121

65

преди 12 години

ако твоя ЗКПЧ те е карал да пишеш точно така формулирано, предполагам е свършил нейде на забутано, студено и безлюдно.Много ми е интересно, какъв е съветския аналог на "Круиз"а, както и американския на съветската "крилата ракета".Колкото до писанието ти за "Проблем са защото са плъзнали в цивилизованият свят и го замърсяват с присъствието си." - а ся разгледай от друга гледна точка:Живеят си араби в Палестина - едните мюсюлмани, другите - юдеи, а - и малко християни. Та живеят си и изведнъж им се изсипват някакви от цяла Европа и твърдят, че те са евреи и имат право на тази земя, щото им е дадена от Бога, от английската кралица, от ООН. И тези - новите евреи, дето дядовците, пра-дядовци ....., нямат никаква връзка с тези земи, почват да гонят местните, че и включая и по-тъмните евреи.

120

new

преди 12 години

съветвам ви първо да проверите коя държава с как военен потенциал разполага и после да философствате. Всеки се проявил като голям разбирач, чул недочул нещо и се проявил. И не живеем в средновековието, така че да разрешават всеки спор с войни. Но какво ви обяснявам аз. Вие по добре ги разбирате нещата. ;-)

119

Анонимен

преди 12 години

ХАН КРУМ-Е ЗДРАВЕЙ ОТНОВО,НАДЯВАМ СЕ КАТО ГОВОРИШ ЗА ИСЛЯМИСТИ НЯМАШ ПРЕДВИД ВЕЛИКИТЕ ПЕРСИ(ТЕ ПРОСТО СА ИСЛЯМИЗИРАНИ ОТ НАХЛУВАНЕТО НА АРАБИТЕ) ИНАЧЕ В ИРАН ВСЕ ОЩЕ СИ ЖИВЕЯТ БЕЛИ АРИЙЦИ(ПЕРСИ),ТЕЗИ ХОРА СА ДАЛИ НАЧАЛОТО НА ЦЯЛА ЕДНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ,ПЕРСИТЕ НЕ СА ГЛУПАВИ И ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ КАКВО ПРАВЯТ!!

118

Хан Крум

преди 12 години

До 119Приятелю - в българската казарма ни учеха на много неща накои полезни, други безполезни.Имаше и руска терминология - тъй като оръжията ни бяха руски напр. ППШ - пулемьотний пистолет Шпагин, НУРС, ПТУРС и так далее. Оръжията на врага се заучаваха с оригиналните им названия за да не стават грешки. Руската крилата ракета или руската водородна бомба бяха нещо добро докато американскатааа, ооо това беше мнооого лошо нещо изобретено от едни лоши чичковци отвъд океана. Хайде да се посмеем.

117

Анормален

преди 12 години

Предлагам Хан Крум да оноди Нина.

116

Хан Крум

преди 12 години

До 116Както написах по долу - познанията ми по ракетомоделизъм датират от казармените ми години. тогава товарищите ЗКПЧ та /заместник командир по политическата част / ни караха да пишем реферати по 6 листа най малко и със сбит почерк с дребни букви за вредата от американските крилати ракети "Cruise" и ползата от руският им аналог. Не се заяждай със старият човек. Засрами се от белите ми коси. "това си Мая знае, това си лае" - както казва една мастита българска депутатка. Ха, ха ,ха

115

Анонимен

преди 12 години

ВИЖ ТИ ЕВРЕИНА ТОМАС ПАК СЕ Е ПОЯВИЛ КАК СИ ЕВРЕИЧЕ ОТДАВНА НЕ СИ ПИСАЛ ТУКА ХАХАХХА

114

65

преди 12 години

И хане, в българската казарма със сигурност не са те учили какво "ракета Круз", защото в българската терминология не се използва това название.

113

Хан Крум

преди 12 години

До МангоАбсолютно точно. Такава напаст не се лекува- тя се унищожава. Няма да са проблем ако си стоят в страните си и си вирят задниците към небето по 5 пъти на ден. Проблем са защото са плъзнали в цивилизованият свят и го замърсяват с присъствието си.Не ги харесваме, не ги искаме, не искаме да ни натрапват тъпата си религия и гнусен / по нашите стандарти / външен вид. Не искаме да ходим при тях и не искаме да идват да живеят при нас. Да си вървят в Африка.

112

65

преди 12 години

"Ракета Круз" на български "крилата ракета" - общо наименование, ползвай българския език.Не ми дреме за произхода им - основната част нямат нищо общо със земята на която претендират, че е тяхна. Но и за това не ми дреме - дали са им да си направят НОВА държава.Изгонени преди 2 хил ходини (не 2 века, както в предния пост) - и какво? Българите, като са дошли на балканите преди над 1300 са изгонили, претопили, подчинили тези, които са живеели тук - хайде да се махнем и да върнем земята, та и на същата Римска империя, само да й се появи законен наследник?До създаването на новата държава, евреите са имали около 2-3 века собствена държава - общо за около 3 хил години. Така че претенции "наша исконна земя" са само върху Библията, които не ги приемам. Държавата в момента е тяхна заради политически причини, довели до създаването на държавата, и войни. Нищо от това не оправдава грубото нарушаване на международните закони.

111

Mango

преди 12 години

Опасявам се,че мислимите ще се наложи да бъдат ядрено превъзпитани и дисциплинирани, докато научат наизуст таблицата на Менделеев!

110

Хан Крум

преди 12 години

До 103По липсата на интелект, примитивен изказ, накъсана мисъл, безмислена злоба и мега комплекс за малоценност веднага мога да те определя като турчин - познах ли турчине???Поразмърдай малко двете чертички върху мозъка си, прочети нещо, попитай някой по знаещ и може би ще видиш нещо по далеч от носът си, може би ще отвориш оченце и за белият свят.Чети - то сляпото окато прави - да ти го преведа ли на достъпен за теб език?

109

Хан Крум

преди 12 години

До 96Това казвам и аз - не са евреи в истинският смисъл на думата. Евреи са само по вяра. Това е като българо мохамеданите. Българи по род - мюсюлмани по вяра. Депесарите се опитват да ги идентифицират като турци заради вярата им. но те си остават българи. Обаче - еврейският народ се състои не само от ашкенази /българо хазари / има и сефаради които са наследници на Финикия има и романьоти или антични евреи говорещи гръцки които са първите напуснали Израел след подпалването на втория Храм / в момента от него е останала само стената на плача/ и са се заселили в пределите на източната римска империя. Има и мизрахи т.е. арабски евреи, грузински евреи, етиопски евреи и още много по малки или по големи разклонения. Това имам пред вида като казвам, че са изгонени от изконните си родни земи преди 2000 години. Арабите идват на тази земя през 8 век.До 97Колега в казармата ни учеха, че това са крилати ракети, които летят по предварително зададена траектория но имат техническа възможност да променят курса и целите си ако е необходимо, да следват релефа на местността за да бъдат невидими за противоракетните системи, както и да се самоунищожават при необходимост.Надявам се да съм бил изчерпателен. Толкова са ми спомените от казармата а това беше много отдавна. Май нямаше и компютри в днешният им вид. Имаше неутронни бомби, бинарни химически оръжия, биологически оръжия и какви ли още не гадости създадени от болни мозъци били те американски или руски

108

65

преди 12 години

@ТомасЗначи сега Библията за нотариален акт ли ще я приемаме?Въпрос - преди колко хиляди и за какъв пример?А Израел е това, което е до голяма степен благодарение на помощите - отначало на СССР, после на САЩ. Без помощите ......Колкото до "пример за света" - случката с нападението в международни води е пример "колко е важно международното право, ако си богоизбран"?

107

Анонимен

преди 12 години

Умствено хилавите, бедните, не сполучилите по една или друга при1ина от завис и сатанинска злоба мразят отличниците само заради това, че не са като тях. Израел и САЩ ще са им винаги в устата по-тази причина. Но пък тая злоба ги държи все бедни и изостанали, защото злобата не е прогресивна. Япония, Южна Корея, без злоба и желание за отмъщение, а с приятелството си с най-голямата демокрация постигнаха за 3-4 десетилетия завидни резултати и станаха световни икономически сили.

106

krass

преди 12 години

Аз съм българин.Харесвам всеки,които си брани държавата.Харесвам Израел. Не знам много за исляма,но определено мюсюлманите създават впечатление за неадекватност към съвременния свят. Доста често това избива в агресия,към това което не разбират.Определено не одобрявам диверсията на Турция.Това е мръснишко.Щом го правят..какви са тогава? Които няма технологии и ядрено оръжие,е куче без зъби. Турция е такава.

105

Томас

преди 12 години

Израел направи от пустинята градина, ни това не е случайно, още преди хиляди години Бог е казал какво ще стане, че държавата на евреите ще е за пример на света.

104

do -106

преди 12 години

6to ne mi lapne6 rqzanata mi znae6 kakvo moje i sas majka ti

103

Нина

преди 12 години

Скъпи ми сънародници, чудя ви се защо се ядосвате, а дори и обиждате за две наши много далечни ни народи. Както казах едните ни държаха под сянката на ятагана, а другите събориха паметника на признателността за спасените евреи. Не се притеснявайте за интересите на Израел има кой да се погрижи, за тези на Турция също, но за нас НЯМА КОЙ!

102

Анонимен

преди 12 години

живееш,на върха на оная ми работа,усещам те ;)