317

до turk

преди 12 години

Я попитай майка си с кои еничари се е търкаляла и колко и какви *** е раждала. Тя ще ти каже най-добре !!!

316

TURK

преди 12 години

След 500 години еб_не не мисля,че са останали българи ама както и да е щом се имат за такива нека да са такива. Като се почне от Българомангалистан та чак до Австрия всички са вкусили от турския *** ятаган.

315

Ястреб

преди 12 години

Как ми е густо като чета жалките хлечения на булгаромангалите. "Ама чичко, ние сме най-великият народ на света и никой ни не *** за зелена слива, а само ни *** сливите!" Споко булгаромангалчета - ако може да просъществувате още достатъчно дълго, разбере се от къде се е пръкнало това племе от неизвестен произход и се цивилизовате поне малко, тогаз може би светът ще почне малко да ви вземе на сериозно! Хайде сега си избършете сополките и чакайте майка си да се върне от "работа" в Турция.

314

Ататюрк

преди 12 години

Имаше един врабец нещастен. Още ли си ближе раните от шамарите ?

313

до турчетата

преди 12 години

Директорът на музея Топкапъ сарай в Истанбул проф. Илбер Ортайлъ изтъкна, че намира за опасно разискването на въпроса за турската идентичност, защото идентичностите в Турция не са узрели достатъчно, няма достатъчно знание и образованост за тяхното вярно възприемане.

312

до 332

преди 12 години

Съвсем се изчерпа, *** резба турска. Почна като стар, клюмнал папагал да повтаряш, колкото да издадеш звук, няма значение какъв е.По- добре да си траеш и всички да си мислят, че си ***, от колкото да се да се обадиш и така да отхвърлиш всякакво съмнение.

311

Ястреб

преди 12 години

До 330 - Та затова на българомангалите ядрена бомба се не дава - или ще си го натъпка в устата, или ще си го напъха в ***. А пък ако гръмне там - от него по щатслив няма!

310

musa

преди 12 години

328,Za6to pravi6 rasizam be divak?A sestrite Belneyski koj gi iznasili i ubi,a jenata v Sofia predi 2-3 sedmici,koy isnasili i ubi,i o6te mnogo drugi???V 7 milionna BG,stavat pove4e ubijstva,otkoplkoto v 80 milionna Turciq.Turcite ne sa rasisti kato vas,eto vij pomagat na somaliycite,pomagali sa i pak 6te pomognat na bulgarite,ako ne e Turciq,polovinata bulgari 6te umrat ot glad,kakva e taq zloba,za6to ste tolkova zabludeni???

309

до 333

преди 12 години

Ама ти даваш много умни обяснения, бе резба турска. Човек може да му се замае главата от дълбочината на плиткият ти ум. Точно докато една резба използва едната като вибратор и тя ще гръмне. И ако това е в Истанбул, ще се изчисти хоризонта. Още една резба в Анкара и за останалото кюрдите си знаят работата.

308

до 327

преди 12 години

Поредният изкрейзил турчин.Тези глупости, които пишеш, са от османско време, динозавре.Пъхни си ги тези бомби отзад и изчакай натовските генерали да дойдат и да ти кажат какво да правиш. Съвсем не си в час !

307

до турчетата

преди 12 години

ЕТО КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТУРЦИТЕ :Турската полиция задържа днес 17-годишно момче в известния турски курорт Кушадасъ, който признал, че е убил две жени от Ирландия.Той заявил в полицията, че убил жените, защото искал да се ожени за 15-годишната дъщеря на една от тях, но майка й не го одобрявала, съобщава "Курир".Местните полицейски органи са били уведомени за изчезването на двете жени, след като 15-годишното момиче съобщило, че не може да влезе в контакт с майка си, нито с нейна приятелка.Турският "морски вълк", който работил като сервитьор в Кушадасъ, признал пред полицията, че е отвел с такси двете жени от Ирландия в Измир на около 120 км. северно от Кушадасъ, след което им предложил разходка в една гора, където извършил пъкленото дело.

306

до турчетата

преди 12 години

ЕТО КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТУРЦИТЕ : Случката е от тези дни в Кърджали между турци. Сагата на четиричленното кърджалийско семейство започва през 2006 година, когато решават да си купят апартамент. Първоначално Мехмед и съпругата му Нерима харесали жилище в кооперация, която се намира в съседство до настоящото им жилище. Техен близък, Мустафа, обаче им предложил спорното жилище на по-ниска цена малко над 100 000 лева. Мехмед Юмер платил първоначално 60 000 лв. За останалата сума изтеглил банков кредит и изплатил апартамента. След около една година Мустафа обаче заявил, че не е получил 40-те хиляди лв., а Мехмед не могъл да докаже плащането, защото броил парите без документ. Последвала съдебна битка, която продавачът спечелил, а Мехмед трябвало да плаща всеки месец при съдия-изпълнителя Росен Сираков по 2000 лв. Една от вноските обаче била с около 500 лева по-малко. Това дало основание на Росен Сираков да прекрати споразумението за покриване на остатъчната сума и да се стигне до днешния екшън в Къдржали.

305

до турчетата

преди 12 години

Погроми на християнски църкви с бомби молотовки, заплашване за саморазправа, ако не се снеме кръста от купола на църквата, заплахи за християните, убийства на християни. Това все още е ежедневие в съседна Турция.

304

Анонимен

преди 12 години

I BALGARIQ IMA NUJDA OT POMO6TI, TO I V BG IMA MNOGO GLADUVA6TI. ZATUY POLOVINATA BALGARI ZAMINAHA KOY KADETO NAMERI

303

м

преди 12 години

Глупави азиати, не се ли сещате че 16 икономика (беше 17, но напирате) не е за хвалене. По голямите държави на Европа, САЩ, Япония и още почити нищо. Това е далеч под 15. Може би се греете че сте над икономиките на малките? Но можете ли да си сравните мизерията с Дания, или Люксембург, Манако... - не можете, глупави сте. Не можете да забележите пропста между турския и гръцкия Кипър.

302

АгАТА

преди 12 години

в БГ идвам 5-6 пъти в година, оставам по 1 седмица и и само българки ***, няколко по любов и наколко *** много сте готини :))

301

Ататюрк

преди 12 години

Имаше един врабец нещастен. Още ли си ближе раните от шамарите ?

300

Ататюрк до bez ime

преди 12 години

Казах ти да отидеш да спиш при майка си. Щом не слушаш тогава аз, като баща на турците, ще отида да спя и да си поговоря с нея. Да не се оплакваш, ако след това се сдобиеш с много нови братчета и сестричета.

299

bez ime

преди 12 години

Турция ще открие посолство в Сомалия. Това съобщи днес турският премиер Реджеп Тайип Ердоган по време на посещение в Могадишу, предаде БТА. Целта на визитата му е да привлече вниманието на международната общност към проблема с глада в Африканския рог.Ердоган посочи още, че Турция ще изгради път от летището в Могадишу до града, ще изкопае кладенци с цел подобряване на снабдяването с вода и ще построи училища и жилищни сгради.Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган е придружен от от петима мини

298

bez ime

преди 12 години

pak po4nahte da pluete vijde drugite *** imali tolkova komentari samo za tr ako ima novina toga va reqting pravi . novinata kakvo e komntarite kak va e? samo gluposti..