644

Охранител

преди 12 години

Ето го и признанието:"Идея си нямаш колко добре съм аз човече. Иде си нямаш даже :))) В момента не спя, защото яко стрелям бяло в носа, пия си питието и ми е кеф."Хайде да видим Бойко, Цвъцко и Прокуратурата...и го направете както трябва, че да не го пусне съда...УМНАТА!!!...че ще проверим!!!

643

Анонимен

преди 12 години

Я! Новият Бай Тошо! Дори и ръкомаха като него! Жалко, че няма неговият акъл поне! Този е на светлинни години зад него:)

642

UMEN

преди 12 години

BATE BOIKO S TEBE SME!!! TI SHTE SPASISH BG!!! PAK SHTE GLASUVAME ZA TEBE!!! SAMO GERB!!!

641

PATRIOT

преди 12 години

Haide stiga sme revali ve i dramatizirali neshtata!!! Vie kakvo iskate za nqma dve godini i da opravi vsi4ko...neka si izkara mandata da vidim. Ako pitate mene pak shte glasuvam za GERB!!! I te ne sa sveta voda nenapita, no ima rezultati i to ZAVYRSHENI!!! Pochva se magistrala, zavyrshva se, po4va se sportna zala - zavyrshva se...syshtoto e s metroto, stadioni i t.n. A oniq Lungurnici predi - po4nat neshto, sviqt kintata i do pod krivata krusha...posle samo armatura se viri na stroeja!

640

Охранител

преди 12 години

Нещо, което правят всички правителства на БГ в Последните 22 години Лумпенизация на народа. *** (от немски: *** - парцали, дрипи) е лице, което не притежава собственост и преживява от случайни доходи.Терминът ***-пролетариат е въведен от Карл Маркс за обозначаването на низшите слоеве на пролетариата. По-късно като *** започват да се означават всички декласирани слоеве на обществото - бездомници, престъпници и други ***.Като лумпенизация на обществото се означава провеждането на политика, която води до увеличаване на дела на тези слоеве от населението, както и разпространението на техния модел на поведение, и светоглед, в условията на обществена криза.Това е и най-големият проблем на България!!! Много *** в тази държава бе...и все от различни партии...Последната завладяла министерския съвет в момента има най-много!!!

639

Анонимен

преди 12 години

Наркоманска държава.

638

Охранител, До 778

преди 12 години

До 778: Ей по това си приличаме, може би, ако не ме лъжеш, защото и на мен не ми пука нито за Бойко, нито за теб...а ти продължавай да си стреляш бялото в носа...и след няколко години-няма да си ти...! Да не си мислиш, че твоят живот има някаква стойност в моя? Нещо май си се заблудил! Не стрелям бяло, но си пия траминер от карайсен, децата ми спят и след като миналата седмица се върнах от Гърция, утре заминавам за Родопите...

637

Охранител, до 765

преди 12 години

До 765:Ти въобще наясно ли си, че 22 години вече страшно много хора в тази държава успяват да оцеляват въпреки политицети ни...и особено сега, когато Боко е на власт...въпреки него! Още по-осезателно, въпреки Министерския съвет, който освен да демонстрира дейност, нищо друго не прави....!!!

636

до 774

преди 12 години

Ами и Боко стига е обещавал...пардон, лъгал...

635

Охранител, до 765

преди 12 години

До 765: Проблема, че висиш по цял ден тук, за да разбереш как да преодолееш знаковите бариери на този сайт си е твой...все пак за това ти плащат...пак ще ти кажа...важно е какъв смисала на това, което казваш, а не как го казваш...и какви бариери преодоляваш...на теб все пак за това ти плащат и с нищо друго същестевно по цял ден не се занимаваш, така, че продължавай да се напрягаш...може и министър да станеш в следващото правителство...поредния БЕЗПОЛЕЗНИК за тази държава!!!

634

Охранител

преди 12 години

Какво се чудите...??? Новият световен ред на САЩ в действие...и ако не го спрем...жална и майка на цялата земя...всички кризи са от тях...и икономическите, И географските, и политическите, не го ли разбрахте? *** консуматорско общество... Те не подбират...само в САЩ да са добре...защо само те печатат пари, след като са най - големият длъжник в света...??? Само Бойко не може да го разбере, защото толкова му е капацитета...той си мисли, че Европа го ръководи...

633

Анонимен

преди 12 години

Смешна държава..Управлявана от божество , което опрощава , строи , сади картофи и осигурява трудова заетост на къра с овцете..Все пак да не бързаме..След 4 сърцераздирателни тв репортажа и под угрозата Гоце да опрости тези суми , на бога на картофите и овчарите може да му хрумне друга "мисъл".Не са минали предвидените 24 часа в които мнението да се обърне 4 пъти и накрая въпроса да бъде оставен за решаване някой друг път.Всъщност модела на управление на Цар Тиква е вече ясен - повдига се тема за разрешаване , след няколко часа се изказват 5 противоположни мнения и темата се отмята като повдигната..След това никой не може да го обвини че не е поставил въпроса..А решението?! Майната му на решението - има магистрали да се строят , а и вие що си биете ***? А ?!

632

Анонимен

преди 12 години

Боже, колко е ***...!!!

631

Анонимен

преди 12 години

Kaква е политиката на ГЕРБ?Преди изборите беше НЕясна,а сега ощеповече!Бих казал, хак да им е на тия дето ти повярваха, но ще се въздържа - щото ни е хак на всички. Мама му стара, няма да му дойде акъл на тоя народ и това си е. Допустимо ли е една правова държава да се управлява по маниера на мафията?Възлагането на каквито и да е надежди на новия Отечествен фронт, наречен ГЕРБ,представлява тъжна карикатура на моментното състояние на българската общност.

630

Охранител, до 758:

преди 12 години

До 758:Ти си един от крайъгълните камъни на глупостта Борисова.В един момент си помислих,че можем да си говорим..е, заблудил съм се жестоко!Живият пример за *** българин си ти!Не искам да те обиждам не,напротив,току що ти направих комплимент и препоръка пред работодателите ти..сигурно Цецо крадецо те е наел..а иначе имаш потенциал за доста по-полезни неща..жалко,че не си попаднал на правилното място..продължавай да пишеш..няма да е за дълго..ако изкараш някакви пари, бягай зад

629

Охранител

преди 12 години

Бойко е НАРЦИС...много са страшни...Кадафи ряпа да яде...изберете го още веднъж, за да се почувства още по-велик и само гледайте...!!!

628

Анонимен

преди 12 години

Шефът на "Лукойл България" се врече във вечна вярност и любов на манекенката Люба Стефанова в резиденция Бояна. Венча ги столичният кмет Бойко Борисов, за когото се говори, че е сред най-добрите приятели на милионера Златев.

627

Анонимен

преди 12 години

Вижте му само физиономията,нагъл и безскрупулен тип.Той е в състояние да прегази всеки,който не е съгласен с него.Егото му е толкова голямо,че не го интересува нито партия/ГЕРБ/, нито народ,той просто иска да докаже само себе си.Бил е член на БКП и на БСП,а сега им е най-големият противник,че дори се изкара и репресиран.

626

Анонимен

преди 12 години

Тоз Бойку на разсипа,начи..ми то тъй ний няма да имами пари за изборити.Оня ден в склада у варна,цял тир пак ни зеха и неска и Байков заключиха...ба мааму.Ино времи ний кат бяхми на влас, ко хубоу беши начи....тц тц тц тц.Сичкити тируви и влакуви с дрога и цигари минаваха за нула времи.Пък ся само ни фащат хората със стоката и парите.

625

Анонимен

преди 12 години

От снимката ви казва.Здравейте крадливи комунисти.