238

Ангел

преди 12 години

Неудобрявам адската му постъпка но съм съгласен с възгледите му.Крайно време е светът да се вдигне срещу масовата ислямизация.Все повече ние хората почваме да разбираме колко прави са били Хитлер и Сталин в действията си.Светът не е място за различни ние хората трябва да решим кой от нас ще живее или ислямизацията ще продължи да се засилва докато ни удуши или ще я смажем докато е рано.Това решение ще бъде взето от идното поколение и никой неможе да го спре.Защо ли? Защото такъв е живота

237

Restitutor Orbis

преди 12 години

Войните са временни. Хората се връщат към нормално състояние. Светът се обединява, както е било преди 2000 години, когато хората са били оценявани само според РЕАЛНИТЕ им качества. Тези качества-посоки за човечеството дори са били издигани в култ под формата на божества. Но книгите на 2-те расистко-паразитни идеологии юдаизмът и ислямът поддържат омразата и по време на мир. Причиняват конфликти, войни. После нормалните отвръщат и след време света обвинява и 2-те страни - нормалните и ***.

236

Анонимен

преди 12 години

***! VREME E VSI4KI KRAINI NACIONALISTI DA BUDAT NABUTANI OBRATNO V DUPKITE

235

Атака

преди 12 години

В този форум е пълно с ***, турци и комунстически ***! Волен президент!

234

лелеее

преди 12 години

Много психопати в този форум, бре! Това да се радваш, че някакъв *** е избил толкова деца, трябва да си много болен.

233

Реалист

преди 12 години

"Андерш Брайвик е очаквал 95% от хората в Европа да осъдят атентатите му и да го нарекат най-голямото чудовище от Втората световна война досега".А какво да кажем за останалите 5%! Най трудно е да се открият тези 5% които са между нас. Затова трябва да се създаде световна система за следене и разследване която да гаратнира нашата сигурност. За да запазим живота на нашите деца, за да запазим постиженията на цивилизацията и стандарта си на живот всички трябва да бъдем бдителни. Тези 5% са между нас това може да бъде вашият съсед! В името на живота на нашите деца, хора трябва да бъдем бдителни и да кооперираме на световната система за сигурност.

232

Анонимен

преди 12 години

Норвежките затвори са курорти в пълния смисъл на думата. Дреме му на оная работа.

231

но комент

преди 12 години

Дано сега най-после цяла Европа се стресне и вземе мерки против подобни нацистки ***, като ги вкара най-после където им е мястото-по психиатриите и затворите.Да си правят там компания с побърканите ислямисти-те са същите и са си лика прилика.

230

шшш

преди 12 години

*** долния *** ***

229

Анонимен

преди 12 години

До 249Тук ги убиваме по-рафинирано. По-мафиотски. В басейните. Давим ги като котило...

228

Венелин

преди 12 години

Вместо да го изпратят в Афганистан, сега какъв сакатлък стана...

227

но комент

преди 12 години

Ако в България подобен нацистки *** избие 100 деца, ще го подкрепяте ли бе, ***?Ами ако това са вашите деца-пак ли ще го подкрепяте?

226

Анонимен

преди 12 години

Do 245Хубаво си им го казал, защото бг-тата се мислят за бели хора. Добре, че не са били там, щеше да постреля и по тях.

225

до рицарите

преди 12 години

Това, че българинът е *** и агресивен расист ми е известно и не ме учудва. По-скоро се питам какво биха писали рицарите-коментатори, ако тяхното дете беше на лагер и красивият викингски радетел за чиста раса го застреля.

224

Анонимен

преди 12 години

Норвежеца е аматьор в сравнение с Василий Михайлович Блохин , лично застрелял около 50000 човека. Негови лични рекорди са 7000 разстреляни собственоръчно от него за 28 дни и 300 човека за 10 часа. Ей това е ***. Разстревал е облечен с кожена касапска престилка, дълги кожени ръкавици и шапка с периферия.

223

до 242

преди 12 години

Да не ти се случи малка злополука някъде преди да вкарваш по затворите?

222

но комент

преди 12 години

Лудите нацистко-фашистки *** е време да бъдат вкарани по затворите в цяла Европа!Преди да са направили още по-големи простотии, и да разрушат цяла Европа, както вече веднъж го направиха.Навремето така никой не е вземал хитлер на сериозно, смеели се и му се присмивали, докато нещата стигнат до голям плач, а не до смях.после, след световна, цяла Европа е наторена с фашисти и нацисти, но късно-жертва са станали десетки милиони, жертва е цяла Европа!

221

sram

преди 12 години

sramota e mediite da davat tolkova podrobnosti za bolniq mozuk na toz chovek... ne ih se ochudil sega ako nqkoi izdatel koito lamti za lesnipar pochne da gi prodava....shame. ne trqbva da se dava shans na takiva misli shtoto ste stane kato s ***... no toz put purvo shte iztrepat bulgari i romunci shtoto ni imat za m**gali..

220

Pecata

преди 12 години

За жалост, такива случаи ще зачестяват. Светът е поел в погрешна посока. Утвърждаването и налагането на девиациите вместо нормалните ценности води до подобни трагедии...

219

Воелн - президент!

преди 12 години

Както каза Волен вхера на сватбата на Митко - ние сме рицарите, които ще спрем ислямската заплаха! Сега той отива във Франция, за да се види със своите проятели от Национлния фронт и да създадат общ фронт срещу левите ***! Септември месец като се върне от почивка ще започне борбата! Волен - президент!