309

до 395

преди 12 години

За всичко съм съгласен, ама хайде да не се точат на Русия хамериканците, а?!) Маалко попрекали. Хамериканеца като чуе думата "Русия" и вече е с напълнени ***. К'ви хамерикански точения ,к'ви 5 копейки.

308

Путин шиба САЩ!

преди 12 години

Путин президент,за ужас на американските ***.Честито Путин,честито Русия!

307

Томас

преди 12 години

393Ако си мислиш, че "новия световен ред" ще донесе нещо добро на хората - си в тотална заблуда. И той не е нов - за него е говорено още преди 3000 години от Божиите пророци - ще бъде унищожен от Господ.

306

българин

преди 12 години

България е жив пример как се заробва икономически цяла страна без война. Подкупват се шепа продажни политици, вкарват се малко чужди войски евентуално да ги опази при народно вълнение, вкарват се чужди банки /всеки може да провери на кои държави са/ за заробят с кредити, купуват се реални суровени за хартийки- ТЕЦ, източници на злато и метали, електроразпределителни дружества, водата, телефоните и т.н, които допълнително точат живителните сили на народа, строят се магазини да точат парите и ----

305

до 393

преди 12 години

Не съм съгласен...Русия няма да спре Сащ ,ако искат да нападнат Иран ,и обратното Сащ няма да спира Русия ако и тя реши да нападне друга страна.... Тези две огромни импреии са взаимосвързани и си сътрудничат постоянно,и се разбират под масата както се казва...това че от време на време някой се обади с по висок тон е прах в очите на света!

304

Анонимен

преди 12 години

Точно така смятат Либиицити Афганците и Иракчаните в Египед янки не са стъпвали защо ги мешаш тях.

303

Анонимен

преди 12 години

Това си е повече от добра новина! Да му мисли Обама, дето все иска войни да започва!

302

Анонимен

преди 12 години

за Путин са гласували 64,85%, което е 26 913 000 избиратели - обработени са 70 % от протоколите.Егати му и американската фалшификация.

301

Анонимен

преди 12 години

397Дали така мислят египтяните, либийците, иракчаните, афганистанците и т.н.:))))) Май след американци и европейци е само лунен пейзаж! Сега запалиха и Корана в Афганистан и се чудят откъде да бягат освободителите! ООН се изнесоха вече:)))

300

Анонимен

преди 12 години

Пети Март рожден Ден на Нова Русия

299

до 393

преди 12 години

Путин първо трябва да сложи ред в своята държава после може и на друг място мен ме съмнява където стъпят *** става пепел и разруха след тях.

298

българин

преди 12 години

Брей тези американчета, гледат вече в чуждата чиния да ядат. За двеста години опоскаха цял континент, не им стигна и почнаха-Виентам, Югославия, Афганистан, петрола на Либия и Ирак, точат се на Сирия, Иран и Русия, без да броим компаниите им, които носят икономическо робство и духовен упадък, дори в България. Много сте лакоми, ама Русия пак ще ви задави, както наприви с Наполеон и Хитлер. Дупе да ви е яко!!!

297

Патриот

преди 12 години

господа седеруги почвам сериозно да се притеснявам за менталното ви здраве пословичната ви шизофрения се изостря,хем сте анти-коминисти хем сте против Путин ,който победи комунистите на изборите !Айде изяснете се със самите себе си кой точно мразите ,срещу кой сте ,защото следващата стъпка е стая с дунапрени и ризка с по дълки ръкавчета и наморник!

296

:)))

преди 12 години

Ами да им е честит новия президент,те са си го избрали! дано намали цената на газта за България поне :)

295

Томас

преди 12 години

Браво на Руснаците - а на европейците - кои са европейци ха ха?

294

ж

преди 12 години

Какво да прати обама, той едва ли ще събере и 50% на изборите :)

293

Анонимен

преди 12 години

Сега Обама коленопреклонно ще изпрати поздравления! Факт!

292

Анонимен

преди 12 години

Тука некой се радват се едно те са победили а не Путин, на Путин едвали му пука много за вас.

291

Анонимен

преди 12 години

Поздравляю Владимира Путина!Я очень рад!Слава русскому народу!

290

Анонимен

преди 12 години

Дали Обама ще изпрати поздравителен адрес до Кремъл?