136

Анонимен

преди 12 години

За починалите или хубаво или нищо, за това няма да кажа нищо, само ще спомена, че и тоз направихме депутат, без той нищо да направи за нас и не знам колко пъти въобще е стъпвал тук в Сливен а го направихме депутат и него.

135

Анонимен

преди 12 години

Почивай в мир велики актьоре !!!

134

до модераторите

преди 12 години

Живеем в уж демократична правова държава и всеки има право да изрази мнението си, все едно дали това се харесва на всички!

133

лошото време

преди 12 години

Истински аристократ.Такива сега почти няма.

132

до композита

преди 12 години

абе ***, и ти ли си плющил Панахид тачева като всички БКП тъпкачи !??това ли виликият артист дето беше в партията НДСВ дето спряха парите за НОКОБОЛНИТЕ!???? ти верно си комунист --за вас ИСТИНАТА нищо незначи

131

dantes

преди 12 години

отиде си още един артист от златно поколение,другото няма никакво значение ВЕЧЕ!!!

130

До Генчев

преди 12 години

Ти също няма да си достоен за уважение!, когато гушнеш букета Ти на кой се правиш бе, ***? Само Господ може да съди! Жалък си, човече!!!

129

е,добре де

преди 12 години

След като има много примери на такива олигофренски писания,последвали кончините и на други известни хора,защо сега пак се допускат от *** на този,а и на други сайтове,"коментари" под новината??!...Очевидно е,че по различни причини има доста натрупана отрицателна енергия,но това не е най-добрия начин за изпускане на парата...Спрете излагацията,моля ви!...

128

Композитор

преди 12 години

...добре че ви дадоха форум и интернет за да ви лъсне *** жалък и просташки...Срам ме е че съм българин като чета как оплювате един от най-големите български актьори...Срам ме е че нося име като вашето,срам ме е че ще ме свързват генетично с бедни и жалки животни като вас...Жал ми е че света не е справедлив,и че ни затвори в тази ***,срам ме е че някой ден по света ще гледат изкуството което съм направил и ще казват"този е българин"...Ненавиждам ви долна изродска ***,Азис е вашия президен

127

Генчев

преди 12 години

Наистина беше алчен и противен. Това, че е гушнал букета не го прави достоен за уважение. Ама никак даже. *** си беше приживе, с огромно его и самоувствие, все едно е безсмъртен. Жал ми е единствено за Велко Кънев.

126

Aлов

преди 12 години

Царя и без тва често гледаше нагоре като говори , та белким сега го види и тозив небесата. Айде. Чекаме да направим изпращане и на царя.

125

66791

преди 12 години

методи андонов ДА!!! другите артисти там да !георги минчев -да!само-комунистическият царският кон -не

124

jdjjjd

преди 12 години

дърт комунистически кон!!!това за вилата дето се говореше си беше истина

123

8-ия ден

преди 12 години

Пуснете си БНТ 1 и гледайте, дават Няма нищо по-хубаво от лошото времеРежисураМетоди АндоновСценарийБогомил РайновОператорДимо КоларовАктьориГеорги Георгиев-Гец, Елена Райнова, Коста Цонев, Георги ПарцалевМузикаБорис КарадимчевПремиера5 март 1971Хем ще видите хубав филм, режисьора не е кой да е , а големия Методи Андонов, ще видите и Коста Цонев, както и другите артисти и ще се чудите как може да се прехласвате сега пред Под прикритие и тем подобни днешни филми.Няма да има такива артисти, нито филми скоро в таз огрухана България...Че и Крийдънс звучат във филма, ама знаете ли кои са Крийдънс клиъруотър ривайвъл/Creedence Clearwater Revival ?????

122

Супер анонимен

преди 12 години

Бог да го прости! Поклон!Напусна ни един голям актьор! За жалост остават малките,злобните, посредствените и бледи подобия на артисти и творци индивиди!

121

Анонимен

преди 12 години

Да почива в мир.

120

Алов

преди 12 години

Нищо не ставаше от него и като артист и като политик бе същото ***. Чак сега си намери мястото. Нали се пишеше голям тарикат? Да сега Симеончо му помогне. Ха-ха и ония *** сина му.

119

pek

преди 12 години

Алчен и противен дъртак беше. Цял живот паразитствал на комунистическата трапеза, а после стана пръв ортак на мадритския крадец и покрай него се облажи здраво. Отрочето му още цица.

118

Дражко

преди 12 години

Бог да го прости!Истински интелектуалец!Да почива в мир!Поклон!

117

Анонимен

преди 12 години

идиотско племе сме СРАМ не сме народ а *** ПОКЛОН ПРЕД ТАЛАНТА И ЧОВЕКЪТ