар.

454

SOS

преди 12 години

Кой ли ще е виновен този път?Бедно ми е въображението,и ще очаквам с интерес кой саботира този грандиозен форум-излагация на БГ-"елита"

453

Георги

преди 12 години

Аааа, не е вярно. Емирът рекъл, че ще отиде да поздрави българския бизнес форум. Все пак хората вместо да си направят срещата в България, отишли чак в Катар. Направили оборот на хотелиерите, на ресторантьорите, трябва да се уважат.