75

пиринска македония

преди 12 години

абе какво е тава балгариа такова нещо нема туку земи зачерквай балгариа и пиши македониа и без това тука живеат од век и веков македонци па и македониа си е старото и истинско име кое треба да си биде балгариа е грешка и недоразумение изкуствена работа

74

Анонимен

преди 12 години

Трайков, мамин, ти не беше ли оня юнак дето вчера тръгна да говори, че нямал нищо против шистовия газ у нас? Ако си ти, върви си подавай оставката и бегай далеч от България!

73

пиринска македония

преди 12 години

След като в петък българската делегация бе посрещната на ВИП летището в италианската столица с обърнат български флаг, от телевизията на Светия Престол ни обявиха за македонци. Официалната Ватиканска телевизия съобщи, че на аудиенция при Бенедикт XVI е пристигнал министър-председателят на Македония. В същото време телевизията излъчваше кадри от разговора на Бойко Борисов с Папата.

72

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Това,което пишех до сега, са пълни глупости!Криза има и то каква!Цените на хранителните стоки скочиха от 40 до 80%!Солта понеже поскъпна ходя да ближа ... на Тиквата ,та да ми е по-евтино!Преди време с 2-3 задни сеанса си изкарвах надницата,сега със 7-8 едва покривам разходите,а халката ми вече не държи и редовно се оси...ам!Та моля ви да ми простите!

71

пиринска македония

преди 12 години

и бойко е македонец

70

до 68/ Коментар

преди 12 години

Минаха две години и половина. Лека корекция.И на мен все още не ми е ясно как милиционер асфалтира лунната пътека, но сигурно БКП/БСП ще ни обяснят. Те имат опит в многословните безмислени обяснения, уточнения, изказвания, оправдания и т.н.Направо построихме светлото бъдеще... а има още доста до дъното на блатото.

69

Анонимен

преди 12 години

от всичко най-много им се получава рязането, на лентички или на бюджети , няма значение, рязане да пада

68

ДО 49 - Смешко

преди 12 години

Имаш много хубаво чувство за хумор.Лошото е, че в България цирк семейство не храни.

67

Анонимен

преди 12 години

даите сичко на милиционерите и за магистрали и готово.кво толко му мислите, за две години ви видехме кви капацитети сте.

66

:-)))))))))))))))

преди 12 години

КОЙТО НЯМА ДОСТАТЪЧНО ИНТЕЛЕКТ ПРОДАВА ЛИ , ПРОДАВА...ГЕРБ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ!

65

.

преди 12 години

Kорупционна сделка за мините в Крумовград (Ютуб)

64

.

преди 12 години

Пишете Bidon film - Silence Is Golden в Ютуб за да видите какво правят ГЕРБ с българската природа (освен шистовия газ), затова следващите избори ще гласувам по-скоро за дявола , отколкото за Боко и Компания! Предишните бяха слуги на руснаците , тези сега са слуги на американците , от тън на глог драги сънародници ...

63

пиринска македония

преди 12 години

от кога е создадена таа територийка балгариа се ние македонците си я управляваме тва не биа македонци министар претседатели тва не беа македонци президенти депутати министри учени професори академици даже и днеска ве управляваме ние македонците шрайчо шрайков и он е македонец татко му и майка му са от село кромидово и село марикостиново а и росен плевенлиев президенто и он е македонец хи хииииии

62

ЗнаеЛиСе

преди 12 години

Бо & Ко знае, че няма да му бъде простено за коварно-презрителното отношение към бедните в бг, та поне за църкви и джамии отделя някоя стотинка... не зная обаче какво ги чака помощниците му.

61

Анонимен

преди 12 години

Абе ко става,уж сме в криза държавата няма пари,а всеки се натиска за властта и не я пуска???Ко става ??

60

Спонги

преди 12 години

53, Ти наистина си интелигентен точно толкова, колкото и Вождът ти. Бъди здрав като него, но не е лошо да прочетеш и някоя книга. Вацлав Хавел сам се оттегли, защото знаеше, че е некомпетентен. Той беше водач на протестите, а не диктатор като Вождът ти.

59

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Уф!Новите хапчета имат страничен ефект - започват да действат по-късно...Пък и преместиха АТИЛА в друга килия и сега не мога да му крада хапчетата.

58

Анонимен

преди 12 години

Режат бюджета, а и заем от 4.5 милиярда ще вземат. Поздравления българино! Намери си каквото търсеше 22г.

57

Цар и генерал

преди 12 години

Голяма хумореска - ББ начело на "консервативно" правителство. Все едно Добри Джуров да беше получил сума ти подкупи от ЦРУ за да състави "консервативно" правителство.ЦРУ търсило, търсило корумпирани хора и намерило Цар, Тиква и Гуменка!Баси находката!

56

komunist

преди 12 години

доиде време да покажеме на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целият свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажеме,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата исти