262

Olimpia

преди 12 години

Каква наглост! Като иска бонуси да ходи да работи в частния сектор дебелата ***...

261

rumen221

преди 12 години

ТАКА Е, ТАКА Е... ШОПА КАЗВА: - ПА ОН КАТО КРАЛ, ЩО И Я ДА НЕ КРАДНЕМЗА МИНИСТРИТЕ ПО 7 ЗАПЛАТИ ОТ 7 БОРДА..., НО - ЗАКОННО Е...? - Законът за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси предвижда заместник-министрите да участват в управителни органи на държавни дружества, без да получават възнаграждение. - А ЗА ЗАМ.МИНИСТРИ И "ПРАХОЛЯКА"... - БОНУСИ... ЗАКОННО Е НО, САМО АКО НЕ ТЕ ХВАНАТ ХА-ХА-ХАБОНУСИТЕ СА - "13, 14, 15..., N, N+1, ЗАПЛАТИ", КОИТО ВИДНИТЕ ГЕРБЕРАСТИ СИ РАЗДАВАТ ЗА СМЕТКА НА... ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ... - 30% ОТ ПЕНСИЙТЕ СА 136 ЛЕВА... (СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ Е ЦЕЛИ 625 ЛЕВА)- ДЕТСКИТЕ СА 35 ЛЕВА И ТО АКО МАЙКАТА СЕ Е ОСИГУРЯВАЛА ПОД 350 ЛЕВА..., ЗА ПЛАЩАЩИТЕ ПО-ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ СТУДЕНА БАНКЯНСКЯ ВОДА С МИРИС НА СЯРА.- Е ДА, НО ЗА ДА НЕ СИ СОЦИАЛЕН АУТСАЙДЕР, ТРЯБВА ДОХОД НАД 625 ЛЕВА!!!АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ИЗГЛЕЖДА СЪВРЕМЕННИЯ ГЕНОЦИД...:- ДА СЕ ОГЛЕДА...!!!

260

Vizza

преди 12 години

Агенцията по вписванията внасяла годишно по 70 млн. лева в държавния бюджет. Това са пари от несъответстващо високи такси за услугите им като 50 лв за обявявания на ГФО например и още какви ли не таксички! Срамота!

259

хахахххаааааааа

преди 12 години

баба ти е работила да има промишленост и живот в тая държава пък тая *** що *** е правила по партийни сбирки за да може да се докопа да поодкрадне това онова! наще политически *** само за ИЗБОРИ говорят и мислят кой как да прилапа държавните фондове да точат към техните си роднини и каси!!!Има ли някой да е осъден престъпник милионер,министър? няма как да стане щото са от една партия БКП МАСОНИ

258

Даси

преди 12 години

В това управление има ли свестни и нормални хора?

257

57

преди 12 години

След всичко случващо се ПО-НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН БОЙКО ДА ПОДАВА ОСТАВКА И ЦЯЛАТА *** ДА СИ ТРЪГВА С НЕГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПИРУВА НАД УМИРАЩА БЪЛГАРИЯ.ТОВАЕ ГРЕХОТА.

256

Тел

преди 12 години

ВНИМАНИЕ!!!!! Ако това буре гръмне ще събори всички важни обществени сгради в центъра на столицата, включително и катедралата ни. Имам лошото подозрение, че ударната вълна смъртоносно ще заплаши и първите блокове на жк "Мусагеница", като положително голяма част от Цариградско шосе ще се превърне в руини. Каква жена, какво ЧУДО......

255

Чиновник

преди 12 години

Като е взела толкова много пари САМА естествено, че ще я разкарат. В нашия бранш, всеки който блажи сам, не се задържа дълго на служба. Всичко трябва да се разпределя по веригата.

254

Анонимен

преди 12 години

аууу, малеее денонощен труд ... хммм, то и на околовръстното се трудят денонощно !

253

Стилиян

преди 12 години

Честит Ви ГЕРБ!!!!

252

Калинка Малинка

преди 12 години

Това е положението!!! Роднина-Милиционер, Роднина-......! Цвъ. Цвъ. е главния кадровик на ГЕРБ! Той просто, ... толкова си може! Да не сте очаквали, че някой средно интелигентен човек ще се промъкне в това управление?! Не, че предишните бяха много убави, ама тези просто "цепят мрака"! Но... това е положението! Това сме ние- българското "общество"! Да знаете, че по-лошо ще става!

251

Щурм

преди 12 години

Ако още веднъж покажете този *** на снимка, ще ви съдя за уплаха! Толкова добре се чувствах днес, безсрамници... Развалихте ми цялата вечер и всичко.....

250

Анонимен

преди 12 години

Пред тая *** Фидосова е като сламка бе.

249

Анонимен

преди 12 години

DIANKOOOOFF

248

Анонимен

преди 12 години

Съд ама няма да ги осъдят такива,защото закона им позволява бонуси.Друг е въпроса за размера на тези бонуси.Можеби е добре да се помисли за закон % от добре свършената работа,но не и така всеки да си решава колко да си гребне от меда.

247

Ухаа

преди 12 години

"Денонощно" е работила,казва. Затова е станала 300 кила шипар?!

246

Анонимен

преди 12 години

Е то бива наглост, ама тая надмина всички граници!!!!

245

Анонимен

преди 12 години

малииии,тази ако ми е шефка ще й дам и мойта заплата и бегам.

244

Анонимен

преди 12 години

НА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪДДДДДДД!!!!!!!!!!!!!!!!!!

243

гацо

преди 12 години

добре бе,раздават си неправомерно бонуси,ама каква е тази НАГЛОСТ като се оправдават по телевизията.Това не е човешко поведение.