60

може

преди 12 години

и 15-та и 16-та заплата ,като им изсипват милиарди евро помощи,предлагам да им пратим Дянков и да направиме такова предложени е пред EК, за 2 години са в рамките на закона:))))))

59

до Пърдолакис

преди 12 години

Вулгарите да гледат своя паница да не месят в делата на ВЕЛИКИ ЕЛЛИНИ НА ЕЛЛАДА -Пак ли тоя неграмотен грък. Думата vulgaris е латинска дума, не гръцка - много сте крали от латинския език - и означава обикновен, от народа.С тази дума по време на Римската империя са наричани другите народи в империята, включително и гърците. Гърците са vulgaris - така са ви наричали римляните и са имали цялото оснавание за това, тъй като и тогава на гърците се е носила славата на крадливо, мръсно, лъжливо, мързеливо племе. Чети историята на Рим, не гръцките фалшификации.

58

КОСТАНИДИС

преди 12 години

Вулгарите да гледат своя паница да не месят в делата на ВЕЛИКИ ЕЛЛИНИ НА ЕЛЛАДА

57

глупаци

преди 12 години

Българите са най просташкото мазохисти4но стадо на света..Какво означава криза??? Да плащаш за Едни виртуални НЕСЪСЩЕСТУВАЩИ пари лихви и данацъ...Няма никва криза и никви пари..Парите не са отишли на марс.....Всичко идва от МВФ който има за цел да заробва различни държави по света с несъществуващи пари за които трябва да се плащат лихви...Как да плащаш за нещо което никога не е съществувало??? Обаче мижавия малък мозък на Българина не може да го осъзнае това нещо..*** народ от ***

56

Анонимен

преди 12 години

В Гърция, минималната пенсия - възможно най-малката е около 550 евро. /беше 500, наскоро малко я вдигнаха/ Каквото и да им орежат, все ще са по-добре /материално/ от нас. Като нас - няма никъде. :)) Иначе, ние сме най-добрия народ, с най-хубавите хора, макар и най-бедни. Да го духат богатите :)

55

Анонимен

преди 12 години

Брей нагли гърчоля бре .... 13, 14 заплата на тяхното дередже... затънали са до гуша, пък пак искат да лапат, аман от византийските им номера ...!

54

Анонимен

преди 12 години

Какво още ЕС се *** с Гърция. Да им изключат системите и да ги оставят да умрат. Жалки крадци.

53

datso

преди 12 години

do realist; ti kade si vigdal rabotliv grak.tia sa sviknali samo da legat i da zozat.

52

гърците на синджир

преди 12 години

тея ще си върнат драхмата и пак ще си въртят синджирчето, да му мислят тези които са им дали заеми.--Да, да - само дето синджирът вече е около вратана гърците, а другия край го държат Меркел, банките и т.н.

51

Анонимен

преди 12 години

Преди няколко седмици Дянков обеща : След 4-5г българите ще бъдат много по-добре от гърците --Дянков греши, това ще стане по-рано!

50

Анонимен

преди 12 години

До АНТИ- Безплатен обяд няма,като върнат драхмата ще има хипер-инфлация и ще работат на месец са по 10-15 долара ,както беше тук и на всякъде по света,където е имало хипер инфлация,тогава същите тези кредитори ще изкупат на безценица цяла гърция и после цял живот ще бъдат роби в собствената си държава,от сега нататък поне 20-30 години ще върят все надолу докато стигнат дъното,през това нреме ние ще сме на светлинни години по добре от тях,нашето е към края а тяхното сега започва!!!

49

Старшина Ушев

преди 12 години

А Бойко ще ни плаши,да сме внимавали да не стане като в Гърция.Палячото знае ли ,че гърчолята вземат 14 заплати на година .*** Дянков ни направи на маймуни .Ай сиктир от тук *** мръсни.

48

Анонимен

преди 12 години

Нека си раздават хората, и на нас ако ни бяха дали 130 милиарда евро помощ и ние можехме да си раздаваме--Дават им 130 млрд. заеми, не помощ - нали се сещаш, плащаш главница, лихви!С толково много заеми измъкване от тинята няма.

47

ико

преди 12 години

Две държави могат да се оправят само с едно действие - да командироваме Дянков в Гърция.Но за по-дълго време...

46

а

преди 12 години

Защо не им се даде и 15-та заплата? Това е византийска наглост и безочие.

45

ПЧ

преди 12 години

Не разбирам от политика и финанси ,но на всеки е ясно че при положение че държавата е в колапс да искаш от кредиторите да се съгласят да остане 13 и 14 заплати си е направо БЕЗОЧИЕ,НАГЛОСТ.

44

sante_dog

преди 12 години

Това което виждам аз, е че Гърция дори и на ръба на катастрофата отстояват своите права и се борят против експлоатацията. Защото сега западните инвеститори искат гърците да започнат да им работят без пари.. е да ама това не е България и те си знят интереса.

43

Анонимен

преди 12 години

Преди няколко седмици Дянков обеща : След 4-5г българите ще бъдат много по-добре от гърците !

42

do 43

преди 12 години

to4no ako varnat drahmata na naroda 6te mu s e.e mamata

41

Анонимен

преди 12 години

да блокират сега границите да ги видим