199

Анонимен

преди 12 години

Чао, Ким!

198

Анонимен

преди 12 години

Преди няколко дни ви попитах кой първи ще загуби властта между Борисов, Путин, Лукашенко и Ким Чен Ир? Ето го верният отговор.

197

dd

преди 12 години

Някои хора просто си заслужават да умрат. Жалко че режимът ще продължи обаче!

196

Анонимен

преди 12 години

Нема се пуашите, другари - на смяна на Великия вожд идва Любимия учител. :)

195

АНТИ-КОМУНОИЗРОД

преди 12 години

КАКВО ИМА ДА СЕ КОМЕНТИРА ТОЛКОВА ЕДНИ ИЗПАДНАЛИ ГОЛОВОДНИЦИ И ОТКАЧАЛКИ....НАПРАВО ВИ СЕ ЧУДЯ?? ЕДИН ГАД ПУКНАЛ,НА НЕГОВО МЯСТО ИДВА СЛЕДВАЩИЯ ОТ КОТИЛОТО В КОРЕЙСКИЯ СЕВЕРЕН РЕЗЕРВАТ! ТАКА МОЖЕ ДА СИ КАРАТ ОЩЕ 100 ГОДНИКИ..И КАКВО?? РЕЗЕРВАТЪТ СИ Е РЕЗЕРВАТ ,ПЪЛЕН С ОПИТНИ СВИНЧЕ..,ПАРДОН,КОРЕЙЧЕТА!! КАТО ПРИ ТОДОР ЖИВКО-ЩЕЛИ ДА ГИ ВОДЯТ КЪМ НОВИ,ПОБЕДНИ ГОДИНИ,...ДА,ДЕ-НОВИ ПО(-) БЕДНИ ГОДИНИ!!

194

Светльо

преди 12 години

Северна Корея е много интересна страна... В Пхенян има триумфална арка, която е по-голяма от тази в Париж... Да не споменаваме за "великия хотел" Рюгьон, който трябваше да бъде най-големият в целия свят, ама се разкапа от некачествени материали...Въобще - комунистическите лидери работят за народа и се стараят да строят възможно най-големите паметници и символи на страната, а някак си изхранването на народа винаги стои на втори план.

193

Анонимен

преди 12 години

На този *** каквото и да му пожелаеш все ще му е малко!На съвеста му висят поне едно 100 000 граждани избити без съд и присъда!

192

Lil Wayne

преди 12 години

i az kvo da napravq, da si go premesta...

191

Анонимен

преди 12 години

Не, просто ние сме си гъзоблизачи. Преди нашите русофили ближеха *** на Русия, сега нашите русофоби *** *** на Америка.

190

някой

преди 12 години

До: номер 188Ами да, ние си я направихме, но не и без "братската" помощ на "великия" Съветски Съюз!И в Полша явно комунистите им са били повече хора отколкото нашите комунисти.

189

някой

преди 12 години

До: номер 186Аз съм сигурен, че дори внучката на Тодор Живков няма да рони сълзи за Великия Вожд и едва ли би имала желание да отиде в още "по-великата" Северна Корея, защото сегашната Северна Корея е много по-ужасно място за живеене в сравнение с бившата НРБ!

188

Анонимен

преди 12 години

KNDR. IMACHE NRB AAAA GDR FRG CCCR TIA KOMUNIAGI SAKRACHTAVAT VSICHKO PRI DIREKTORA SE HODI PO GOLEMA NUJDA SAMO

187

Анонимен

преди 12 години

Ама тя - дивашката национализация ние си я направихме, не обвинявайте комунизма за това. В Полша комунистите не направиха такова нещо.

186

някой

преди 12 години

До: номер 182Било ти е добре само защото не си могъл да прескочиш "оградата" да минеш от другата страна да видиш какво е. А другата причина е, че в България социализма беше строен по съветски модел, в бившето ГДР не е имало такава дивашка национализация на земеделието както у нас. А преди 1944 г. ние сме изнасяли земеделска продукция за Германия!

185

Пич

преди 12 години

Хайде сега родните форумни коунисти, да започнат да ронят сълзи. Какво ще правим сега без другаря Ким Чен Ир?! Какво ще правим без бащата на народите?! Кой ще се противопостави на агресията на САЩ и империалистическия свят? Сега ще ни поробят и ще ни експлоатират докато сме живи! Всичките ни надежди са насочени към неговия син ...

184

Анонимен

преди 12 години

Време е след спортната зала, да се построи и Зала на скръбта както в КНДР,за да погребваме там величията от рода на ББ

183

bg

преди 12 години

Kim e purvija 4ovek,koito umira.Fidel Kastro beshe,ama posle se okaza 4e ne e.

182

Калин

преди 12 години

ДА ИЗПРАТИМ ЧЕ ГЕВАРЦИТЕ ПРИ КИМ!

181

Илия

преди 12 години

Че в ГДР си беше много добре! Живях 4 години в Дрезден, много хубави спомени имам!

180

Анонимен

преди 12 години

Пукна един ***. За жалост, друг ще го замести.