52

Анонимен

преди 12 години

Как успяха да изберат най-грозната на първо място?!Май пак има криворазбрана "политическа коректност". Една негърка, една бяла, една латино и две азиатки, едната ,от които от Китай.

51

Шрек

преди 12 години

негърка,бразилска *** и китайка в първите 5 места.смяяях ,смях.то бива толеранс поради мрънкане за дискриминация ама...

50

Анонимен

преди 12 години

А българката къде е? И изобщо имахме ли българско участие? Защо изобщо ги правят тези конкурси в България, само за да си рекламират скъпоплатените *** ли?

49

гурбетчия

преди 12 години

Както обикновено българинът разбира повече от журито , от лекаря ,от политика,от адвоката и пр.! Това ,че на някои хора им харесва друга участничка ,това не означава ,че журито е некомпетентно ! А ,да ви попитам понеже разбирате повече от специалистите :онзи ден ходих на лекар ,имам хрипове и кашлица, но германецът не ми изписа антибиотик , каза -нямаш нужда !Тези немски лекари май не разбират от нищо ,а ?! Кво ще кажете ,дайте съвет !

48

sevtus

преди 12 години

В тези конкурси, мисля, че красотата е само едно от многото качества, по които претендентките се оценяват - артистизъм, поведение пред публика, чар и обаяние, излъчване, в известна степен интелигентност /тази девойка, колкото и да я обиждат някои на "***, има интелигентно излъчване/...Затова и посочването на момичета от улицата като по-красиви от дадена победителка, не е аргумент,тъй като да си просто красив е едно, но да се справиш с едно тежко препятствие като конкурс е нещо съвсем различно.

47

Естета

преди 12 години

До Наблюдаващ:Навремето работех за една авио компания (няма да и споменавам името) като бордови механик на хеликоптер. Два пъти в годината бях командирован в Камерун за поддръжка на два карго-хеликоптера. На толкова *** съм се нагледал там, че представа си нямаш. С нетърпение очаквах момента, в който ще гледам отново бели жени. Лично за мен такова понятие "красива негърка" няма. Се ла ви :)

46

Анонимен

преди 12 години

Тази на 2-ро място е 1000 пъти по-красива..

45

Патриот

преди 12 години

Хубава мам много черна бее ,катран направо!

44

Наблюдаващ

преди 12 години

До 38-ми "Естета"Е чак от "тълкуване" няма нужда расизмът ти :)Има невероятно красиви и сексапилни африканки, и то хич не са малък процент. Ако погледаш 10-на минути красиви негърки и после погледнеш бяла жена, в първия момент ще ти се стори болнава и бледа като ***.Между другото, масова мода е в африка жените, че и мъжете да си избелват (изсветляват) кожата с разни мазила и процедури. Голяма идиотщина, за която и ние белите (т.е. такива като теб, де) имаме вина с отношението си.

43

:)

преди 12 години

ФАКИНГ НИГАС ПЛЕ

42

Анонимен

преди 12 години

Русо гладно няма.

41

страхотна е

преди 12 години

Дано и да е умна и с тази красота да не се ограничава само с един мъж ! Супер готино пуси ! Девойче ,живей на воля ,прави секс с възможно повече мъже,които ти харесват ,животът е един ,живей за себе си ,а не за чуждото мнение !

40

Ох ох ох

преди 12 години

всичките дядо попе , всичките

39

м

преди 12 години

Нямам представа как са я избрали тази. Нямам нищо против ***, ама тази не е красива.

38

Естета

преди 12 години

Не искам да се изтълкува като расизъм, но никой не може да ме убеди, че има нещо по-красиво от бялата жена. Ами те догодина ще изберат за мис "Вселена" някоя камерунска "красавица", черна като *** и ще ме убеждават колко била красива. Всичко това се прави, за да не ги сметнат за расисти. Друго обяснение нямам. Амин!

37

Анонимен

преди 12 години

basi ***..

36

до 35

преди 12 години

Не виждам нищо яко в тая *** черна ***.Връх на кощунството и идиотизма е подобен акт , хем черна , хем мис вселена.Пфу...

35

Schranz

преди 12 години

Негърката е яка :) Другите са анорексички Ужас !!!

34

Анонимен

преди 12 години

Ти пък за тия руси косъмчета по ръцете ли се заяждаш, много си зле. Ако не е светлината на прожектора, няма и да ги видиш, аман от маниаци и критици

33

Gergi

преди 12 години

Оляха се с тези конкурси, всички са по- хубави от тази черната ... къде и видяха красотатаааааа