148

Анонимен

преди 12 години

През месец май пък бяха публикувани от Wikileaks грами на американския посланик в България Джон Байърли от 2006 г., в които се казва, че Борисов "е близък на директора на "Лукойл" в България Валентин Златев, за когото се твърди, че е спонсор на ГЕРБ с пари в брой"."Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на "Лукойл България" Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов", пише още Байърли.

147

ДО 147

преди 12 години

Драги ми смехурко ,до сега /до преди 2 годинки/,нали ни управляваха "умни и образовани ",няма файда и от такива ,защото по-добре знаят как да ни ...."КРАДАТ"-----ВСИЧКО Е 50/50%,ЕДНОТО Е ЗА ДРУГОТО...НАЛИ?

146

НАЛИ!

преди 12 години

КОЙ ОЩЕ ДЪРЖИ ПАРИТЕ НА ...СДС...?ТОВА СА 5 ЧОВЕКА ,КОИТО ОЩЕ ДЕЙСТВАТ С ФИНАНСИТЕ НА ...СДС ...СДС-2!....И.Й.КОСТОВ ,ПЕТЪР СТОЯНОВ,НАДЕЖДА НЕЙНСКИ,ХРИСТО БИСЕРОВ и АЛ. БОЖКОВ/СЕГА ДЪЩЕРЯ МУ/.Драги ми ...ДЕМОКРАТИ...и ДЕМОКРАТКИ,ТЪРСЕТЕ СИ ПАРИТЕ ОТ ТЕЗИ КРАДЦИ,ДАЛАВЕРАДЖИИ И ТЪРГАШИ И ПО НАСТОЯЩЕМ ,.....ДОКАЗАЛИ СА СЕ !

145

Анонимен

преди 12 години

Умните хора и умните нации НЕ се поддават на нихилизъм. Умните и мъдри нации винаги са повече оптимисти, отколкото песимисти и нихилисти. Умните и мъдри нации не са цинични.Затова: 1. Трябва да се гласува и това е аксиома. 2. Трябва да се гласува за умен, образован и квалифициран човек с богат професионален опит, с десни убеждения, с дясна практика, с чиста биография и с лидерски качества. 3. Трябва да се гласува за човек, който ще защитава първо интересите на България и българите, и след това на ЕС. 4. Тъй като ангели на земята не се виждат с нашите сетива , то трябва да изберем един от горепосочените, който най-много се доближава до идеалния кандидат. 5. В противен случай пак ще бъде избран президент, но с гласовете на твърдите ядра и дори симпатизантите на БСП, ДПС, Цветелин Кънчев, Яне Янев /Трактора/, живите фенове на негово величество, както и с гласовете на тези, които получат съответната сума. 6. Ако Не гласувате, на местните избори със сигурност ще спечелят множество местни мутри, феодали и прочие долни вредители. 7. Всеки глас на разума е светлина в царството на мрака. Колкото повече гласове на разума, толкова по-малко мрак, докато накрая не остане такъв. 8. Гласуването е Ваше право и голямо, огромно постижение на човешката Цивилизация. Не го прахосвайте - не се връщайте сами във времената на феодализма и още по-назад!

144

блонди

преди 12 години

Тъжната истина, че във времето на прехода ние сме имали само един компетентен и със стратегия министър-председател. Само един подготвен реформатор. Един-единствен силен държавник, който степенува нещата по важност и свърши забележими неща. И това е Иван Костов, независимо дали ви харесва или не. Би било хубаво да има още на неговото ниво или още по-добри, но нямаше и още няма! Нито пожарникаря, нито хамстера, нито мадридския, Виденов, Беров и т.н. могат да бъдат дори сравнявани с него. Не го величая, само ме яд, ама много ме яд, че не само няма друго успешно управление, но дори и отхвърляме малкото, което е свършено. Беров и Виденов разсипаха държавата и комунистическите мастодонти само висяха като камък на врата на държавата. Огромни задължения - ежедневно и ежечасно. Огромна нужда от инвестиции. Нито Бритиш петролиум, нито Шел се бяха затичали за нашия Нефтохим. Не знам как си го представят критиците че е можело да размножим комбината и да го продадем все на западни фирми, които не искаха и да знаят за него. Проблемът е сега, когато фирмата не спазва законите на страната. Сега сме част от ЕС и е много по-лесно да изглеждаме нормална и стабилна държава. Икономиката е раздържавена, имаме някакъв опит, ама забравихме какво наследство ни остави Виденов.

143

SAMO GERB

преди 12 години

E OT TAKIVA BOKLUCI KATO TEZI DVAMATA NA SNIMKATA SE VDIGA NEPREKASNATO REITINGA NA GERB

142

Анонимен

преди 12 години

Не щем нищо най добре е да направим подписка и да искаме правителство от Брюксел.

141

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 12 години

Да е мислил някой, че премиер ще ни бъде човек без ден трудов стаж в живота си? Да е мислил някой, че бодигард от силова групировка ще бъде Премиер? Да е мисли някой, че 20 год след това пак същите хора (децата, племенниците и внуците им) ще ни управляват? Да е мислил някой, че през 2011-та година България ще бъде световноизвестна не с друго, а с корупцията си? (а не беше така през 2001-ва, защо ли? В момента тези глупости за корупцията 97-01 се говорят САМО в България. Не, че я нямаше, но сега размерите са чудовищни... нямат измерение. Как не успяхме да убедим другите извън Бг, че сега сме цъфнали и вързали? Как цялата медийна пасмина говори едно, а хората усещат друго? Как така сега уж имаме възможност да сме по-добре, а надеждата вече и тя се губи? Въпроси, въпроси, въпроси...

140

БСП(БКП)=ГЕРБ(БКП)

преди 12 години

ДругарЕ, гнидите и мръсните *** ЗАМЪРСЯВАЩИ нормална БЪЛГАРИЯ вече над 65 гдини са фамилийте :тодор живкови,бокови, станишеви, филипови, пирински, гагауз-червени, начо .пеко-такови, и тано, велчеви , дойнови и луканови, маркови и сие ))и ТЕХНИТЕ СЛУГИ А всичките заедно - изметът-СЪВЕТСКИТЕ агенти..заради всички тях , България загуби -65 години от РАЗВИТИЕТО си А ако сте по- прогресивните- комунисти -КАКВО ТЪРСИТЕ в ГНИЛИЯ капитализъм ??:: )) Няма по- голяма *** в Българската история -от червената проказа, блато,мръсотия, ***,гнилочФАКТ.. )) НЕГОДНИ сте - за НИЩО..Историята го показа .. )

139

Анонимен

преди 12 години

Не се коси толкова за Костов, глей ся кви убавци те оправят, бицепси, стойки, чалъми, пинизи, ум да ти зайде.Все бивши ***,като теб и по-спокойно червеното знаме развявай...По-леко майна, инфаркта ти е на челото !

138

ДО 136

преди 12 години

....ЗА ТОВА ЛИ СМЕ В ПРЕХОД ----20 години ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ......СвИНИТЕ---?

137

:-)))))))

преди 12 години

MALTIN4O DA TI DONESA GARNETO DA SE IZHODI6 V NEGO NE V MEDIITE PIKLIO

136

даже и,

преди 12 години

РЗС ще ги изпревари /СК/,по рейтинг----РЕЗИЛ ЗА ---СДС---?

135

Анонимен

преди 12 години

СДС и ДСБ обявяват, че не щат коалиция с ГЕРБ. Правилния въпрос е, дали някога, някой би поискал тях за коалиционни партньори? Не вярвам, Костов и Димитров загубиха и малкото си избиратели като подкрепиха БСП и ДПС при вота за недоверие. Лично аз познавам 10-12 човека, които от 1990 год. са гласували за СДС или ДСБ, но сега са категорични, че никога повече няма да гласуват за Костов и Димитров, дори техния кандидат за президент да е най-добрия, пак няма да гласуват за него.

134

ДА НА СК!

преди 12 години

НАПРЕД СЪС СИНИТЕ!ТОВА Е ИСТИНАТА!САМО СК!

133

Гражданин

преди 12 години

Точно така ! Гербер нямат нищо общо с дясното ! Те са партия еднодневка и ще изчезнат след като са нанесли непоправими вреди точно като НДСВ. С вас сме !

132

Анонимен

преди 12 години

Шут за ГРОБарите е те тва е

131

СДС и БКП

преди 12 години

СДС търсят широка дясна коалиция с БСП. Тия съвсем са изперкали. Мартинчо, ще те обадя на ***. Пак си говорил глупости.

130

КУ- КУ!!!

преди 12 години

"Сини" кукувци, точно обратното е - ГЕРБ не ви иска, защото сте гадни червени ХАМЕЛЕОНИ!!! Вие сте " синьо "червени- досущ като джуките на "командира" ви!!!

129

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

DVAMA LIDERI NA PARTII KOITO VE4E NE SA6TESTVUVAT V PROSTRANSTVOTO.