65

ha ha

преди 12 години

хайде бе, те на един му намериха един куфар с фалшиви марки под леглото и не го осъдиха, че не били негови, на друг пък, апартамента бил под наем и оръжието не било негово, вие тук за два стръка папрат го изкарахте какъв ли не.

64

da da

преди 12 години

do 43 - ne si najasno s drogovete. popro4eti malko kakvi strani4ni javlenia s te4enia na vremeto ima marihuanata.

63

:)

преди 12 години

Нарушили са идилията - ако погледнете на Гугъл картите, с. Момин сбор образува много интересен триъгълник с околните села - с.Пушево (коментарът е излишен) и с.Леденик (там ще да е ледената бира).

62

до 55

преди 12 години

Твоите деца ще мушкат патрончета водка навън ви изобщо няма да те питат. А конопа е тютюнево растение с леко замайващ ефект,определено с по-краткотрайно действие от алкохола. А за да е забранен си има причина,да-когато търговията върви под масите и не е регулирана законно,печалбите са огромни и чисти. Хора по-висшите етажи на властта по-цял свят имат полза от това.

61

до 55

преди 12 години

То виното от 2 лева 2 литра в пластмасови бутилки носи по-големи вреди на организма от тревата, но се продава легално. Нещо да имаш да ми кажеш в този ред на мисли????

60

Смут

преди 12 години

А това,дали ще продава метли или чантички изплетени от конопени влакна си е негова работа.Но,наистина да ми продава пликчета с трева и аз съм против

59

Анонимен

преди 12 години

Добре де,с какво да одглеждаш коноп е по различно от това да си вариш ракия? Освен да ти замая главата малко,конопа друго не може да направи. Чудя се от къде идва тоя хъс да се борят с него толкова? Явно е по-голям бизнеса когато е "на черно".

58

Анонимен

преди 12 години

това растение е забранено в сащ преди 100г. защото се използва за много неща в индустрията и големите компании ще фалират ,а не защото е дрога ,това екологично чист продукт ,а не като нефтопродуктите

57

Смут

преди 12 години

Опс до 55 е адресирано

56

Смут

преди 12 години

до 42 ти от коноп знаеш ли какво се произвежда?? и ако незнаеш цъкни гугал,че да се цъкнеш леко за расението коноп

55

до 42

преди 12 години

Не да поливаш е престъпление, той най-вероятно е щял да я продава после. Иначе защо му е толкова много? Сега започва с това, после може и дилър да стане. За да е забранено това от закона, не вярвам да няма причина и това растение да е много полезно, както го изкарвате. Ама щом ви кефи - тровете се, аз на моите деца това няма да го позволя. Просто се учудвам как под всички подобни статии има 99% коментари от типа "ама какво лошо е направило момчето, то просто се занимавало със земеделие"?!

54

varna

преди 12 години

Варна е по-хубав град от дрисливото село Търново.

53

софиянец

преди 12 години

бе има няква голяма итра срещу тоя коноп....четох че навремето яко са го отглеждали и сумати Еко полезни неща се правят от него от гориво дрехи масло хартия до храна....и нефтената индустрия няма сметка щото ще измести петрола това растение

52

бургазлия

преди 12 години

липсва

51

бургазлия

преди 12 години

youtube/watch?v=rmmMMZB-p7s&list=FLQQtTRLvXNqoC8Gz8gSaDEw&index=3&feature=plppИмам предвид този клип.Вижте се пиянки в youtube :D

50

бургазлия

преди 12 години

youtube/watch?v=rmmMMZB-p7s&list=FLQQtTRLvXNqoC8Gz8gSaDEw&index=3&feature=plpp Не благодаря по-добре да врътна една марихуана и да се забавлявам малко с приятели,да гледам някой забавен филм и да съм енергичен от колкото да мисля чуждото зло,как да отмъстя и т.н. факт!

49

ВеликоТърновец

преди 12 години

Майна, върви на майната си!

48

Анонимен

преди 12 години

Човека е решил кротко да си гледа растения. Не го закачайте, скоро ще си купи още земя и трактор с редосеялка. :)Пък може с неговата продукция и износа да се увеличи и да нарастне БВП. :)

47

майна

преди 12 години

Какво невинно дете ве? Тоз е от Търново - там всички са ***, още от люлката!

46

Васил Найденов

преди 12 години

Нон стоп, Нон стоп - Индийски Коноп...