831

до 942

преди 12 години

Подкрепям те за коментара ти на 100%. Хич не съм фен на тяхната раса, както и на този стил музика, но Софка е голям пич, простовата верно, но пък е много повече човек и талант от изброените от теб, да не ги повтарям.

830

Куката

преди 12 години

Гатю Матю трябваше да ни представя!

829

СС

преди 12 години

Какъв талант бре- всичките сте се побъркали! Побъркано племе! ***-ориенталски талант. Нямате никаква чест!

828

До 942

преди 12 години

Хаха какви 99%, направо 100%.То бива злоба, но те направо газ пикаят.Определено не им е лесен живота.

827

П.Петров

преди 12 години

В пъти е по-добре, че Софито ще ни представя на Евровизия отколкото отново да ни представя човекът без топки. Софито има талант, има глас, може да пее, освен това е много позитивна като излъчване.

826

einsatzgrupp

преди 12 години

Ей тая *** .... какъв срам. *** са гадове!

825

Анонимен

преди 12 години

Каква трагедия е това... Софка си е малко простовата, но за сметка на това много забавна и интегрирана ***, прави пари с таланта си и е доста по-успяла от 99% от драскачите тук. Бас хващам, че 100% ще се класира по-напред от издрусалата Поли Генова, Каффе или Краси Аврамов. От мен само респект пред ***, успели да излязат от гетото с честен труд!

824

лионсию

преди 12 години

Ас съм ром -че и обичам български пу3ки да тричам.

823

Краси

преди 12 години

Боже, колко злоба се излива наоколо?! Дали някой ще постави акцента върху това, че това гласовито създание, ще представя България! И всеки може с гордо вдигната глава да се гордее с божествения и глас! Стига първо да отричаме и хулиме едно толкова надарено и откровено създание като Софи Маринова! Какво като е ***?! Аз се гордея,че глас като нейния ще представя България и от сърце и желая успех !!!

822

seZam

преди 12 години

esperanto

821

Къде сме?

преди 12 години

Трагедия:Евровизия - ***!Умна и красива - украинка!Мисис България - полякиня!

820

1000

преди 12 години

1000

819

kuvliev

преди 12 години

До ВАСИЛ БОТЕВ. Българите мразят ***, *** мразят българите. По твоята логика всички трябва да са затворени ;) А Софи Маринова е певица въпреки стила който пее и заслужава да участва. Аз не харесвам кючека и маанетата, предпочитам рока но това не ми пречи да оценя качеството във всеки стил.

818

tishko

преди 12 години

само да допълня - въобще не слушам чалга и производните и', но и двете песни наистина ми допадат

817

tishko

преди 12 години

Никак не обичам *** като цяло, но в конкретния случай именно Софка и Деси бяха с най-интересните и запомнящи се песни. И аз лично смятам, че на Софи ще бъде по-успешна. Тя ми направи много добро впечтление в Биг Брадъра и честно казано променил съм си мнението за нея. Все пак нека не отричаме очевидното - има страшен и неповторим глас. Всеки, който протестира да се замисли дали холандците са прави да ни считат за втора категория хора и дали не става дума за едно и същото предубеждение!!!

816

Шабан

преди 12 години

Абе некой да знае плащат ли вече децките помощи.

815

"Romska zvezda&

преди 12 години

V statijata e nare4ena "ROMSKA ZVEZDA" !Nadjavam se taka i da bade predstavena na Evrovisiata !

814

до 924

преди 12 години

Колко хора дето едва връзват двата края ще тръгнат да пълнят гушите на GSM операторите и огрганизаторите на тоя цирк в случая БТВ ? Да им пращам SMS- и ? Може да съм луд ама не чак толкова! Срам ме е не толкова че *** сложиха ,ами заради отвратителното и фолк виене. Ни песента струва ,ни пеенето и в случая!

813

Анонимен

преди 12 години

Още малко до 1000

812

Анонимен

преди 12 години

chalgarite prevzeha evroviziq