187

До №179

преди 12 години

Топор, това как го съчини? Къде го прочете? От кого е информацията, или източника ти е строго секретен? Хеле пък за новозавършилите дилетанти. Един нищо не знаещ, нищо не можещ кой ще му дате хиляди лева извън страната? Само тук е гювеча и безотговорността на докторчетата!

186

до 179

преди 12 години

Ти си доста смотан. Като изчезне това съсловие какво правим? Защото без някои съсловия обществото не може да функционира.Иначе човекът трябва да получи много яко обезщетение. Особено като се има предвид, че е загубил трудоспособността си. Дано поне това да му се случи след този ужас.

185

Анонимен

преди 12 години

лекарите ни не стават за нищо!аз в болница не стъпам...

184

Анонимен

преди 12 години

По техни данни екипът, който пристигнал, не проверил състоянието на ръката и едва след 48 часа пациентът е насочен към МБАЛ "Св. Анна" ВарнаЕТО ТОВА ТУК НЕ ГО РАЗБИРАМ? ХЕМ СЕ ОПЛАКАЛ ХЕМ НИКОЙ НЕ ПРОВЕРИЛ?ИМА НЕЩО ГНИЛО.

183

Анонимен

преди 12 години

Докторите са виновни!Крадци и мошеници!Нямало пари-а като дадоха на варненската терапия 500 000 лева за нови апарати за хедомиализа,което е ЖИВОТОСПАСЯВАЩА манипулация,то сещате ли се какво направиха докторите?!Ремонт,да ремонт на кабинетите си-нови мебели,дограми,климатици,плазми и т.н...Това са докторите,които се грижат за пациентите си и на които трбява да сме вечно благодарни!Докторската мафия е една от най-големите в България!Да гниете в вечно ада!!!

182

Зорница

преди 12 години

Лекарите ни са все по-бездушни и все по-некомпетентни.Преди 10 дни ме изписаха от "Царица Йоанна"/ИСУЛ/-София.Там ме "прегледаха" очният Александров,една невроложка и още една нефрложожка.Прегледът стана с поглед,докато влизах.Не съм лекар,но и аз мога да преглеждам така.В кабинета по неврохирургия течеше спор между трима лекари и две сестри къде да пратят да умре мъж,станал неконтактен от 30 мин.Не трябвало да умира при тях.Съжалявам за човека,сблъскал се с "прекрасните ни лекари".

181

Анонимен

преди 12 години

Ужасно!За да се наложи ампутация, имало е инфекция ...Във Варна и София са му спасили живота...

180

До № 167

преди 12 години

.."няма да остана и секунда в тая държава"... Прави ти път и крива ти пътечка. Много тръгнаха като аслани, а се върнаха ***. В чужбина ще си чужденец и толкова. Камакът си тежи на мястото, то иначе да си се родил, извън България.

179

topor

преди 12 години

Призовавам Ви към спокойствие, търпение и смирение!Всики Божи работен ден 2 бълг. лекари напускат България.От всеки 100 дипл. лекари всяка година(500-600 за страната) - 20..25 директно отиват в дистрибуторски фирми. Други 20-25 са чужденци и си отиват. Останаха 50. От тях поне 10(новозавършили) веднага се изнасят през терминалите. От останалите 40, 10..15 стават за лекари по призвание. Другите формират общественото мнение.Още 5-7 години и това съсловие изчезва, съответно и "тормозът" от тях.

178

Анонимен

преди 12 години

направете подписка в фейсбук срещу потребителската такса

177

обективен

преди 12 години

реално бягането на мозъци на Запад, не засяга само лекарското съсловие, а всички сфери на науката, и ТОВА НЕ Е ДЕЛО САМО НА Борисов. мечтата на кадърните българи да отидат на Запад (където трудът им да бъде реално заплатен) е ОЩЕ от преди 89 година... Да се обвинява Борисв за всичко е повече от тъпо!

176

мама

преди 12 години

Много лошо е станало,но всеки знае,че стегната превръзка се охлабва на всеки 45 минути за възстановяване на кръвотока и после пак се стяга. Това се учеше в училище в началния курс по БЧК.

175

възмутен гражданин

преди 12 години

Лекарите сами са виновни за това, че няма пари в здравната каса.Те сами източват парите, като поставят диагнози, от които касата плаща голяма сума.Таке че въобще не се учудвам, че са направили тази манипуляция, бе за да е имало нужда. Тука трябват законите на Крум и да видите тогава как никой няма да греши. Спомнете си защо Крум е прибягнал до тези крайни закони и съпоставете сегашното време с онова време.Виждате ли прилика? В противен случай само ще си чешем езиците.

174

Анонимен

преди 12 години

Ти май не разбираш, не искам да работя за българи, просто защото знам какво е мнението на българина за лекаря.Аха,простите българи,които незаслужено плюят по великите лекари-учили/някак си/ пет-шест години и после с оправданието,че цял живот пак учат и се развиват искат да ги носим на ръце,въпреки всичките гафове,които правят!Да питаме горкия човечец от Провадия какво мисли за лекарите или неговото мнение не е меродавно,заради българския му манталитет?

173

absurdistan

преди 12 години

do 69.Da imate pravo v patriotichniyat si nachin na mislene. No patriotizam na golo ne ni vurshi rabota.mislite li che az ne iskam da se vurna i da lekuvam horata v rodinata si. No kak da go napravya? Gospodin Premiera, se izpulchi sreshtu zaplatata na Prof. Nacho Nachev. Nai vidniyat bulgarski medik. ostanal vse oshte v bg. Znaete li kolko sam investiral v obrazovaneto si. 22000 evro.Koito sega tryabva da izplashtam. kak shte gi izplatya ako rabotya v bg kajete mi ?

172

до 166

преди 12 години

Е... после ше го обърнат на инженери... все някъде трябва да се излива агресията...

171

USA LEKAR NY

преди 12 години

V BG NEMA LEKARI MEDIZINATA NI E IT VTORATA SVETOVNA VOINA ALKOHOLIZI I SESTRI TEZI NEMAT STAJ SAMO LAPANE KAKVI MNOGO HORA CHE STRADAT OT TOVA

170

Анонимен

преди 12 години

ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО БОРИСОВ ОСТАНАХМЕ В БЪЛГАРИЯ С ЛОШИТЕ ЛЕКАРИ ЩОТО ДОБРИТЕ ИЗБЯГАХА.ЗА ТАКИВА КАТО ДОКТОР КУИН ЛЕЧИТЕЛКАТА МОЖЕМ САМО ДА СИ МЕЧТАЕМ :)

169

Анонимен

преди 12 години

Докторите да не ми се оправдават с държавата!Не съм ги карал да стават доктори!Дай сега като държавата не се грижи за докторите,то пък те да не се грижат за гражданите!Баси и тъпата логика!Като не им харесва да ходят в чужбина,нали са баси и умните ***!Ама,не-те умните отдавна заминаха,а тук останаха пълните некадърници,които ги е страх да заминат,защото в белите страни за лекарски грешки наказват много и то здраво,а тук си трепят безнаказано,че и искат от обществото да им е длъжно!Найс,а!

168

wiktor

преди 12 години

тц тц горкият човечец...