154

до 184

преди 12 години

пий си хапчетата, брато. май халюцинираш ? :)

153

До 178

преди 12 години

Ти си поредният вредител, А за вредители имаме тежки пестициди....

152

Анонимен

преди 12 години

***, не разбрахте ли, че тази земя ни принадлежи ?! И 10000 коментара да изпишете по адрес на Доган и ДПС това нищо няма да промени. Където е текло, пак ще тече: *** - провинция на новата Османска империя до 20 години !!

151

р100

преди 12 години

до 178.факта, че се определяш като нещо по-добро, говорейки от името на всички турци те прави повече от вреден. Дразнители като теб са за затвора. Том ти е мястото мижитурко вредна

150

до 178

преди 12 години

абе какво ли знаеш ти за алах . Време е вече да започнем , вместо да се делим на етноси , да осъзнаваме че всички сме български граждани

149

Охранител, до турчин

преди 12 години

се пише с две "Л" научи се първо как се пише шибаният ти господ и тогава се прави на велик и ти...***!

148

NOMENTS

преди 12 години

E pluribus unum е девиз, изобразен на държавния печат на САЩ.В превод от латински означава От многото - единствен. Това са думи, изречени от Цицерон (в речта му "За достойнствата"). Девизът се състои от 13 букви - толкова, колкото са били щатите, основали САЩ.Съвременната трактовка на девиза означава единство на нацията, съставена от много националности, установили се в САЩ.E pluribus unum се изобразява и на монетите на страната, като за първи път този девиз се появява през 1795 г. на

147

турчин....

преди 12 години

алах е пророк...и аз ще си направя на гърба.....турците сме по добра раса ....бг е наша....гласуваите за нашта партия братя

146

v

преди 12 години

*** si napravil tatuirovka na ***!!!

145

Drug

преди 12 години

Kato mu gledam na toia skromnoto apartamentche, veche se e izpravil na kraka.

144

Цветно

преди 12 години

Започва да става ужасно дразнещо как от днес.бг търсите евтини сензации. Дреме ни на нас за този каква татуировка има. Стотици *** са си изографисали пречупени кръстове по телата, една статия няма за това. Да не говорим, че статията ви за пловдивската детска градина е напълно погрешна. Какво се случва, не останах журналисти ли при вас?

143

Ердинч

преди 12 години

Този господин 100% има рода в столипиново

142

ss

преди 12 години

Всички по света им викат житанета,джипсита и *** само тук роми.Това са ПАРИИ-племе изгонено от Индия и наречено *** в останалия свят.Изгонено е защото се е смятало за най-безполезната част на милярдна Индия.Представяте ли си.Щом от *** Индия са ги изгонени за каква *** става дума.Това го даваха по науч.попул.тв..Беше германски филм за парии-те.Малка част до 1 мн. са останали в Индия и ринеха *** с голи ръце.Страшен филм.Не им дават да мръднат по на горе в обществото сега.

141

Анонимен

преди 12 години

Изградиха система от губещи и печеливши, Разделиха обществото на висши и нисши!!!

140

dgd

преди 12 години

тоя май се опита да ставни Левски с доган ... нямам думи

139

Дааа

преди 12 години

Тия от Днес.бг са много долни ***, дори мисля че са анти българи и насаждат само омраза и злоба в хората с противните си статии!!! или не?

138

Анонимен

преди 12 години

Левски ако беше жив лично щеше да отсече ръката на тоя маймун.

137

...

преди 12 години

Стига сте коментирали бе! Не виждате ли че тия нещастници от днес.бг постоянно пускат по една такава "новина", че да въртят посещения и коментари. Абвсолютни нещастници.

136

Охранител

преди 12 години

***:1. Лице, което принадлежи към скитническа народностна група с индийски произход, живееща в различни страни.2. Лъжлив, беден или мръсен човек. прил. ***, ***, ***, мн. ***. Като ***.1. (Лъжа) Много.2. (Ходя) Нечист, окъсан. *** любов. Вид печка от тънка ламарина, която гори буйно, но лесно изстива. *** лято. Последните топли дни на есента. *** петле. Папуняк.

135

Анонимен

преди 12 години

A народът спи ли спи, и чака се някой да го спаси!