68

Шоп

преди 12 години

Русофилът няма граници при себедоказването. Ако мужика навие тиган, за да докаже колко е верен на господаря си, българският русофил ще грабне тигана и ще си го завре у в Г-зо.И ще попита за още един.

67

до 63

преди 12 години

Американофилът по душа е лакей (холуй).Американофилът не може да бъде равностоен партньор на американците, той иска да спи на изтривалката, за да ги пази.---Ха, ха, ха! Нали така?!

66

хаджи Ставри Примо

преди 12 години

до биологгрещката е в твоя талавизор, гените са етносо определящи, не езика или вярата, те са друга категория! Умаловажаването на Аспаруховите българи и връзките им със завареното тук местно тракийско население не са от вчера или онзи ден. Това е целенасочена руска пропаганда начената и прочеждана от москва по нашите земи.

65

Анонимен

преди 12 години

до дагестанецМай наистина си кавказец.И като всички твои събратя приказката ти голяма.Само дето незнайно защо черномазые по одиночку не ходят по Росии.Много ги е страх.

64

Анонимен

преди 12 години

NOVATA SILA E VE4E KITAY DVA MESECA E SPIONIRAL TSELIQ SVQT,VLEZNAL E V SURVURITE NA VOENNITE,INDUSTRIQTA BEZ NQKOY DA RAZBERE

63

М№

преди 12 години

Руснаците поне се занимават с нещо а Българите с това как да плюят и нищо останало.Погледнете нас и тогава коментирайте кой какъв е .Те са постигнали много както и много други страни а ние сме нищо .

62

Шоп

преди 12 години

Русофилът по душа е лакей (холуй).Русофилът не може да бъде равностоен партньор на руснасите, той иска да спи на изтривалката, за да ги пази.

61

Биолог

преди 12 години

хаджи ставри, не бъркай генетично с гениталии, плийз!

60

До 41

преди 12 години

Първобитно-блатна ти е тиквата. Кой живее у блато бе ?

59

BOJE BOJE

преди 12 години

SIGURNO SI MNOGO MALAK PITAI NEKOI BATKO DA TI KAJE ZA KITAITSITE PREDI NQKOLKO DESETILETIQ

58

хаджи Ставри Примо

преди 12 години

до славянина славяните едно, че са били един файтон *** на Балканите, и второ РОМЕИТЕ СА ГИ ПОЛЗВАЛИ ЗА УДОВЛЕТВОРЯВАНЕТО НА СЕКСУАЛНИТЕ СИ ФАНТАЗИИ, в тая графа влиза и мъжко и женско подред. Т. нар. славяни са най- малобройната група съставляваща бг. етнос!!! Това и генетичните изследвания го ДОКАЗВАТ категорично!

57

Дагестанць до 46

преди 12 години

А бе да ти кажа Кавказците бая стабилно ги клатят. Вече не само в Кавказ а и в москва и с. петерсбург,новосибирск..само във владивосток е спокойно.Северно кавказци редовно вилнеят из улиците на големите руски градове направо изобщо не им цепят басма.В русия от известно време оплакванията от така наречения Кавказки безпредел са се увеличили многократно! Но *** в стремежа си да запази Северен Кавказ в пределите на пишман империйката си мълчи и си затваря очите!

56

хахах

преди 12 години

Някои тука като чета какво говорят имам чувството,че или са тайни агенти в русия за да знаят толкова много или са *** които си мислят,че знаят всичко.Не се излагайте сами.

55

Страхотно!!

преди 12 години

Вижте как един руснак НАВИВА ДВАДВАДВА тигана на тръба!!

54

Шоп

преди 12 години

И най-простия българин ми е по-близък от най-гениалния руснак.Русофилът е преди всичко антибългарин

53

Юберменш

преди 12 години

Да мразиш руснаците без причина е показателно за тежка олигофрения. Всъщност това се отнася за която и да било нация.Последният народ, който може да обижда други народи, са българите - просто защото на българина нищо не му е наред и освен *** и *** друго не е дал на човечеството.

52

Славянин

преди 12 години

Българите са били банда конекрадци, които са търсели пасища. Жалко, че са се докопали до тая хубава земя.

51

Анонимен

преди 12 години

Големи разбирачи тук по ядрена физика, история, антропология и т.н.Факт е, че руснаците имат работеща система за защита, точка!

50

до 46

преди 12 години

ами насери се от яд.

49

за 45

преди 12 години

И кое не е така.....