63

.

преди 12 години

Подал е оставка - добре , така е нормално да направо , убили са двама души , а съдени ще има ли при доказване на вина , защото хора , които разкарват бременна жена и чрез действията си предизвикват смъртта и са престъпници и не трябва просто да бъдат уволнявани , но и съдени като такива.

62

ivan

преди 12 години

Никой уважаващ себе си добър лекар, който се е спукал толкова години от учене няма да остане да работи в България за 1000 лева. Тук са останали само тройкаджиите и резултатите от това кой е преписвал на изпитите започва да си проличава. Това е само началото на една лавина.

61

Анонимен

преди 12 години

Достойна постъпка на човека!Ако го последват само 30% от постоянно тормозеният медицински персонал,заплашван,унижаван и тероризиран от ***-друга песен ще запеете!Нима няма смъртност в швейцарски,канадски и германски болници?

60

До 43 и останали

преди 12 години

Ура най-после си намерихте решение на проблема недоволните с пари в чужбина недоволните без пари на врачки и баячки доволните при българските лекари така че стига с тези заплахи за саморазправа при догазана вина има съд а не присъди от доло пишештите *** или незадоволени журналистки

59

Анонимен

преди 12 години

А ние да му хвърлим едно въже на този мазен Гей

58

Анонимен

преди 12 години

Доката на пациента се гледа не като на пациент със съответните нужди и потребности,а като на подвижен банкомат -така ще бъде.Здравеопазването, както и просветата трябва да се върне на държавна и общинска издръжка.Иначе тези безобразия ще продължават.Наглост е да ти искат 1500 лв.за да родиш...а ако си безработен в къщи ли да сториш тази дейност-пред погледа на роднините и комшиите си?Първото нещо което ти искат докторите като влезеш в кабинетите им е ТАКСАТА.Тя е по-важна от пациента.

57

"Хейтър"?

преди 12 години

#44, *** платен, ясно ми е, че нито си жена, нито живееш в Дания, но като повдигаш въпроса ..... да, на запад здравеопазването е доста скъпо, но с тази разлика, че те могат да си го позволят, мастио долна! Тук работиш, плащаш осигуровки и едвам свързваш двата края, камо ли да можеш да си позволиш лукса да пестиш! Ти някаква разлика виждаш ли между тях и нас, помио?

56

Добродушка

преди 12 години

Ще хвърли, и още как. Щом се случват такива неща, значи нещо не е наред с управлението на болницата. Въпросът е кога ще има осъден лекар за небрежност, защото това съсловие, от най-прочутото име до най-дребния чиновник в РЗИ са единни и си пазят гърбовете. И така ще бъде, щото утре като опрат до лекар заради себе си или близък, света ще обърнат да се презастраховат от фалове; другите пациенти-кучета ги яли.

55

Събудих се

преди 12 години

И видях....търговци с бели престилки и сърца обвити в *** .....Стой си в Дания и не давай акъл......*** и галфона,колата ще ми дава за пример....Тук са си отишли 2 живота,а той ми говори за коли.....Случвало ли ти си е да ти направят 12 операции ,да си платил куп пари и само 1 да е полууспешна.....На мен да....и трябваше да отида в Инсбрук за да разбера,кое се нарича медицина и отношение......Тук има едни продали душите си на Фармацевтични фирми лекари и недоволни,криви и недое'ани сестри...

54

ехо

преди 12 години

Протест Събота 26.11.2011г. 11:00ч. Пред народното събрание на република България !!! Елате за да има промяна !

53

anonimen

преди 12 години

az pojelavam na vseki doktor koito e napravil greshka da mu se varne na decata ako ima takiva za da razbere kak e

52

3,14

преди 12 години

Достойна постъпка на д-р Костов !Не смятам обаче, че точно той носи най-голямата вина за смъртта на двете родилки. Необходими са ПЕРСОНАЛНИ наказания и присъди на лекарите и медицинския екип довел до смъртта на жените .......И не ми говорете за "Административни глоби на болниците" !!!! Съгласно действащото законодателство административната глоба за държавната болница "Шейново" може да е в рамките на 500 - 1500 лева ! Това е подигравка със скръбта на опечалените ... необходими са присъди

51

44

преди 12 години

Тогава да вдигнат осигуровките, да променят правилата, да има ЯСНА и ПРОЗРАЧНА система, с която хората да са запознати. Не като ида на лекар да ми мрънкат с половин уста нещо да им бутна под масата или да ме върнат 10 пъти за да се сетя сама и да гния по коридорите, докато се моля някой да ми обясни какво да направя!!! И като си ми такава Датчанка, я ми кажи, там ако има такива 'инциденти' през ден както тук, така ли ще замазват положението и санкции ще има ли? Май ДА, за разлика от тук!

50

до събудената

преди 12 години

Тези 5000 евро отиват в държавата там , а тук в джоба на лекарите , които протестират за малки заплати иначе ... На другите хора с малки заплати кой им плаща допълнително да си вършат работата ?!!!

49

КОКО

преди 12 години

нивото на здравеопазването започва да се доближава до нивото на националите ни по футболза съжалениеслед 7-8 години случаи като този ще са ежедневие

48

Анонимен

преди 12 години

най-добрата болница било само не разбрах Шейново родилен дом ли е или морга???

47

do 42

преди 12 години

За какво да го хвърлят него в затвора. Пряката отговорност не е негова. За затвора са лекарите и сестрите, отказали да я приемат и тези неправилно интубирали я. В САЩ такива случаи са винаги в полза на пациента или ако не винаги 80-90%. Няколкото стотин хилади лева или няколко милиона и затвор за лекаря,отнемане на правата и така.

46

Анонимен

преди 12 години

Тези в Шейново, всичките са за убиване, да им *** майката. Трабва да ги посипят с ***.Докато там работят *** като д-р Мишел и Ко, така ще е. Не им пука за никой-ти си парче месо или 2000 лв. за тях.

45

123

преди 12 години

Най- накрая....

44

Анонимен

преди 12 години

И къф ти й материалния статут по-точно?