104

х ботев

преди 12 години

браво вдянкоф. само така клъцни, срежи, отрежи, съкрати, намали, уволни. дано се събудят.да се научат за кого да гласуват.как се пееше в песента - от сън дълбок се събуди. още от тогава спим дълбоко. когато трябвало да се отървем от тирана отомански. кой бееше автора на песента???? и колко е бил прав тогава и сега!!!!!!!!!!

103

до 107

преди 12 години

Не ,тоя път само постна...*** не пица....може би водица...

102

Анонимен

преди 12 години

Преоблякъл се Илия - пак в тия. Това няма да намали или спре шуробаджанащината и корупцията в администрацията. Бабичките там сега пак ще вземат бонуси за десетилетия клатене на краката вместо "%за прослужено време", а колективната оценка ще е основана на влияние, подкупи и клюки особено срещу новопостъпващите или по-младите- точно тези които имат потенциал да изработват иновативни европроекти.

101

Анонимен

преди 12 години

Май ще ядем постна пица.

100

брадваро

преди 12 години

мъртви без изключение или плащаш до цент.

99

Анонимен

преди 12 години

Май социализЪма се завръща!!! А аз си мислех, че с онзи живот - матрица ,дето го живяха родителите ни 45 години, е свършено..

98

Анонимен

преди 12 години

ПРЕВРЪЩАМЕ СЕ В ПОЛИЦЕЙСКО- ПСИХОПАТСКА ДЪРЖАВА В КОЯТО АКО НЕ СИ *** ТРЯБВА ДА УМИРАШ БАВНО И БЕЗПАМЕТНО.......

97

Анонимен

преди 12 години

А какви ще са критериите никой не казва или не знае ! Един ще работи , двама ще го атестират , а бумащината ще се увеличава !

96

Анонимен

преди 12 години

кога ще намалите депутатите,и техните заплати,вашите,на тия консули разни,секретари по нар,събрание и други индивиди???

95

Анонимен

преди 12 години

Аз не че нещо.... ама много сложно ми се струва това. Колко души работят в държавната администрация и колко души ще трябва нон-стоп да пишат атестации, да правят проучвания и пряк контрол на всеки един служител и колега? Отделно стои въпроса не е ли това точно в този момент "лов на вещици" по по-ниските етажи на властта? Сега ръководителите поставени от властта, ще трябва да решават кой как се справя с работата и с отношенията с клиенти и колеги и до колко е удобен или напротив?

94

Анонимен

преди 12 години

`Кат няма пари всякакви глупости могат да се измислят, даже и ,че яденето е вредно .Наи ме е яд защо не казахте преди изборите какво ще правите ...аз си знаех ,ама много бальци вярват в таласьми та за тях ми е мьчно.Дянков това което ти го правиш можеше и всеки овчар да го направи ськращения ,ськращения и орязване на заплатите и вдигане на всички косвени даньци.

93

Даола

преди 12 години

Ние строим "капитализъм за държавните чиновници" - сега ми хрумна.Нали проблемът беше, че при социализма имаше ужасно раздут щат на държавната администрация ? Е, какво стана сега ?

92

Анонимен

преди 12 години

Това което ми е направило впечатление за всички политици от 20 години до сега е, че всички когато дойдат на власт стават по-дебели..

91

цар Киро

преди 12 години

Много хубаво си го казал Румене, а аз ще го обобщя:КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАКАРАТ *** ДА РАБОТЯТ, А НЕ САМО ДА СМУЧАТ ПАРИ!!! ИСКАМЕ РАВНОПРАВИЕ!!!

90

Д-р Емлова

преди 12 години

Дянков като дойде във началото ,беше слаб като гимназист,прекалил с ръчичката.Сега много бързо се ояде и накла.

89

Даола

преди 12 години

Какво върши главният секретар на Минстерския съвет за 3500 лв - в държава, където минималната зплата е 270 не може да има такива запалти на чиновници. Спомням си, че преди години в Швеция разликата между най-ниската и най-високата заплата в държавния сектор беше 4 пъти - значи към 1200 лв - точно така би трябвало да е и у нас.Говоря за дръжвни заплати - частният сектор си е негова работа, колко на кого дава.

88

Матрицев

преди 12 години

В миналите години имахме един като дянков,все формули измисляше,все нови начини да ни изчеслява работата ни,а той цял ден стоеше и ни вадеше душата.Този дянков душевадец на целия Народ,трябва да се изкорени и да се махне,без да му се дава да мисли,защото ще измисли да вади душите на обикновенните българи.Не гледа да увеличи пенсиите и заплатите поне на близки с тези на европейските господари,а гледа как да ни изцеди до край.Къде е бил толкова "демократични " години,а сега се пръкна и ни даваАКЪЛ

87

Анонимен

преди 12 години

Ами сега к'во ще правят старите и грозните чиновнички ?!!!

86

Анонимен

преди 12 години

Един е лозунга ... Детски и помощи само до 3-то детеИ ... пари ще има

85

шеф

преди 12 години

Благодаря ти Дянков...да му мислят колешките.ХА-ХА-ХА !!! А на колегите д*** да им е яко !