244

Анонимен

преди 12 години

МВР може да издържа страната само от глоби за неправилно паркиране,колани,телефони,висока скорост,глоби на онези който си извеждат стадото животни по главни пътни артерии,каруци без светлоотразители...

243

Амин

преди 12 години

Стига да си трезвен в България срещу 1500 лева можеш човек да убиеш- това е според законите тук! Егати държавата!! "България" се превръща в изпразнено от съдържание географско понятие с вилнеещи *** по улиците!! R.I.P. BG. Остани с мир и природата ти... доколкото племето "българи" не й е видяло още сметката.

242

ZAX

преди 12 години

Прокурорски син = престъпник, ***, ***, ***.Докога прилагането на законите ще се разминават с очакванията, нагласите и чувството за справедливост на обществото?Ако правораздаването не обслужва обществото, то тогава кой?И после се чудят някои хора, защо има Френска революция, Октомврийска и т.н.Ами заради ей такива самозабравили се политици, мутри и ченгесари.

241

Maraba

преди 12 години

Закона е новоприет.И е така разписан,че не важи "облекчаващи" деянието действия.Просто правя паралел и честно казано ми е ГАДНО!

240

Анонимен

преди 12 години

В БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ИМА ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ ОТ КАТАСТРОФИ СПРЯМО ВОЙНАТА И БЕЗРЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ И СИРИЯ!

239

до 232

преди 12 години

Мараба, да си чул за някой глобен или осъден, щото е сгазил животно?Не вярвам, но сгазените животни по и край пътя са десетки. Само тръгни да пътуваш и гледай внимателно по и край шосето. И то само защото някои са си въобразили, че могат и затова карат като безсмъртни.А веднъж изграден, манталитетът не издребнява с подробности от пейзажа като животни или хора. Всичко под ... гумите! Видът е без значение, особено като се нае цената - нищо или 1500 лева, дори без обществено порицание!

238

Анонимен

преди 12 години

150 км в градски условия ,какво е???Има мъртви деца=УБИИСТВОЗАЩО ИЗОБЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА ЗА КУРСОВЕ ЗА ШОФЬОРИ СЛЕД КАТО НЕ СЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА,АМИ ВСЕКИ ДА СЕ НАУЧИ КАК МОЖЕ И ДА КАРА!А ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ КУРС ПО КАТЕРЕНЕ И ХОДЕНЕ ПО СГРАДИ,ПАРАПЕТИ И ДЪРВЕТА.

237

уууууууууууууууу

преди 12 години

че защо да бяга? тати е казал няма страшно че те оправим. плюс това жертвите са имали неправилния УКЛОН да ходят по тротоара, а не да стоят в къщи.

236

Анонимен

преди 12 години

освен тогава да наминеме пред народното и съвсем непредумишлено да забираме по 2-3ма народни представителя всеки ден. току-виж набързо прокарали някой друг закон

235

Анонимен

преди 12 години

До 234Много си *** ( а и ако си образован направо е страшно) и затова в столицата изцепките ги правят такива като теб! Пърл ли трябваше да се казва...?

234

Анонимен

преди 12 години

За мен превишената скорост = умисъл.

233

Анонимен

преди 12 години

Те хората са си го написали с червено: "Прокурорски син.".....

232

Анонимен

преди 12 години

Чета новинарщината и нещо ми е чоглаво. Ще ме светне ли някой как да схващам умотворението:"Освен това не са избягали от мястото на инцидента, а са се включили да помагат с каквото могат."Похвала за доблест? Да бъдат наградени орден "Стара планина", ако не за това, че не са избягали, то поне за помагането "с каквото могат". Макар изобщо да не вдявам в какво точно се е изразявало това! Но сигурно по-късно ще се разяснява където и както трябва, че това е нещо като "чистото съдебно минало".

231

mind twist

преди 12 години

Като са толкова праведни 21-годишният Бисер и 23-годишният Людмил, да признаят какво са правили, как се е стигнало до ситуацията.

230

дпа

преди 12 години

Тези май са памаци, като им гледам имената ,особено бирер - каква класика в памакландия само. Сега това аз да го приемам ли като расизъм или не, защото май само памаците, турците и всякаква подобна пасмина се разминава със закона, а "обикновенния" Българин си го отнася.И ако може памачагите да си стоят по селата, както и ***. Моля ви елитни мои интегрирани сънародници, стойте си по родние места, не се мъчете по големите градове,че стават бели мамка ви нещастна.

229

Анонимен

преди 12 години

Скорост над 120-130 км в Градски условия трябва да се криминализира дори без да има произшествие(обществено полезен труд и условни присъди). Просто ако засили толкова дори на булевард все едно си почнал да стреляш на посоки. Веднъж да не съобразиш нещо и ще убиеш някой.При произшествие с убити просто затвора трябва да е задължителен иначе няма да им дойде акъла на хлапетата. Конфискация на МПС-то при отнета книжка също е добро наказание.

228

Maraba

преди 12 години

Ако сгазиш куче-глоба 1000-3000лв и затвор годинка.Нищо против кучетата-аз гледам едно,ама това си е гавра!

227

nemam nervi

преди 12 години

при 150км на мокра настилка ,един косъм е разстоянието до умишлена катастрофа

226

Анонимен

преди 12 години

Май крайно време е някой Батман да се появи и да започне да раздава справедливост.

225

Анонимен

преди 12 години

Ако нямаше обществен отзвук, нима изобщо нямаше нищо да им направят? 1500 лева? Значи ще си правят автогонки, т.е. ще си играят на шумахер, ще си платят за удоволствието 1500 лева, а хората около тях Бог да ги прости!? Хубаво е, че са помогнали, а не са избягали, ако бяха люлински селяни с трошките си нямаше и помен да има от тях, но е безумие да убиеш 2-*** души, не от бързане, не от най-обикновена превишена скорост, а просто от гъзария и да не получиш наказание е БЕЗБОЖНО НЕРЕАЛНО!