28

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за Калфин - получаваш Гоце + Доган !!!

27

аз

преди 12 години

Хубав резултат. Дясното продължава да печели срещу наглите и самозабравили се ***, наметнали социалистическия ямурлук. БСП са наистина страхотна опозиция, затова ние, всички нормални български граждани трябва да се постараем БСП винаги да е в опозиция :)

26

Анонимен

преди 12 години

Преди две години години се върнах в България, защото виждах някакви наченки на промяна... но уви. За две години тук се сблъсках само с проблеми и свещена простота...но най-разочарована съм от хората, които сляпо гласуват за невежи и прости хора, за авторитаризъм и поставят съдбите си в ръцете на тези, които лесно се манипулират с пари, власт и слава. Аз съм от тези млади хора, които не слушат чалга, не гласуват против, а за, обичат страната си и са прочели повече от една книга. Хора, събудете се

25

Стефан

преди 12 години

До 23, къса памет! България е имала читави демократични президенти като Петър Стоянов! Аз съм седесар, вчера гласувах с отвращение за сините! Сега не знам! Трудно ми е! От една страна не искам Бойко да има всичко, а и това женствено момченце Росен, снощи като дрогиран се държа. Калфин, ахх не! Данаилов си е Данаилов... но не, ще пропусна! Поне с 10% по-малко ще гласуват софиянци. Грешка Бойко- Данчето на требваше да печели от раз. Не трябваше!

24

до17

преди 12 години

Вчера поредната измама за Кунева и Плевнелиев гласували само образовани висшисти, а за Калфин необразованите. Нещо не се връзва господа смешници - ако това е вярно то България се състои само от образовани хора с висше образование - 56% са гласували за тях.

23

Анонимен

преди 12 години

Ще се радвам Плевнелиев да спечели! Ще бъде първият европейски президент на България!

22

до 18

преди 12 години

как ***, не си обиждайте основните избиратели. Те гарантират вашето европейско бъдеще. Вече сте ми ясни.

21

Анонимен

преди 12 години

БСП ще стоят на резервната скамейка до второ пришествие!

20

Ivan Ivanov

преди 12 години

Бойко Плевнелиев е на път да катастрофира жестоко.Поздравявам всички нормално мислещи хора . Подкрепяме БСП и на втори тур.

19

До 16

преди 12 години

Нещастен човечец......

18

Манолски

преди 12 години

хайде много моля, всички злобари които "Честитят" и се срамят да се нарекат Българи или плашат с емигриране да се махат, няма място за ***, интриганти, мързеливци и комунисти. Трябват ни работещи и здраво емоционални хора да вдигнем страната на крака. Ама да си вземат и *** с тях

17

Илиян

преди 12 години

много ме кефи *** как се гърчат като червеи от яд и злоба.... хората в активна възраст и добро образование избират ГЕРБ, ***, турците и необразованите *** гласуват за комунистите. Интригите и подмолните машинации са патент на БСП и техните дружки ДПС така че аре скрийте се някъде

16

българин

преди 12 години

"Не сме народ, не сме народ, а ***, пак ще кажа и ще свърша!"Петко СлавейковЧестито, български ***! Много хубавко си ги подкрепихте тримата червени престъпници - Плевнелиев, Калфин и Кунева. Евалла! Спечелихте безапелационно конкурса за най-жалко население (защото сте обида за думата "народ") в Европа, редом с поданиците на Лукашенко. Честито, ***. Чрез този сайт се отказвам от името "българин".

15

do 12

преди 12 години

Това, че приятелите ти са ***, го разбрахме... Добре, че явно не са и много, щото резултата го виждаме всички :) Айде лайномета Кадиев да се пробва отново следващия път, може и да вземе 2-3% повече, ако се напъне,р азбира се...

14

гражданин

преди 12 години

Харесва ми как се справят БСП като опозиция! :) На следващите избори пак ще гласувам да са опозиция! Там им е силата!

13

Анонимен

преди 12 години

ХА ХААААААААА А РЕ ГУД БАЙ ГЕРБ - СЪС ЗДРАВЕ , БЕГАЙТЕ , ЧЕ КАТО ДОДЙДАТ ДРУГИТЕ - ЩЕ ИЗВАДЯТ ВСИЧКИТЕ ВИ ГЕШЕФТИ НА СВЕТЛО ..........ХО ХО ХО .........А НЕ Е ЛОШО ДА СИ ВЗЕМЕТЕ И ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ ............ГЕРБОРОМИТЕ..........ТОЛКОВА МОЖЕТЕ И НА БАЛОТАЖА ТОВА СА ВИ ГЛАСОВЕТЕ

12

Боко и Цоко

преди 12 години

Не си давайте много зор, чувалчетата с наще гласове най-вероятно са сменени, а Боко и Цоко ще си ги използват за подпалка на печките в резиденция Бояна! Е това се вика тоталитаризъм! Един от 15 мои приятели каза, че е гласувал за Сандъкова, а пък тя взе, че спечели! Брех какъв мощен глас е извадил този;))

11

Солаков президент!

преди 12 години

Патриотът Стефан Солаков изпревари *** *** румен христов!

10

Анонимен

преди 12 години

Za6to gerb pe4elqt samo 4 ob6tini a na vsqkade drugade otivat na balotaj zabelejete s bsp,partiqta koito vsi4ki ne iskaxaaaa,za6toto xorata se usetixaaaa i vsi4ki ot gerb im e qsno tovaa,sega 6te viditee kakvo stava drugata sedmica sas kakvo jiveete po dobre be xora sas tova 4e dogan ne e vav vlasta liii,glasuvaite za gerb i si 4ukaite glavata posle.

9

Яне Янев

преди 12 години

Изборите са фалшифицирани, разполагам с флашка с информация за над един милион унищожени бюлетини, пуснати за Семов! Помощ, Страсбург!